The L Word S2 – TV3

Så er det officielt! – L Word starter igen Tirsdag den 07. juni klokken 22.00 på TV3

Episode guide:

07.juni……….”Life, Loss, Leaving” (episode # 2.1)
14.juni……….”Lap Dance” (episode # 2.2)
21.juni……….”Loneliest Number” (episode # 2.3)
28.juni……….”Lynch Pin” (Episode # 2.4)
05.juli………..”Labyrinth” (Episode # 2.5)
12.juli………..”Lagrimas de Oro” (Episode # 2.6) “Tears of gold”
19.juli………..”Luminous” (Episode: #2.07)
26.juli………..”Loyal” (Episode: #2.08)
02.aug……….”Late, Later, Latent” (Episode: #2.09)
09.aug……….”Land Ahoy” (Episode: #2.10)

??.??……….”Loud & Proud” (Episode: #2.11)
??.??……….”L’Chaim” (Episode: #2.12) ” To Life”
??.??……….”Lacuna” (Episode: #2.13)

Afsnit information

Udgivelsesdato: 25. oktober 2005 i USA – region 1:

Random

148 Replies to “The L Word S2 – TV3”

 1. Tralala… Ja, her er der hoppe-klappe stemning 🙂 En netop hjemkøbt LG DVD-optager med harddisk står under mit fjernsyn. LIge præcist indkøbt til at optage L-Word for efterfølgende at kunne redigere reklamerne ud, gnek gnek gnek.
  L-word come to mamma-hilsen Den Falske Havenisse

 2. indkøb til på tirsdag:
  1 flaske portvin
  en pose ‘Hot Shot krus’ + en pose snuspinde (hehe…)
  1 pakke kleenex
  1 pakke ørepropper til når Betty spiller
  DFH: Tillykke med det nye hardware – husk nu at læse manualen inden på tirsdag – ellers risikerer du at gnække forgæves…

 3. Der er et gammelt ordsprog, der hedder noget i retning af: “Den der gnækker sidst, gnækker bedst” og det har jeg tænkt mig at gøre.
  I disse dage er mit nye hardware blevet testet i hoved og r.. (eller front og bagside 🙂 og jeg føler mig nu klar til at sikre mig det første afsnit på DVD.
  Jeg fristes dog til at lægge en halv time til i hver ende for at være sikker på at få det hele med. Vi L-word-tosser kender jo til, at TV3 IKKE kender klokken …….
  (V)el-forberedt-hilsen Den Falske Havenisse.
  P.S. T-shirts med skriften “Skrump Elverne” er til salg for at støtte min kamp mod dette folk 🙂

 4. Pakket ind i badetøjsmodeller og topmodeller – et dejligt gensyn med vores lesbiske veninder fra L.A.
  “Life, Loss, Leaving” (episode # 2.1) skrevet af the QueenBee herself: Ilene Chaiken – Instrueret af Dan Minahan
  Recap: tænk, hele første sæson på under 5 minutter – fantastisk!
  RAOS: Tina viser sin bemærkelsesværdig store mave ‘it just popped’ blandet med klip af Bette og Candy the carpenter…
  Nye Opening Titles: se jeg kan jo lide dem! – og hvis bare Betty holdt sig til dem, var jeg evig glad…
  Scribe Grrrl på http://www.afterellen.com/TV/thelword/recaps2/201/1.html skriver de bedste recaps – men et par kommentarer har jeg da:
  Kyniske kaffestunder med Alice og Shane (og evt. andre) ER mine absolutte favoritscener!
  Den måde Marina(who?) blev skrevet ud på, var på ingen måde forfinet, men lugtede lidt af dårlig stemning mellem hende og forfatterne (IC?)…
  Dana – professionel tennisspiller: 5½ push-up – og hvorfor løber hun rundt i gader og parker? – skulle hun ikke overveje at anskaffe sig en – tennisketcher?
  Jenny: Jeg ser det nu: Hendes forældre i hendes tilbageblik ‘spilles’ jo af Tim og Robin! – altså må man stille spørgsmålstegn ved hendes realitetssans. At hun aldrig har set et forårsløg undrer mig også, når man nu ved at hun arbejdede i et supermarked i sidste sæson (men det er jo blot en detalje) – nu gør hun sig så som totalt uduelig servitrice i Hank 59 – Hendes ‘wall of rejection’ var iøvrigt meget sigende og hvad var det lige hun havde på? – et af Robins trapez-outfits måske?!
  Carmen: Yes! – Shane, hvordan kunne du overhovedet overveje Lisa fra piloten?
  The rules of unattraction: Alice og Dana når de er bedst! – Dana løb væk hver gang hun havde sagt en sætning!
  Kelly Lynch som Ivan er en fornøjelse – Meredith McGeachie som Toxic Tonya ligeså…
  Slutsang: Feist – Lonely, Lonely
  og bobo: oversætteren var totalt ringe, hvem har nogensinde brugt ordet ‘fissesyg’

 5. Det er ikke ligefrem fordi den danske oversætter er den skarpeste oversætter i skuffen…”dele et par”?!

 6. Hvor lang tid er der egentlig gået fra vi forlod dem i første sæson til nu…???
  Nogen der ved det….???
  Lidt overraskende med Tina’s mave…
  Må nok give alle ret her… MEGET dårlig oversættelse… 😮

 7. Ja Birgitte, netop Tinas mave er med til at gøre hele tidslinien endmu mere mudret! Da de sidder og snakker på The Planet, tyder det jo på at Tina og Bette ikke rigtigt har kommunikeret siden de slog op (og slog på hinanden!), og det samme gør sig gældende med Dana og Alice mht deres kys.
  Størrelsen af Tinas mave gør dog at den manglende kommunikation virker noget usandsynligt (det ser jo ud til at der er noget flere måneder!), men det kan heller ikke være helt let at passe diverse familieforøgelser blandt skuespillerne ind i de planlagte handlingsforløb.
  Dog kan jeg ikke helt forstå hvorfor vi partout skulle se maven i starten – hvorfor prøvede man ikke at snyde seerne mht gradviditeten i de første afsnit, det ville have hjulpet noget på hele “tidsproblemet”?

 8. Hehe… Tidslinien er nok det mest diskuteret emne siden afsnittet blev sendt i USA 2o.februar og ingen har så vidt jeg har læst kunnet gennemskue forfatternes ‘redningsaktion’ – så Laurel Hollomans IRL graviditet har virkelig forvirret begreberne…
  Det er jo usandsynligt at der er gået flere månederne siden ‘the scene’ og at ingen, hverken Bette/Tina eller Dana/Alice, har snakket sammen.
  Men noget tid må der jo være gået, for Shane har skiftet frisure og Tim har haft skaffet sig et nyt arbejde og Marina(who?) har haft tid til at checke ind på et hotel, blive indlagt og blive fragtet til Italien…
  Mit bedste bud er at sidste afsnit i S1 foregik en fredag [med Provocations åbningen] og nu er vi midt i ugen efter….
  Og så må vi bare abstrahere fra Tina’s kolonorme mave…

 9. Tænk, jeg ved ikke – synes ikke rigtig serien startede oppe i samme gear som S1…Havde ellers glædet mig til gensynet med Jenny, som godt kan give mig glade nattedrømme!!! Meeeen, lad os se, om den ikke vokser i takt med, at historien kommer i gang igen. Hopefully!

 10. tiger: jeg tror virkelig forfatterteamet blev blæst af banen ved Laurel Hollomans graviditet, og derfor er afsnittet så ujævnt…
  Oprindelig spoiler for S02 E01:
  “Episode 201 apparently takes place the day after the finale happened.
  We know that Bette and Candace are still together as they wake up in bed with each other the next morning. Tina, according to Alice, has just been crying all that night. But by the end of the episode Tina tries to become pregnant again by insemination.”
  se det er jo straks mere logisk…

 11. Jeg var glad for at der var et resume på 5 minutter, men uhh hvor ville jeg dog gerne have set alle afsnittene i stedet for.Men 4 afsnit er bedre end ingenting.
  Shane, Shane….hvad er det dog du laver, hvordan kan du foretrække lort frem for creme?
  Man savner egentlig ikke spillet mellem Marina og Jenny, når man har spillet mellem Alice og Dana.
  Gad vide om det bare er fordi at det er en lesbisk serie at jeg kan føle deres smerte/glæde…
  Eller om skuespillerne er gode, og at det er en forholdsvis realistisk serie.
  Måske lidt af hvert fordi at andre film med lesbiske temaer har ikke rørt mig så meget.
  En ting er sikkert, jeg vil sidde der de næste mange tirsdage.
  -Lesbehaving

 12. Ja, måske kom der er graviditet i vejen…. Håber første afsnit bare var et lille bump på vejen! Og Shane – ja, hvad kan jeg sige. Har været der selv. Man vil gøre de utoligste ting, når man er bange for følelser.
  Og ja, jeg sidder der også de næste mange tirsdage – trods den lidt mystiske start!

