Stegetermometer spyd!

… så sgu’ da også! … hvor svært kan det være at købe? …

Stegetermometer spyd: det gamle, det nye og det som ikke virker ...

Det er lige gået op for mig at jeg (måske) i en menneskealder har anvendt mit trofaste analoge kød temperatur aggregat ganske forkert … Efter at ha’ afsøgt indernettets kroge for at finde en erstatning for det nu ganske brankede og dog uundværlige måleinstrument, er jeg faldet over flere produktbeskrivelser, hvor der med småt står ting som:

-bør ikke blive i ovnen under tilberedning
-er ikke beregnet til brug i ovn/grill i længere tid
-kan ikke tåle grill
-ikke beregnet til at sidde i måleemnet under tilberedning

Det ligger jo ligesom i navnet at det er et objekt som skal stikkes i et større kødstykke og ind i ovnen så man kan følge udviklingen … Jeg formåede selvfølgelig at komme hjem med det forkerte … det er jo en jungle! Fif: kig ikke kun efter måletemp men også tåletemp. Eks: Måler fra 0-120 grader. Tåler op til 300 grader. Skal være stål og hærdet glas …

Note: har nu stegt et større kødstykke og det forkerte stegetermometer spyd var noget snyd og kunne ikke måle overhovedet, mens det i andet forsøg hjembragte Cook @ Baker virkede efter hensigten …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.