Ja, jeg er en af dem som har maltrakteret en guinness dåse for at få fat i Nitrogen sfæren!
Godt vi har howstuffworks.com og wikipedia.org
Når dåsen åbnes, frigøres nitrogenen fra sfæren via små huller og i forbindelse med CO2’en dannes den karakteristiske skum… (også kendt som ‘the lovely legendary foamy head’
Nitrogen er i øvrigt velegnet som køle-/frysemiddel da det i flydende form er –195,9oC (Ouch!) – husk blot den flydende nitrogen i T2 – Judgement Day (1991), hvor T-1000 efter mødet, stille og rolig fryser til is og brækker fra hinanden…
Random – Jeg kom vist væk fra emnet – Undskyld…:
NB. halvliters Hoegaarden på tilbud i Netto – NAM!
Nogen gange må man virkelig undres….Og dette er vist en af dem! Lyder jeg små-dum? Jah, så er det nok fordi jeg er det….!
Øl er sgu’ en videnskab 🙂
….og så krummer det ikke i sengen.
Men det der spølkummekar af et Hoegaarden glas har jeg nu lidt svært ved at styre når jeg ligger ned…
Prøver at se det for mig…. TOP NICE billede på nethinden…
Leffe glasset er også nydeligt 😉 – og en god stærk øl er det jo også….
Er du ude på at drikke mig fuld, eller hva???!!!
hik!
sceee scåååå… Jeg viiisteee, der er en grrruuund tse, at jeg (h)ik ku komm op her tse morgen!!!
– Har måske kigget for dybt i dåsen?
Aahhhhhhh, nu skal en Guinness gøre godt…