 13. Goddag D´damer.
  Ja, jeg kan jo så prale med at have set hele sæson 2, og det vil jeg jo gerne dele med jer. Det er nemlig ret simpelt. Man skal blot downloade Limewire, som er et fildelings program. Det gør man på http://www.limewire.com, husk at tage den gratis udgave. Og når man så har installeret dette, skal man blot søge på de forskellige afsnit,
  ved at skrive; The L Word s02e01, for det første afsnit i anden sæson og så videre.
  Jeg håber der er nogle som kan få glæde af det, og hvis det er total gammelt nyt, jeg er kommet med, må I meget undskylde. Og husk at nyde serien, den er for lækker. Bette styrer og der kommer mange rigitg fede personer ind i serien, glæd jer !!

 14. Hej.
  Vi så L word i tirsdags, selvfølgelig. Og jeg blev personligt lidt skuffet over den meget korte scene med Dana og Alice på toilettet. Jeg har set de klip der er blevet lagt herind, dem med musik til, og der var den, og andre, scene meget længere. Det er godt nok ærgerligt, at de har kortet dem af på den måde. Og så lige al det gode 😉 Syntes bare lige jeg ville dele min skuffelse med jer. Men ellers er det jo den bedste serie nogensinde *S*

 15. “Lap Dance” episode # 2.2
  Skrevet af Ilene Chaiken – Instrueret af Lynne Stopkewich
  Måske det er den Hoegaarden som taler, men jeg kunne lide det!!!
  Tema: Opbrud
  Recap: Altså!, så vidt jeg ved, bruger man ikke at vise scener i en recap som ikke tidligere er vist (med mindre det er en cliffhanger fra 30’erne) – så Candy the Carpenter som tager billeder af en sovende Bette, var meget upassende i forhold til historien…
  RAOS: Robin og Claybournes bryllup, hvor Robin bedrages lige efter vielsen (Claybourne (Jill Christensen) og wedding guest (Rosette Sharma))
  Tina/Joyce Wischnia: Hehehehehe! Joyce Wischnia (Jane Lynch)’s bordtennisbold uterus dart board – og ellers lød Tina som en nikkedukke: I need my autonomy – hvor mange gange fik hun sagt det?
  Dax: mekanikeren – set i Sæson 01 som dragkingen ‘the cowboy’ – spillet af Luvia Petersen
  James: kan man andet end af holde af den mand – en uvurderlig assistent – nyeste billede på Bette’s kontor: So Very Sorry – !
  Jenny: hele historien med hende og Charlotte Birch og ‘Hunter and the hunted’ går jo let hen over hovedet på mig. Men der var da et shout out til Kate Moennig og hendes familie med Aron Engelberg og hans familie af 3 generationers violinbyggere…
  Til oversætteren: The Organ er et kvindeband! ergo er guitaristen ikke en mand… (http://www.theorgan.ca/ )
  Alice: fik blandet sig lidt rigeligt i Bette’s forhold (syntes Bette) og det kom til et opgør, hvor man kunne fornemme, at Bette måske havde forladt Alice (efter 6 uger) og Alice virkede stadig en kende bitter. (Candy—Bette er nu tilføjet på Alices kort)
  Alice/Dana: endnu et toilettræf og en kop mokka, men de er på vej…. (Alice’s tøj – WTF!)
  Dana/Toxic: På vej mod bryllup og søgte Sahron/Irwin’s velsignelse: Toxic er en gudsbenået løgner og efter en ‘skinny russian’ købte Sharon hele historien om Bayard – what a load of BS!
  Jenny/Robin: Jenny fik mødt Robins ‘spændende’ venner og besluttede, at også hun havde brug for sin autonomy – hermed exit Robin…
  Framily scener: kineserrestaurant – kameraet placeret på den roterende midterplade – jeg blev lidt søsyg – men Shane fattede straks Alice/Dana forholdet – god scene! – at Bette kom ind midt i det hele, markerede igen opbruddet i ‘the framily’ – den eneste som forsøger at holde sammen på det er Shane.
  Kit/Bette: Rigtig god søsterscene! og Ivan besluttede (trods alt) at støtte Kit og the Planet, og tak for det: Piwerne har jo åbenbart brug for noget ordentlig kaffe…
  Aftenens overaskelse: Marina er gift med Manfredi de la Franscesco Ferrar gennem 12 år! – Karina Lombard må virkelig have gjort sig upopulær siden hun får smidt disse historier efter sig….
  Shane/Carmen: Jeg tror det går!
  Sexscener: 0 – nul – nada !
  Slutscene: Bette/Shane/Jenny og Marlboros and a sixpack of Dos Equis – en højst usandsynlig kombination!
  slutsang: Erin McKeown … How To Be A Lady

 16. Betty – The L Word Theme
  Girls in tight dresses
  Who drag with moustaches
  Chicks driving fast
  Ingenues with long lashes.
  Women who long love lust
  Women who give.
  This is the way
  it’s the way that we live.
  Talking, laughing, loving, breathing
  Fighting, fucking, crying, drinking
  Writing, winning, losing, cheating
  Kissing, thinking, dreaming.
  This is the way
  it’s the way that we live
  It’s the way that we liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiive
  And Looooooooooooooooove………….
  så kan vi alle synge med….

 17. Sig mig – kom Jenny ikke hjem i en taxa??? Hvor uansvarligt, når man ikke engang har råd til at betale sin husleje. Altså ungdommen nu til dags…

 18. Jamen det gør jo bare sagen endnu mere mystisk. – Nu undrer jeg mig blot endnu mere end da jeg i aftes forargedes over det mad taxa’en….

 19. Mit kendskab til mediebranchen og seermålinger siger mig, at der er langt flere seere til de programmer, der er lagt forud – og derfor skubbes det hele. At se Dr. Phils vidunderbarn hjælpe en hel familie og en sundhedsguru, der kan ændre folks liv ved at lægge deres kost om, er der med statsgaranti flere seere i end en serie om lesbiske kvinders kærlighedsliv – eller mangel på samme. That’s reality! Den forholdsvis smalle seergruppe, der er til en serie som L-Word skal nok vente den halve time – og det ved programplanlæggerne godt. Det er ren taktik!

 20. Sorry Random….
  Men bli’r jo nok nødt til at skuffe dig… Der kommer IKKE DH på tv2 Norge idag…. HULK…

 21. Nej, jeg så godt at de kære fruntimmer på ‘Hysteria’ Lane i aften desværre er afløst af en ret så ligegyldig fodboldkamp… – men heldigvis er DH sæsonen på hele 23 afsnit, så der er stadig til et par tirsdags aftener….

 22. Åh ja! the Silver jubilee! den 07. juni – det havde jeg lige glemt 🙂 – men jeg har stadig singlen ‘Pretty Vacant’ med Sex Pistols!
  [tænker] – hvordan kommer jeg tilbage til TLW S2??? [/tænker]

 23. Halløj!
  Hjemvendt igen og straks paa vej ned til Bianca for at se L-word optaget til ære for mig 🙂
  Har set de to foerste afsnit (vi mente, at det ville vaere fråds at se tre i træk!), men de sidste fem minutter af afsnit 2 mangler på baandet. Katastrofe! Fill me in, please..

