Mysteriet om det manglende knækbrød – Update 3.

Har du også kigget forgæves efter Kavli Flatbrød på dit supermarkeds hylder?

Fordi det ligger mange på sinde! I juni 2016 fik nordmændene atter adgang til Korni Flatbrød og svenskerne kan siden september 2017 købe flatbrød i Coop Konsum.

Er der virkelig ingen danske knækbrødsimportører som vil binde an med dette så længe savnede tynde fuldkornsrugmels knækbrød?

Hverken  Dansk Supermarked eller Coop Danmark synes at tage behovet alvorligt og direkte adspurgt afviser Coop Forbrugerservice at man planlægger at tilføje det ønskede knækbrød til sortimentet – Ja, som en af Coops 1,7 medejere er jeg sgu’ skuffet … Fru Salling må på banen!

Tomt for flatbrød i butikk // update: Nå kommer Korni tilbake // Mysteriet om det manglende knækbrød  // Mysteriet om det manglende knækbrød – Update // Mysteriet om det manglende knækbrød – Update 2. // De sidste 7 skiver – sept 2015 // Kavli Flatbröd 2008

20 Replies to “Mysteriet om det manglende knækbrød – Update 3.”

 1. Pingback: Mysteriet om det manglende knækbrød - Dortes Smadderkasse

 2. Pingback: Mysteriet om det manglende knækbrød - Update - Dortes Smadderkasse

 3. Hvor er det vildt, du har efterlyst det her knækbrød, Dorte – har kikket efter det i en evighed, og lige fortalt en ven, at man kunne spise adskillige af de her brød selv med ost og det var stadig væsentlig sundere end det slik, jeg ellers indtager. Øv øv, mega ærgerligt, hvis de ikke importerer det igen

 4. Pingback: Kavli Flatbröd - Dortes Smadderkasse

 5. Jeg har eeeen pakke tilbage af en ordentlig portion båret med hjem fra Norge sidste år. Vi burde prøve at tænke på, om vi kunne købe et helt part ogfordele de i nogle kæder ud over landet?

 6. Hvor er det vildt at man ikke mere kan få det dejlige flatbrød her i Danmark alle de særlige lækkerier der forsvinder, coop el Irma fjerner flere og flere særlige , lækkerier ( også de gode Ingfærkager, og svensk sur -søtebrød ),som Irma havde i mange år ! Er savnet Måske kan man selv bestille dem hjem fra Sverige el måske Norge . Men det er da for dårligt nå vi nu er så mange der savner dem.

 7. Grunden til, at Flatbrød forsvandt over HELE verden var, at fabrikken brændte! Da den var genetableret i 2019 havde alle indkøbere i Danmark vel glemt produktet. Kavli i Danmark blev vist også købt op, så alt blev glemt. Aner ikke, hvordan vi får KAVLI’s sælgere til at forsøge sig i Danmark? Vi kunne også importere en aplle, men hvordan for vi den delt melelm os?

 8. Pingback: At Seventeen | Dortes Smadderkasse

 9. Hej,
  Du er ikke den eneste dr har kikket efter det. Jeg fandt det første gang hos Netto, og da det så var væk fik jeg det sædvanlige svar – kun ind imellem har vi det. Fandt det så efterfølgende hos Løvbjerg, men her forsvandt det lige pludselig. Jeg talte med en medarbejder der sagde at det var chefen der var kommet op toppes med leverandøren, og jeg har ikke siden set det nogen steder. Håber at en af supermarkeds giganterne snart vi tage det op igen

 10. Hver gang man spørger efter en vare, som nemlig.com ikke har, registrerer de ønsket, så det skal vi gære jævnligt.

 11. Leder stadig.. Fibernet i Kavli flatbrød gør godt for mig og min mave, kan ikke tåle knækkede kærner. Og så smager flatbrødene fantastisk!

 12. Jeg har lige mødt en nordmand der købte noget porcelæn via dba. Hun ville gerne sende mig en pakke om måneden eller hvad vi kunne blive enige om.
  Jeg blev så glad. Den med knækbrød med ost har jeg drømt om længe.

 13. Pingback: Dag 3 i joggingbuks | Dortes Smadderkasse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.