Vejledning

Sådan brækker man et kraveben:

1: Drik en rasende masse øl i fredagsbaren.

2: Forsøg at indgå i en integrationsfremmende konversation i bussen hjem.

3: Glem at holde ved og lad dig kaste aldeles ugraciøst ned på bagperronen.

4: Grin med de unge uintegrerede mennesker

5: Stå af bussen og ring grædende til skadestuen – de bliver lydhøre når du fortæller dem, at dit venstre kraveben stikker lidt ud. Og ikke på Tine Bryld måden.

 

8 Replies to “Vejledning”

  1. Jeg har hørt om Kølnere som kaster sig ind i vægge for at få opmærksomhed, men et legeme i buskast er det første gang, jeg hører om. Men dejligt at høre at du kæmper for intergationen!
    Må jeg her iøvrigt benytte muligheden for at advokere for brugen af cykelhjelm, især i bussen på vej hjem fra fredagsbaren! I dit tilfælde bør du måske investere i noget beskyttelsesudstyr fra American Football. Mindre kan vist ikke gøre det…

  2. Jamen findes der skulderhjelme? Nå ja… Og hvordan helvede påmonterer man en patkran i denne tilstand? Det tog en halv time at afmontere den i går…

  3. Kan du ikke ansøge kommunen om en patkran-hjælper som kigger forbi 2 gange om dagen?
    Eller er de måske også sparet væk?
    Hvilket skulderblad taler vi iøvrigt om?

  4. Vi taler om venstre skulder.. Og jeg har allerede haft to ernaletter i telefonen med tilbud om bistand. Ganske vist mest til indkøb, men stadig..
    Er helt rørt.

  5. Også herfra mit lumre kammer i Ry Kommune, sendes der en stor omgang moralsk opbakning! Det er altså ikke alle og enhver der ligefrem brækker et kraveben for integrationen her i landet!!!!! God bedring!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.