 24. Halløj selv! – sikke diskret vores korrektrice atter gør entré!
  Når du nu siger de sidste 5 minutter – er det så dem hvor Bette, Shane og Jenny deler et par øl og en marlboro på trappen?
  EXT. – BETTE’S HOUSE – FRONT PORCH – NIGHT
  [Shane walks up.]
  Shane: Hey.
  Bette: Hey.
  [Shane sits down on the steps next to Bette.]
  Bette: So what did you all do?
  [Bette hands Shane one of her beers and a bottle opener.]
  Shane: Nothing much. We just hung out.
  Bette: I’m glad you called me. I was… feeling pretty lonely.
  [Shane pulls out a pack of cigarettes.]
  Shane: Do you want one?
  Bette: No thanks.
  [Shane lights her cigarette. Bette thinks about it, then pulls one out of the pack.]
  Bette: Tina hired a lawyer, you know.
  Shane: Yeah, I heard.
  [Shane lights her cigarette. Bette takes a drag.]
  Bette: How did I let this get so fucked up, Shane?
  Shane: Shit’s not always in our control.
  Bette: I used to think that it was.
  Shane: I learned early on that if you want to avoid that big mess that sucks and fucks with your life… you just keep it simple.
  Bette: (smiling) You mean like sex with no emotional entanglements?
  Shane: (laughing) Right. That’s just me. I don’t think that applies to you, you’re a… (draws a circle in mid-air) very well-rounded individual.
  Bette: (laughs) I don’t know. I think… I just might like to study at your feet, Shane.
  [Bette and Shane stare at each other. Bette finally looks away. Next door, Jenny pulls into the driveway. Shane looks over.]
  Shane: Hey!
  Jenny: (getting out) Hey! Who’s that? Oh hey!
  Bette: C’mon over and have a beer with us.
  Jenny: Okay.
  [Shane opens the bottle that Bette gave her. Jenny walks over.]
  Jenny: Hello.
  Bette: Hey. We were just talking about sex with no emotional entanglements.
  Jenny: Ahh. I like the sound of that.
  [Jenny has an armful of newspapers; she tosses them on the ground. Shane sets the open beer down for her and opens one for herself. Jenny sits on the steps.]
  Shane: It’s not for everyone.
  Jenny: You know what? With the day that I’ve had, that sounds like that’s for me.
  [Bette chuckles. Jenny takes a drink of her beer.]
  Jenny: Cheers.
  Bette: (re: newspaper) Catching up on current events or something?
  Jenny: Yes. (picks up newspaper) These are all the local newspapers with people advertising for roommates. (laughs) I just put this ad in Craigslist, looking for a roommate. I hope that I don’t get a bunch of crazies.
  Bette: So, you’re looking for a roommate.
  Jenny: Yeah. I don’t even know… how to screen people, or what I should ask in rent.
  Shane: Would they get their own room?
  Jenny: Yeah, yeah, it’s like – it’s a two-bedroom house.
  Shane: We should talk.
  Jenny: Yeah?
  Shane: Yeah. Why not, right? (smiles)
  Jenny: (smiles) Yeah!
  Shane: (smiles) Alright.
  [Shane grins at Bette. Jenny grins at Bette. Bette chuckles.]
  Shane: What. Why are you laughing?
  [Bette laughs, and smiles at them.]
  [Erin McKeown’s “How To Be A Lady” plays.]
  og velkommen hjem! 🙂

 25. BTW – TLW relevant serie på tvdanmark kanal 5: Mutant X med Lauren Lee Smith – Lara ‘the soup chef’ Perkins

 26. “Lynch Pin” (Episode # 2.4)
  skrevet af Eileen Chaiken – instrueret af Lisa Cholodenko
  Sidste afsnit var jo et stort Alice afsnit, men det var ikke meget vi så til hende idag – MEN, det er virkelig gået galt for kostumeafdelingen: den der jordbærbluse og senere hendes konekjole da de var i tivoli – det bliver ikke meget værre….
  Afsnittet bruges til at præsentere de to nye: Mark og Helena
  Dagens RAOS var interessant: Helena Peabody blev introduceret og hendes terapeut dr. De Obaldia blev spillet af Mimi Kuzyk fra ‘Lost and Delirious'(2001)
  Ezgirl og hendes poltergeistmusik generer når den lige pludselig dukker op på uforklarlige tidspunkter – tina, tina, tina sagde poltergeisten men vi så på Lisa Yuskavage “outrageous quasi-pornographic siren” http://www.contemporaryartproject.com/cap/content/collection/artist_yuskavage.htm
  – billederne i denne serie spiller jo gerne med… – ligesom billedet bag Bette i sidste uge… – men ezgirls musik forstyrrer…
  Og Oversætter: jeg tror næppe, at Joyce Wischnia har haft en ‘eksfyr som samlede på orkideer…’
  Men iøvrigt synes jeg Jane Lynch er vældig underholdende som Tee’s advokat… – bare hun ikke spiser sushi…
  Bette havde en mindre heldig tur til NY og igen var kostumeafdelingen gået amok: den røde nederdel og hvide flæsebluse var så out of character – Bette plejer at være iklædt powersuits til vigtige møder. Og gifteringen røg af og på: Ingen ring, da Bette ringer på døren til Helena Peabody, men ringen er på, i det øjeblik hun ankommer til kontoret…. – Bette tåler åbenbart ikke så mange martini’s – men hun fik da i særdeleshed etableret sin A-personlighed overfor Twink!!!
  Afsnittets comic relief var Shane og Jenny’s interviews med potentielle roommates – jeg synes de måske skulle have ledt lidt længere…
  Shane/Carmen/Jenny: Jeg forstår ikke denne trekant…
  T.O.E.Guy og Kit: inderligt uinteressant
  Toxic/Dana/Alice: ikke meget screentime i dag, men Dana fik da sneget sig til et kys
  Gengangere blandt gæstespillerne: Gina Holden (new girl at Milk) som Twink og Leanne Adachi som nøgen poolbader igen!
  Tre gode numre: Joystick..Goodtimes, Broken Social Scene..Lovers Spit samt Slutsang: Iron & Wine..Naked As We Came

 27. hey Random, tak for det (velkomsten såvel som de sidste fem minutter..) 🙂
  Haaber vi snart ses (læs: at jeg snart kommer ud af hullerne og får snøvlet mig ned på Ernas…!)

 28. Så var der sæsonafslutning på Desperate Housewives på Norge2 – og hold da op for en cliffhanger vi fik her! – håber de kan leve op til første sæson når serien fortsætter…
  For når det gælder TLW, må jeg indrømme, at jeg finder S2 mindre god end S1, jeg ved ikke om det er den manglende nyhedsværdi eller selve historien, eller at man forsøger at stoppe for mange paralelle historier ind i hvert afsnit. Og så mangler jeg nok closure på flere af historierne fra S1…
  Aftenens afsnit:
  “Labyrinth” (Episode # 2.5) – skrevet af Rose Troche – Instrueret af: Burr Steers
  Aftenens tema: Legetøj
  RAOS: Gomey filmer et heterosex i en trappeskakt – og lægger dermed op til hele Marks historie med overvågningskameraerne i Shane/Jenny’s hjem – IC har et formål med dette: kameraerne skal hjælpe os til at forstå både Shane og Jenny. [GAAB…!]
  Jenny: er blevet fikset op af Shane – og har lige pludselig fået en bedre økonomi! – sportede et Burburry tørklæde
  Legetøj: Alice/Dana/Toxic på indkøb i en sexshop! – Alice viste stor interesse for den lækre dildo med delfin klit stimulator, kører på to hastigheder og skaftet kan roterer i begge retninger… – musikken i baggrunden var i øvrigt The Wet Spots … Do You Take It in the Ass?
  Bette/Tina: Tina ‘flytter hjem’ og Bette øjner straks en chance. Bette er så optaget af sin mission, at hun ikke kan se, at Tina er gravid – iøvrigt er jeg meget træt af den lyserøde poncho – OUCH… – Bette har ringen på igen i scenen med James…
  Helena: gør nu sin entré med maner: Hun giver rask væk 100.000$ til Tina’s projekt, mens Bette får et smukt raserianfald. Helena scorer points hos Tina og får æren af at informere Bette om graviditen…
  Shane: er kommet i kløerne hos den magtfulde Veronica Bloom og viste sit værd som assistent, da hun fik overtalt Priscilla Nabochenko Dobchenko til at sælge sin livshistorie [Legetøj: der lå en dukke i sofaen] – Shane forsøger (modvilligt) at matche Carmen og Jenny – og med de blik Carmen sender fra mixerpulten, så er hun udmærket klar over hvad der foregår og spiller med – Jeg vil våge den påstand, at Carmen kun involverer sig med Jenny for at være tæt på Shane…
  Jenny: Man bliver altid lidt foruroliget, når kameraet zoomer ind på Jenny [i strømpebukser] som sidder og kigger tænksomt – for så ved man jo, at der kommer – endnu en lille film!!! – og ganske rigtigt: en lille Jenny film fra det nu bekendte marked, hvor hun som ung blondine betjente en flok grisemennesker [Legetøj: grisedukke i baggrunden] – altså IC: vi er i afsnit 5 – kan vi ikke komme videre????
  Dana/Alice: Hvad er det med Alice og frugt? – sidste uge en jordbærbluse og idag en BH med jordbær og kirsbær. Og den underligt indklippede scene af Alice og Dana i køleskabets skær med frugt og flødeskum – Har alle disse frugter en dybere betydning????
  Legetøj: Dana og Alice dykkede ned i gaveposerne og så ud til at nyde de indkøbte varer – og de fik endelig tøjet af hinanden – nydeligt og diskret filmet, det må have taget lang tid at arrangere dem i stolen til sidst.. – musikken var iøvrigt Ce Ce Peniston med Finally (også hørt i Priscilla Queen of the Desert).
  Hele serien har vi ventet på baggrundshistorie på vores hovedpersoner og så er det Toxic’s familie vi får at se: trailerparktrash og jo, endnu mere legetøj: en bamse.
  I slutscenerne på The Planet fik vi kridtet stregerne op til kommende konflikter og IC’s evige trekantsforhold. Dog rart at se Sharon endelig slå sig løs 🙂
  slutsang: Tricky … Moody

 29. Det eneste jeg fortsat kan sige er “hvor helvede bliver Robin af???!!”
  Det enste gode Jenny tilvejebragte, tsk tsk..!

 30. “Lagrimas de Oro” (Episode # 2.6) “Tears of gold”
  Skrevet af Guin Turner – instrueret af Jeremy Podeswa
  RAOS: Kit og TOE-guy – endnu en variation over temaet spillede i baggrunden – GAB….
  Tina flyttede ind i sin nye lejlighed til lyden af Pat Benetar med Hit Me With Your Best Shot – og Alice så ikke videre begejstret ud for Helena’s ignorering af hendes tilstedeværelse – fedt billede med hammeren!
  Tina er i øvrigt nu 4 måneder henne og det er nok de største brystvorter jeg længe har set: de fyldte godt på mine 20″
  Men ellers er der rotation i de forskellige trekanter:
  Shane/Carmen/Jenny: Shane forsøger fortsat at presse Carmen i retning af Jenny. Selvom scenen med Carmen og øllen i køkkenet tyder på mere end blot venlige følelser, så fortsætter Shane med at hænge ud med ‘Random Couch girl’ – (det var Leanne Adachi (Girl from ‘Radar’ pilot S1) som hang med ud i stuen). Jenny var iklædt en hæklet dug.
  Bemærkede I indholdet i køleskabet: øl, vin, juice, spiritus og selleri!
  Mark har arrangeret en sukkerknald i form af blomsterpigen Kelly (Stefanie von Pfetten) for at ‘studere’ Shane’s tiltrækningskraft – jeg sporer en vis personlig interesse…
  Carmen og Jenny er åbenbart på en date på den dag hvor Jenny ifølge Charlotte Birch skal holde kæft hele dagen, men historien var lidt rodet, da man her har klippet de omtalte hundehvalpscener (hvor Jenny og Carmen bonder) ud…
  Og vi slap ikke: Jenny kan bare ikke skrive fiction uden at blande sig selv og sine ind i historien – Charlotte Birch: Jeg synes du skal dumpe hende og sende hende hjem til Skokie, Illinois
  Dana/Alice/Toxic: så fik vi endelig set at Dana har en ketcher! og vi så hende spille!!! – Alice’s påklædning fik endnu et nyk på kvalmebarometeret – hvad har Leisha mon gjort(!?!) – Melissa Rivers – hvad har den kvinde dog gjort med sit fjæs – fangede med lethed den i samfundet klatrende Toxic og så var det Exit – Toxic.
  Et ret så konstrueret og letkøbt farvel til vores hadeveninde – ikke videre overbevisende…
  To af seriens bedste replikker fik vi dog:
  Alice: Alright. Yoda needs to give me some better advice or Yoda needs to shut the fuck up. [hehee…]
  Shane: Alice. It’s karmically wrong. It’s gonna come back at you if you and Dana wind up together.
  Lige et spørgsmål: The Heineken Celebrity Slammin’ Jammin’ Tournament – hvordan mon Dana klarede sig?
  Tina/Bette/Helena: Tee leder stadig efter sin selvstændighed og sandsynligheden for, at hun finder den med Helena [Never apologize – never explain] står ikke helt klart – men hun får da luftet sine lyster og sine bryster. Jeg vil stadig gerne se et rigtigt Krystle/Alexis opgør mellem Helena og Bette.
  Bette er på røven, arbejdsmæssigt såvel som følelsesmæssigt og ramler ind i opgør efter opgør – måske hun skulle efterlade sin mobil derhjemme – SAAB’en var dog kommet fra værksted – forsøger med endnu en undskyld-kost til Tee med “You hold all the cards” – men Tee har travlt i poolen på Chateau Marmont – Hotellet hvor John Belushi døde i 1982
  – og hvor en 2 Bedroom Penthouse Suite koster 3000$ pr nat…
  Ingen slutsang! – kun EzGirls variationer – buhuuu…

 31. “Luminous” (Episode: #2.07) aka lysende, strålende
  skrevet af Ilene Chaiken – instrueret af Earnest Dickerson
  Afsnittets tema: “Bruge og bruges” – afsnittets farver: orange og lyserød
  [RAOS] – involverede denne gang Hunter, Charlotte Birch og en blond Jenny som Gamin*) i Paris’ Montmartre-kvarter. Ønsketænkning fra Jennys side: hun vil gerne i lag med Charlotte. Og så en fransk udgave af EzGirl’s tema – Bah!!!
  I sidste afsnit roterede trekanterne og nye par opstod – afsnittet bruges til at etablere disse nye konstellationer:
  Første orange par:
  Alice/Dana: er på honeymoon-stadiet – nydeligt filmet, billedet i baggrunden var nyt, lamperne ligeså… – Alice og Dana planlægger at afsløre deres nye status som lovers overfor veninderne og dermed forrykke space-time continuum – ja, det er alvorlige sager…
  Næste orange par:
  Tina/Helena:: Vældig som der bliver nusset om morgenen. Tina var dog ikke helt forberedt på Helenas frie forhold til sex når der er børn tilstede – men Helena jo til ‘offentlig udtryk for følelser’ (PDA) – så det burde ikke overraske hende…
  Tina tager sig faktisk rigtigt pænt af børnene, bringer dem legesager og vil gerne bygge fort med Wilson, men Helena kræver hendes opmærksomhed!
  Næste scene med T/H er da også en ganske udendørs…! – men bliver afbrudt af Winnie Mann – Helenas ex. som kommer for at hente børnene. I de næste par scener går det op for Tina, hvad det er Helena og Winnie slås om – og så slår det hende sørme sel’: det er lige det hende og Bette har gang i – Nøj!!!!! – Tina ringer herefter til Bette…. (Helena kører i øvrigt i en lækker sølvgrå Mercedes Convertible)
  Bette: er heldigvis atter at skue i hendes powersuits og tager lige en runde med Leo Herrera: hans forhistorie er i øvrigt at han hjalp Helena og Winnie, da de skulle adoptere Jun Ying og han er således Helenas confidante og tro væbner.
  – UF! – hans bemærkning om Tee og Helena sved. men Bette er på vej op igen og nøjes med at ringe til Tee og forsøge at få en afklaring på baby-forholdet. Der blev hverken sagt fuck eller kastet med telefoner!
  James: Det rare væsen, bringer Bette er katalog med mobiler og kunstneren Leigh Ostin (Cobie Smulders) – endelig en interessant gæstespiller!!!
  Og nu siger jeg gæstespiller! – det er jo vældig som der hele tiden dukker nye folk op som tager tid og screentime fra vores hovedpersoner. Jeg forstår, at deres funktion er, at vi skal se vores hovedpersoner fra flere vinkler og at de gerne skal medvirke til at historierne og personerne udvikler sig. Det fungerer bare ikke rigtig, men bliver nærmere en defilering…
  Og videre til næste gæstespiller:
  Veronica Bloom: – hvilken galsindet studieboss er det mon IC portrætterer her? – Camryn Manheim får i hvert masser af screentime til at tænde helt af. Smuk ‘Wall of Candy’ hun havde på sit kontor! og der blev både kastet med M&M’s, manus, blomster og telefoner. Veronica får sig en monsterpeel mens Shane kigger på og giver senere Shane en bøtte ‘Oxy’ og et møgfald… – og hvad skulle alt det nu til for? jo, for at vi skal høre Shane sige:
  ‘That’s why I… try not to need anything from anyone.’
  samt:
  ‘Uhh. Because women are intense. They’re a lot of work that can suck you dry.’
  Godt så! – vi forstår!
  Tilbage til Bette: som besøger Leigh Ostin – dejly scene – masser af skuldre… og Bette er på jagt! – desværre har Leigh en kæreste, Valerie ( Camille Sullivan fra S1 Abraxas Raos) – Bette inviterer dem begge til koncert med guitaristen Sharon Isbin, hvor samtlige tilstedeværende lesbiske stiller sig i kø for at score Bette, bl.a. Meryl og Alyson Palmer fra – Surprise! – Betty – (de sniger sig ind overalt) og Bette føler sig meget beæret – Kit (ja, Pam Grier er med) får et par gode replikker…
  Og så det tredje par – de lyserøde…
  Jenny og Carmen – Jenny skriver en historie “Luminous.” – kort fortalt: Dee Dee møder dragqueen’en Venus de Mylar i en lyserød trailer og lyserød paryk. Dee Dee vil løbe bort med cirkuset, viser Venus sin ting og Venus udråber:’it’ll never fly in Peoria.’ WTF! – nå, men der er en masse scener med Jenny og Charlotte. Ind imellem mødes Jenny og Carmen: først flirtes der over en mikserpult, men da Shane træder ind af døren, stopper Carmen på en studs. Senere hopper Jenny, iført et dødt dyr, i Carmens arme på køkkenbordet (selvfølgelig først efter obligatorisk jordbærkys – de kan noget med frugt i den serie…), men de bliver atter afbrudt af Shane, iført tvillinger (Sarah and Stephanie Penikett) – og Carmen må igen retirere. Næste morgen vender Carmen tilbage til Jenny (iført endnu en hæklet dug) og de udføre en mystisk kradse-flå-rive-slå scene i Jennys lyserøde rum.
  Og hvad skal vi så lære af det? – som det er blevet sagt et sted, så skal scenen udtrykke Jenny’s frustration over at Carmen ikke vil have hende og ligeledes Carmen’s frustration over at Shane ikke vil have hende….
  Godt så! – vi forstår!
  Carmen får dog sagt sin ærlige mening til en nedslået Shane (som sov på sofaen!) og Shane reagerer ved at misbruge den før omtalte ‘Oxy’ hvorefter hun må reddes af Mark. Shane har ramt bunden (hvor Bette er på vej op igen).
  Og tilbage til Bette: for hun har været meget igennem i de første 6 afsnit, men nu ser det ud til at vende for hende: hun modtager Tee’s telefonbesked:
  I just wanted to let you know that I’ve been, uh… thinking about… our baby. We conceived of this baby together and you should… absolutely… be part of… her life.
  Hun modtager Mobilen fra Leigh Ostin – lad os bare se mere til hende 🙂 – mens hun afviser ‘kødpakken’ – heheee… og slutsangen bringer minder frem om bedre musik i Sæson 1: Leonard Cohen’s “Coming Back To You”.
  Noter til dette afsnit:

  – scenen hvor Tina og Helena tager til San Diego og har flysex blev klippet ud – damn!
  – scenen hvor Bette er på date med Meryl er klippet ud…
  Noter iøvrigt
  Tim, Marina, Dana(?), Robin, Gene – Jenny fik sex 15 gange i S1!!!
  Her halvvejs i sæson 2 vil jeg godt anbefale at gå tilbage og gense to afsnit fra sæson 01: nemlig ‘Let’s Do It’ – afsnittet lige efter piloten samt afsnit 0107 ‘L’Ennue’ – det er det med ‘boring’-intervention og festen på båden – nok de to bedste afsnit – overhovedet!
  (* http://www.allwords.com/word-gamin.html

 32. “Loyal” (Episode: #2.08)
  skrevet af A. M. Homes – instrueret af Alison MacLean
  Sidste afsnit bragte jo minder frem om første sæsons L’ennui afsnit (s0107) og mærklig nok er det jo Tony Goldwyn som spiller Bur Connor, som netop har instrueret dette afsnit…
  Jeg har tidligere nævnt, at jeg synes afsnittet handler om dominans, men er nok nået frem til at temaet må være ‘kontrol’
  RAOS: en 80’er film med To cowboydere (Ben og Bur) og en pastordatter – derefter: stjernen opdager at hans tro følgesvend gennem tre film har homosex i sin trailer og det er så ikke så godt….
  NÅ, skal vi se hvordan det går med vores trekanter!
  Nånej, først skal vi da lige igennem en scene med Gomey og Mark og en porno-producer – koppen foran Gomey havde fået påsat en kopholder (hehee…) – igen en scene som tog tid fra vores hovedpersoner – Eileen – jeg troede ‘less is more’ (?)
  Alice/Dana: stadig et orange par. Alice søger en stilling hos KCRW=den fedeste radiostation og ifører sig en lækker radiostemme. Nu er jeg jo fast lytter af ‘Morning Becomes Eclectic’ på KCRW, så Alice: drop stemmen, det skal nok gå alligevel! – og Dana siger det jo også: ‘Alice, you’re a funny lady, and it’s one of the things I love about you, and I’m not the only one.’
  Nemlig!
  Men ellers er de stadig på honeymoonstadiet og har givet hinanden sugemærker – læg mærke til, at Dana’s natdragt fra episode 0107 hænger på Alices badeværelse…(Dana lavede 4 biceps curls med 2,5 kg)
  Men disse sugemærker kan så lægge op til en ‘forkert’-familie scene: her sidder Alice/Dana og Jenny/Carmen og Bette/Kit – ind træder Tina/Helena og venligt bliver de af Bette bedt om at sætte sig ned, hvorefter Helena forsøger at imponere selskabet med ‘huset’ (som er Bettes ønskebolig), Hermes-tørklædet til Alice (som hun ikke tager på) samt indflytter-sushi-fest (som de ikke kommer til) – skal vi ikke bare konstatere, at Helena får meget svært ved at blive medlem af ‘the framily’ (Helena kørte i aften i en Aston Martin convertible)
  – men hvem manglede…!???
  Jeg er stadig meget overrasket over, hvor lidt the framily egentlig tager sig af Shane. Indtil videre er det kun Mark og Carmen som har opfattet hendes lidelse mens resten af framilien er dybt optagede af sig selv… – så i aften endte hun i skriftestolen og vi fik lidt kød på hendes historie…
  Bette: er ved at være på mærkerne igen: efter mødet med Allyn Barnes til CAC-mødet, er hun på dupperne igen: der kunne hverken Leo eller Helena tale med. Tee drak te og inviterede Bette med til næste scanning og Helena blev kørt ud på et sidespor når det gælder barnet.
  Bette har nu droppet absolute vodka cocktail’sne og er gået over til powerbars!
  Lara LaRack – The Crispey Soupchef is back!, hånd i hånd med Gabby Deveaux – og det glemte Alice liiige at fortælle til Dana – ikke smart…
  Carmen/Jenny: Jenny bærer nu perler og lignede en lille klat i Burs lænestol. Og Jenny: måske du skulle lade være med at tale så meget om dig selv – det er jo Bur du skal skrive om…
  Hvad skal jeg ellers sige: Carmen har himmelvendte øjne hver gang Jenny går igang med at udbrede sig – kom ikke og fortæl mig at det er den store kærlighed – men Carmen har en Ipod… – OG en delfin på blusen !
  Til slut: endelig en framilyscene – så absolut organiseret af Shane for at glæde alle, men specielt Bette og hvem var så mindst glad selv(!?) – Helena blev efterladt med sin sushi (hvem bestiller fersk fisk til sin gravide kæreste?) – men kunne trods alt godt se ideen med en alene-aften med Tina.
  Slutsang: Ron Sexsmith … Tell Me Again

 33. Hold kæft hvor er jeg bare sur på TV3!!! Hvordan kan de tillade sig at redigere afsnit nr. 209 som blev vist hertil aften. Har set alle afsnit i sæson 2, derfor ved jeg at man har klippet den knap 4 minutter lange kærlighedsscene mellem Bette & Tina væk, og alt hvad vi ser er blot at de kysser i køkkenet. Nu er jeg sgu´ sur på TV3, og har totalt mistet respekten for dem.

 34. En opsang til TV3 må simpelthen være på sin plads. Jeg har totalt mistet al respekt, hvad ligner det dog. I dag blev vi totalt snydt…

 35. Måske TV3 har fået en Sydamerikansk kopi – der er alt klippet ud…
  Hvor om al ting er, så er det censur! – jeg kan slet ikke skrive referat i aften – jeg føler mig tisset på…

 36. Fik flg. svar i en anden international L Word tråd (Media Blvd).
  Citat:
  kzech that happened in Sweden aswell.. someone e-mailed TV3 about it and here’s the reply they got:
  Quote:
  “Hei,
  Episoden av The L Word som ble sendt på TV3 Sverige onsdag 6. juli ble ikke
  sensurert av TV3. Det er mulig produksjonsselskapet har flere versjoner av
  serien og at den amerikanske versjonen er mer vågal enn det den
  internasjonale versjonen er. Viasat har kjöpt inn den internasjonale
  originalversjonen av denne serien og denne blir sendt uredigert.
  Med vennlig hilsen
  Feedback
  Viasat Broadcasting Ltd”

 37. Hey – 1. gangsskriver på brættet. Dette her kan da få alle til at fare i blækhuset. Er netop nu ved at downloade clipsene på verdens langsomste computer. Der rykker 128/64 ikke rigtigt, vel? 🙂
  Ville også lige komme med et hep over et dansk debatforum over The L-word. Consider it Hep’ed!
  På gensyn,
  Pyne

 38. Oohhh! – Internettet – hvad gjorde vi foruden! – tak kzhech…!
  Følte mig lidt som Mark og Gomeys slimede producer:
  ‘We want hot, lesbian sex, and we want it NOW!!’

 39. Kan ikke forstå hvis man lige pludselig begynder at klippe i serien i afsnit 9 af sæson 2, international version eller ej. I så burde pool sex etc. da også være blevet klippet ud i tidligere afsnit? Måske har produktionsselskabet lavet en fejl?

 40. Nåh, det var så det referat – fanme ikke nemt… – men vi fik følgende sætninger udtalt af forskellige personer i løbet af afsnittet:
  pisset på
  skidt på
  spyttet på
  brændt af
  Og så blev der tudet en del…
  “Late, Later, Latent” (Episode: #2.09)
  Skrevet af: David Stenn. instrueret af: Tony Goldwyn – som jo også spiller Burr
  RAOS: Carmen satte sig overskrævs og tissede på Jenny – hvor får de det fra! – Eileen har i et interview udtalt, at det er en ‘almindelig lesbisk praksis’ 😮
  – har jeg nævnt at EzGirls muzak irriterer mig grænseløst(!?)
  Der var forresten et bare gode ‘Goofs’:
  Da Bette rejser sig op efter mødet med Kit kaster hun tasken over skulderen – to gange… – og Da Bette hjælper Tee med at placere indkøbene i køleskabet, dukker vandflasken op i Tinas hånd igen…
  Men det var jo afsnittet som alle TiBette fans har ventet så længe på… – og så var scenen klippet ud…
  Dana og Alice optrådte kun sporadisk i starten, da alle deres scener omhandlede dildoindkøb – og de var jo – klippet ud…
  Men ellers så vi rigeligt til Jenny (i endnu en pels) med Charlotte Birch og the Burr-man (i hans ferrari) – og jeg sad bare og undrede mig…
  Og så var der scenen, hvor Dana render ind i hendes anden ex. Melanie – jeg gætter på, at det var hende til højre – men vent, det så vi jo ikke, for den scene var jo – klippet ud…
  Shane/Carmen: var der! og der kom lige et par sandheder på bordet:
  Shane: You don’t… think you and Jenny are the real deal?
  Carmen: No. Jenny wouldn’t know what the real deal was if it bit her in the ass.
  Og den scene så både vi og Jenny…. – så det er ved at være slut for Mark…
  Helena viste helt menneskelige sider af sig selv, og hun brød sig bestemt ikke om, at Tina tog styringen i ‘Hormon-scenen’. Men hun tilgav, og inviterede Tina på middag.
  Helena vendte hele æggeblommer ud i skålen, hvor Tina slog ægget i stykker i Episode 1.10 “Liberally” – hvor dybt!
  Både Helena og Bette havde travlt med at indrette babyværelse, jeg synes nok Bette klarede det bedst, selvom Leigh ‘HOT’ Ostins mobile måske lige er en kende for farlig..
  Slutsang: Jealous Girlfriends… Lay Around
  Bare dog TV3 får fat i de resterende originale afsnit og så lige viser os afsnit 2.09 inden på næste tirsdag !!!
  Slut herfra –

 41. jeg tror det er en fejl, for der er jo ikke noget i den scene som ikke også er i de andre vi har set.. jeg synes nu det er mest synd for alle dem er ikke har set dem før, de kommer jo til at mangle noget..

 42. Kiggede lige transcriptet igennem. Tilgiv mig hvis jeg er håbløst bagud, men udover Alice/Dana og Bette/Tina-scenerne havde de så ikke også klippet i starten af afsnit 2.09? Synes der var nævnt nogle ordvekslinger vi ikke så mellem Carmen og Jenny…

 43. Det har du sikkert ret i – scenen hvor Jenny ankommer til mødet med Burr og Birch i pels manglede også… – så afsnittet var voldklippet – spændende hvad vi bliver udsat for i aften!!!

 44. Jeg synes også at man manglede at se Jenny og Charlotte holde hinanden i hænderne, hvilket man kan se de gør på screen-caps’ene.
  Men jeg glæder mig til i aften, eller til om 20 minutter.
  Jeg håber at vi får alt at se i aften.
  -Lesbehaving, der ikke har skrevet herinde i lang tid.

 45. Igen i dag må man jo konstatere at der er klippet de mærkeligste steder. Jennys tale til kameraet om hendes bedsteforældre, Helena og Tina der kjoleshopper, Bette/Kit/Melvin der snakker om Benjamin og en hel masse med Alice og Dana.
  NY TEORIER! Er de originale amerikanske afsnit en hel time og vil de pine død klippe dem ned til de 44 minutter, der bruges?
  Lever deres editor sit liv efter et tilfældighedsprincip med en løs saks som følgesvend?
  Er de snerpede?
  Eller alle ovenstående og flere endnu?
  Pyne – Der nu nærmest kun ser TLW på fjernsyn som underholdning. Thank God for the Internet/7-Eleven

 46. Fik ikke set aftenens afsnit, så jeg har ingen mening. Blot er det bekymrende at serien bliver klippet i stykker, da det næppe kan være fremmende for seertallene… – og vi skal jo helst have TV3 til at indkøbe kommende sæsoner…
  Interessant spørgsmål er det jo, om det er TV3 som klipper eller det er således afsnittene er indkøbt, men nu reagerer TV3 jo ikke vældig hurtigt på deres mails, så det svar får vi vel først om et par måneder…
  Var alle Alice og Dana’s dildoscener klippet ud?

 47. De mærkelige klip begyndte først med afsnit 8 så vidt jeg husker? Jeg er tilbøjelig til at frikende tv3, de plejer jo ikke ligefrem at sige nej til bare bryster etc. i deres sendeflade 😉 Derimod virker det som om det kære produktionsselskab der sælger serien til tv3 har rod i deres bånd og diverse udenlandske markeder forskellige krav til censur…uanset hvad, er det godt nok møg træls!

 48. fra MTG.dk:
  “Materialet er ikke blevet redigeret af os, vi undersøger med vores leverandør om vi har fået de fulde versioner.”
  Med venlig hilsen
  MT
  Godt Så! – bare vi får de uredigerede afsnit at se!

 49. det jeg synes er det værste er de folk der ikke har set de hele afsnit, de har nok lidt svært ved at forstå det hele, da det er noget underligt noget de har klippe ud og noget af det er jo lidt vigtig. jeg har da en veninde der ikke rigtig kan forstå noget af det…
  jeg håber da de finder ud af noget men jeg tror nu ikke på at de sender de afsnit som der er blevet klippe i igen…desværre…

 50. Nå derfor,studsede over Bette og Tinas kys og….. derefter et vemodigt farvel og andre abrupte sceneklip.
  havde ikke fanget denne tråd S2 på tv3 før, til os der må nøjes med “forbrugsafregnet “.

 51. Random – Alice og Dana skulle have haft den (sikkert) rigtig sjove scene i tolden, hvor tolderne troede dildoen var et våben. Klippet ud…
  Helt enig med Helle. Man skal være mere end almindelig synsk for at have alle trådene. Især Jennys (sær i forvejen som hun er) historie de næste par afsnit. Den bliver godt nok mærkelig uden historien om hendes jødiske bedsteforældre osv.
  Pyne – Hyppig gæst på http://www.l-word.com/transcripts/transcripts.html

 52. Til Pyne og andre.
  Den scene var altså med. Og ja den var sjov, især da Alica sagde “When did you buy that honey” hvor de snakkede om noget der muligvis var en del af strap-on dildoen.
  Lesbehaving, som fornyelig har købt sæson et. wuhuu.

 53. ja der var noget af scenen men ikke det hele…
  jeg må da lige sige jeg er bange for at de har fjernet den scene men shane og carmen i sidste afsnit, så bliver jeg sug tosse….

 54. Men nu er der heldigvis ikke så længe til den 25. oktober hvor Sæson 2 kommer på DVD (region 1)
  – og vi kan jo håbe, at MTG.dk får nået at skaffe de originale versioner hjem til TV3….

 55. Ja, man må håbe det er årsagen og ikke, som det var tilfældet da “Rescue Me” (snøft) blev taget af plakaten, pga svigtende seertal…

 56. Fedt at få at vide at det ikke kommer i aften, da vi skulle have haft gæster som ikke har tv3, for at se The L word. Men jeg gad også godt vide grunden til hvorfor det ikke bliver sendt. Måske fordi at Tv3 prøver på at sige at ingen L-word ikke er bedre end rå-klippede afsnit.
  -Lesbehaving

 57. Så hellere Pool, men det er nu bedst søndag og onsdag, da det er gratis for kvinder at spille. I Aalborg.

 58. Der er ingen der ved hvornår de sidste afsnit sendes… men homotv.dk har haft fat i tv3 og skrevet noget om det.

 59. Det ser ud til at TV3 sender L Word igen 30. august. Iflg Deres hjemmeside, er L Word i hvert fald programsat den dato, men spørgsmålet er om De virkelig sender serien igen.

 60. rolig rolig… der står inde på tv3 at det kommer igen den 30.08 kl 22.30. så det er ikke taget af plakaten… men må bare gå du fra de har fået de rigtig afsnit hjem….

 61. Okay!
  Jeg har så lige fået den her mail fra Tv3 hvor der står at den er taget af pga. svigtende seertal. Og de ved ikke hvornår de sender de sidste afsnit.
  Har på fornemmelsen, at presset fra seerne om de klippede afsnit har fået dem til bare at droppe det hele, når det nu skal være så besværligt!
  Og hvordan måler man egentlig seertal?!
  Er det ikke bare en håndfuld frivillige familier eller sådan noget?!

 62. ærligt tror jeg ikke på det med seertal. for så havde de da ikke taget 10 afsnit for at finde ud af det… og hvis det var seertal havde de vel heller ikke sendt de sidste afsnit… hmmmmmmm tv3 er vist lidt underlig…

 63. TV3 har vel også lidt stolthed: det ligner dem jo ikke at vise censorerede serier…
  Det svarer vel lidt til at vise Dollars uden alle Krystle og Alexis konfrontationerne – Dollars ville aldrig have været det samme uden… 🙂
  Jeg savner nu de skulderpuder….

 64. Synes nu det er gevaldig trist… Med de internetforbindelser jeg har til rådighed (filmstreaming og så’n) er en censureret serie trods alt bedre end slet ingen. Håber de besinder sig til at sende de sidste afsnit. Beware – Jeg var en gang med til at presse TV3 og CBS til at gøre serien færdig da The Nanny gik ud! Ak, ungdommen 🙂
  Pyne

 65. Jamen, jeg skriver da også en del til TV3 og har fået et enkelt svar – fra MTG.dk – så det er vel bare vigtigt, at så mange som muligt lægger pres på dem…
  tv3@viasat.dk
  og det med seertallene kan jeg slet ikke forstå: De har så mange reruns af gamle serier kørende, at det næsten er pinligt…

 66. Æv, jeg fik aldrig downloadet de sidste to afsnit. Ventede til de blev vist på TV. Hvor kan jeg hente de sidste to afsnit på nettet?

 67. At tage L Word af programfladen er simpelthen under lavmålet for TV3. Kanalen har så absolut ingen skrubler, problemer eller andre moralske overvejelser i forbindelse med at genudsende adskillige film, bolig- familie eller realityshows til bevidstløshed. Når der så endeligt kommer en grænseoverskridende serie der appellerer til et noget yngre publikum (20-30 år), og man ovenikøbet begynder visningen af den midt i sommerferieperioden uden overhovedet at annocere det, ja så kan man kun forvente at den opnår dårlige seertal. Set fra mit synspunkt har TV3 aldrig gidet give serien en chance, og man har nu benyttet diskussionen om de klippede afsnit til helt af pille serien af programmet. Jeg har ihvertfald totalt mistet respekten for TV3. Nu har vi næsten kun tilbage at håbe at TV2 måske kunne finde på at sende den.

 68. halloooooo…. nu forstår jeg snart ikke hvad problemet er herinde. hvis man går ind på tv3 og kigger, så kommer den jo igen den 30. så kan dem jo ikke været tager af… gi nu lige dem en chance, det kan jo være fordi de har ville ha de rigtig afsnit hjem…..

 69. har lige fået dette svar fra tv3.
  Vi beklager meget, men The L Word vender desværre først tilbage til næste år, hvor vi vil sende de resterende afsnit, samt sæson 3. Og denne vil blive sendt i den uredigerede version.

 70. or#
  Har fået præcis samme e-mail, dagen efter de skrev at det var pga. seertallende!
  Hvis en serie har så dårlige seertal, køber man s.. da ikke sæson 3!
  Hvis man har lyst til at gense Dollers , er de begyndt at sende den på Charlie!

 71. Altså, nu bliver jeg snart misundelig – jeg vil også have mail fra TV3!
  MiMiMi: mht Dollars, så kan jeg bare godt nøjes med et sammenklip af alle slagsmålene mellem Krystle og Alexis – det i poolen er en af mine favoritter!!!

 72. Kan man ikke hente L word på nettet mere. Jeg behøver de sidste to afsnit. Hjæææælp. Især nu hvor serien først bliver sendt til næste år!

 73. det kan være at de prøver at få de rigtig afsnit af sæson 2 og bare ikke vil fortælle os det.Da det sikker tager tid, så har de valgt først at sende seriens siste afsnit til næste år. gid det var såddanne for det virker meget mærkligt at da de jo skriver at de har købt sæson 3.

 74. Nu har jeg dagligt frekventeret denne fremragende side, og mener nu, at også jeg må bede om hjælp.. Findes der en “downloaidingdsguide” for fatsvage net-idioter?? Jeg kan f….. ikke finde ud af det. Og kan da ikke holde ud at skulle vente på, at det passer tv3 at efterkomme vores ønske om de sidste 3 episoder.
  Jeg var så inde i byen idag for at købe sæson 1, men gud-hjælpe-mig om ikke den var udsolgt OVERALT. Er der nogle, der kan anbefale et sted, hvor jeg kan købe den på nettet. (Min søde kæreste håber den findes med danske undertekster, men det kan jeg heller ikke opspore, om det kan lade sig gøre). Alt i alt kan jeg konkludere, at jeg ikke har held med denne serie.
  Please, hjælp mig, så mit ellers så gode humør kan blive endnu bedre… (Og det må helst ikke være for kompliceret)

 75. Godmorgen.
  Jeg må nok sige, at du ikke ligger på den lade side…Tusind tak for oplysningen, kan fortælle at begge sæsons er bestilt og betalt.
  Og ja, jeg har fulgt interesseret med på sidelinjen her på sitet, og måske, når min leder har sendt mig på it-kursus for 3. gang, så tør jeg kanske også blande mig…
  God weekend.

 76. God weekend lige over! – og man skal tidligt op, hvis man skal følge med i The L Word: de fleste nye oplysninger og links m.v. bliver offentliggjort i de amerikanske forummer!
  I den forbindelse kan jeg lige nævne, at S2 kører igen på Sho hver mandag (amerikansk tid) og hvis der er tilføjet ekstramateriale, så ved vi det tidligt tirsdag morgen 🙂

 77. Hej alle! Hvorfor er Lword blevet taget af på tv3…? det er da den bedste serie! Vi er i dybt chok i Odense!
  Kh Nanna og Helle

 78. Jamen, lad os rekapitulere sagens gång:
  Tirsdag den 07. juni klokken 22.00: L word sæson starter og der jubles i de danske hjem. bifi sender kæresten til fodboldtræning og alt er vel…
  Tirsdag d. 21. juni: Serien flyttes efter et par afsnit til klokken 22.30 Den falske havenisse glæder sig over sit indkøb af DVD-indspiller så hun nu kan klippe reklamerne ud…
  Tirsdag d. 26. juli: “Loyal” (Episode: #2.08) – bobo er observant og registrerer de første klip…
  Tirsdag d. 02. august: Skandalen! – “Late, Later, Latent” (Episode: #2.09) er klippet til ukendelighed! – ingen Bette/Tina sex og alle referencer til lesbisk strap-on dildosex er klippet bort. Det lesbiske samfund skriver emails til tv3@viasat.dk‘We want hot, lesbian sex, and we want it NOW!!’

  Onsdag d. 03. august: kzhech oplyser at tv3 i Sverige ligeså har sendt klippede afsnit. Random opsøger et svensk site og finder ud af, at sveskerne – undskyld – svenskerne har fået vist resten af sæsonen i klippet form: bl.a. er scenen med Carmen og Shane fra sæsonafslutningen klippet bort! WTF!
  TV3 forsikrer at de ikke har klippet i afsnittene, men købt serien således.
  Pyne, Lesbehaving finder flere scener som er bortklippede…
  Mandag d. 15. august: xx observerer at tv3 har taget the L Word af programmet – der udgår flere mails til tv3 og en større forsamling lesbiske slår lejr på Rådhuspladsen og indleder en ølstrejke…
  Onsdag d. 17. august: or konstaterer at tv3 annoncerer genoptagelse af serien den 30.august – de lesbiske på Rådhuspladsen afbryder deres ølstrejke og går i Netto efter en palle…
  Torsdag d. 18. august: MiMiMi modtager en mail fra tv3: serien er taget af pga ‘svigtende seertal’
  Fredag d. 19. august: or får sørme mail fra tv3: ‘The L Word vender desværre først tilbage til næste år, hvor vi vil sende de resterende afsnit, samt sæson 3. Og denne vil blive sendt i den uredigerede version.’
  – man kommer jo lidt i tvivl om hvad det er tv3 har gang i !
  Opfordring: bliv ved med at sende mails til tv3@viasat.dk – og kom så til fest i Stakladen den 03.september – vi skal jo også lidt ud…

 79. Hej 😉
  Jeg tror, jeg bare er en af de uheldige sjæle, som aldrig vil kunne downloade de sidste to afsnit. Jeg har prøvet begge de sites du har linket, og er løbet ind i prøblemer med begge. Jeg må vel acceptere min kedelige skæbne.

 80. kære .
  Når jeg har downloaded en fil på 30 KB hvad er det så lige jeg skal derefter? Hvordan downloader jeg hele afsnittet?

 81. Torrents – short and sweet:
  1. Hent en bittorrent client (f.eks Azureus, ABC [ Yet Another Bittorrent Client ], bitTorrent) og installer den (bare google disse ord – ABC er nem at gå til, bitTorrent er originalen og Azureus er java-klienten)
  2. Download en torrent (det er den lille fil)
  3. Åbn torrent (den lille fil) i din bittorrent client
  4. Nu starter download af den “rigtige” fil

 82. 1. køb originalen af The L Word sæson 1
  2. køb originalen af The L Word sæson 2, når den udkommer
  3. Gør det fordi du støtter serien
  eller
  Download serien fordi du synes det er skod og fordi du ikke synes der skal komme en sæson 4!
  Amoralsk at Sappho går ind for amoralske handlinger og så mod lesbiske! Hænger slet ikke sammen her!!!

 83. Og hvis du har fulgt lidt med her, vil du også vide at:
  1. Langt de fleste har købt sæson 1
  2. Mange har allerede bestilt sæson 2
  3. Torrent protokollen er ikke et ulovligt værktøj – selv BBC bruger den
  4. Denne blog er ikke et udtryk for café Sappho’s holdninger
  Morale 1: Hvad skal den lille lebbe gøre, som sidder alene i et muslimsk land og hvis eneste kontakt til det lesbiske miljø er via internettet? – lige præcis omkring The L Word er der opstået et verdensomspændende netværk som er nået ud til de mest obscure afkroge. Jeg finder det bare totalt rigtigt, at disse mennesker får adgang til at se film og tv-serier, læse bøger og magasiner som ellers er forbudt i deres lande…
  Morale 2: Siden internettets start har fanfic eksisteret og er med tiden blevet et populært udtryksmiddel: Karakterer fra film, bøger og tv-serier lever deres eget liv på nettet og der skrives crossover fanfic, hvor karakterer fra forskellige medier mødes. Slash er blevet meget populært i de senere år og ‘Alias’, ‘Buffy’, ‘X-files’ og ‘L Word’ karakterer blandes ind i, til tider, meget erotiske historier!
  Nogle Copyright ejere til karaktererne har forsøgt at stoppe fanfic forfatterne, men historierne lever videre på nettet, nogle længe efter, at tv-serien er stoppet. Mht. The L Word, så tror jeg den internetbaserede fanbase er vigtig, for den holder liv i serien i de 9 måneder vi skal vente, før S3 starter.
  Om der kommer en Sæson 4 afhænger ene og alene om Eileen Chaiken får skrevet en ordentlig Sæson 3!

 84. hmmm… jeg har et lille problem. Jeg har downloadet afsnit 13 og så det meste af det igår. Manglede bare at se de sidste 20 min da jeg slukkede den. Nu kan jeg ikke se den! Computeren skriver “This clip can not be played. It contains unexpected data and may be corrupt”
  Er der noget jeg kan gøre

 85. VLC hjalp desværre ikke. Ellers tak for hjælpen.
  Jeg var nødt til at stoppe afsnittet, da jeg skulle nå en aftale. Ellers ville jeg komme for sent 🙁

 86. Tilbage på banen… efter påstået (og nu overstået) ølstrejke på Rådhuspladsen. I hvert fald ifølge Random (Thumbs up for den tidslinje!)
  Enkelt spørgsmål – Hvor har I bestilt DVDen med 2. sæson og hvad har I måttet bløde for den?
  Bedste weekendhilsner,
  Pyne

 87. Jeg har bestilt S2 hos Laserdisken/Movieworld til 499,-
  http://www.laserdisken.dk/html/visvare.dna?vare=92366110447501079
  Showtime has packed the Second Season of THE L WORD with special features including:
  L Word Girls on the Record Never before seen footage including:
  – Kate Works It With Camryn
  – From Best Friends to Lovers
  – Mia’s Hair Woes
  – Let’s Talk About Sex with Laurel
  – New Girls on the Block
  – L Word Balderdash
  – L Word Playing with the Girls
  – L Word shorts
  – SOME KIND OF WONDERFUL Music Video
  – Life Changing Stories from fans of The L Word
  – L Word COUTOURE
  – Cast commentary
  Lad os nu håbe, at ekstramaterialet holder hvad det lover denne gang…

 88. Hrm… Interesting!
  Tog lige Randoms link til laserdisken. I rubrikken ‘Kunder, der har købt L Word, The: Season 2, har også købt’ fandt man ikke overraskende sæson 1 osv. Mere overrasket var jeg over at finde Terminator 3 – Rise of the machines!
  Gu’ ved hvilket kundesegment det er…?
  Pyne (der overvejer om SU-kontoen kan bære indkøb af sæson 2…)

 89. Salget af Sæson 2 DVD’en går rigtigt godt: The L Word ligger på en 9.plads over mest forudbestilte DVD’er på Amazon.com
  Så venter vi bare på posten 🙂

 90. NYT OM TREDJE SÆSON!!!
  Den tredje sæson begynder i starten af det nye år.
  Jeg har lige fået svar fra TV3. Så må vi bare håbe at det passer!!!

 91. Nyheder om DVD S2 begynder at løbe ind:
  Der er kommentarer på to afsnit:
  “Land Ahoy” (Episode: #2.10) kommenteres af Leisha, Erin og Kate
  “Lacuna” (Episode: #2.13) kommenteres af IC og EzGirl (!)
  Der er ingen bloopers og outtakes… dammit!

 92. Hej l word fans.
  Jeg vil bare lige fortælle at vi er i gang med at se l word season 2 (region 1) herhjemme. Vi bestilte fra laserdisken i går og modtog dem i dag (lørdag). Hvorfor serien sælges allerede nu (altså inden officiel releasedate), aner vi ikke. Men vi tænker heller ikke så meget over det, for vi har jo topunderholdning på DVDen!

 93. MB: kan vi ikke lige få lidt info om extramateriale????
  og det med releasedate skal du tage med forbehold – jeg fik S1 14 dage før tiden sidste år! – Lasedisken kan noget der… 🙂
  Og Dog! for jeg bestilte DVD’en fra laserdisken for 4 måneder siden og har stadig ikke modtaget den – dammit!

 94. Random: Ekstramaterialet er det du beskrev i dit indlæg fra 10. september. Der er commentaries til to afsnit “land ohoy” og “lacuna”.
  Mht. din oplevelse med laserdisken – hvad kan jeg sige? Der er forskel på folk 😉

 95. SÅ ankom min S2 DVD box også 🙂
  *Does a happy Dance – a la Woody Harrelson (Nathan) in Will & Grace
  Og MissNiceCat: jeg er sikker på, at dem som er email-veninder med tv3 nok skal poste når de får besked…

 96. Laserdisken: L Word S2 – 599.95 kr.
  Axelmusic: L Word S2 – 359.95 kr.
  Nogen, der aner grunden til den store prisforskel?!?

 97. Hvad så tøser, det kan sgu da ikke været rigtigt at TV3 ikke melder ud hvornår de har tænkt sig at sende Lword igen hvar?!!
  Hvad med at vi alle sender et brev, med god gammeldavs post, og spørger til det. Fortæller at vi savner serien og vi føler os snydt. Er I med????? Ikke pr. mail, men med post.
  JEG vil da hellere se den version de havde købt, i stedet for at de prøver at få en anden. Eller har de helt droppet serien. Mega surt show!!!!

 98. Hej… har skrevet ind til TV3 og spurgt, hvornår de fortsætter S2 i det nye år, og hvornår de sender S3. De svarede at de ikke havde programlagt S2 endnu, og at de havde besluttet ikke at købe S3! -Virkelig trist, men desværre sandt. Så er der jo ikke andet at gøre end at købe den, tænker jeg…

 99. Hvad laver lesbiske klokken 5.30 om morgenen?
  I følge tv-programmet genudsendes L Word sæson 1 fra på mandag den 09. januar kl. 05.30 – 06.25
  Det er fan’me tidligt!

 100. Har lige opdaget denne fortræffelige hjemmeside. er der nogen der kan give oplysninger om køb af sæson 3?? Det skal være region 2.

 101. Region 2: der plejer desværre at gå laaaang tid før region DVD’en kommer.
  Vi har tilgengæld haft held med at købe de billige DVD-afspillere i bl.a. føtex – de kan spille ALT – også region 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.