205 Replies to “Spørg Røvkassen II”

  1. Altså, jeg ved godt at mit spørgsmål måske er i overkanten af det åndelige..men jeg venter stadig på livets mening ?

  2. Røvkassen II er først lige åbnet, da 1’eren er ved at være fyldt godt op – men det skal Dorte jo også lige have fundet ud af….
    Venlig Hilsen Random

  3. Kære Filosoffen,
    Hvilken en af livets gåder taler du om? Er det den med smørret, der altid vender nedad på et tabt stykke brød? Er det den med håret, der altid er dårligst når man møder den, man er glad ved? Er det den med sfinksen og den i vasken forsvundne sok?
    Glæder mig til at høre fra dig.
    (F)ilosofisk hilsen Dorte k

  4. Kære Røvkasse
    Funderer over ordet “sublimere”, altimens jeg sidder en røvkedelig søndag og parrer sokker, just nedtagne fra tørresnoren….
    kan røvkassen hjælpe; Hvorfor dukkede dette ord op??!

  5. Kære Lise-Lotte,
    Sikkert af samme årsag som at ordet “kompensere” sneg sig ind i mit hovede, da jeg forleden brugte søndag eftermiddag på at se nogle for mig ukendte kvinder dyrke noget for mig absolut uinteressant sport i fjernsynet…
    (A)lene-men-ikke-ensom-og-bitter hilsen Dorte k

  6. Kære Dorte.
    Du som har så nær forbindelse til kongehuset og mestrer rulleknikset til perfektion…
    Jeg er stødt på noget interessant:
    På OLs officielle hjemmeside http://www.athens2004.com/en/LatestNews/newslist?item=eefd42b9386aef00VgnVCM4000002b130c0a____
    kan man læse om håndboldfinalen at “Queen Margarita of Denmark attended the game.” Er dette mon en slet skjult hentydning til at vor elskede dronning måske har fejret sit første besøg til et sommer-OL ved at gå lidt for hårdt til drikkevarerne, eller er det mon simpelthen for at (bloody) Mary ikke skal føle sig alene med sit fugtige navn?
    I ørigt melder hjemmesiden også at vor Frue(lund) er blevet valgt til “Most Valuable player”
    Håber at din rullekniks-skade ikke forhindrer dig i festugedeltagelse!

  7. Kære Sfinks,
    Navnet Margarita hentyder ene og alene til vor landsmoders lille hemmelighed: “Man kalder os Daisy”. Jeg kom til at lække den til Jacques Rogge, der desværre ikke er særligt god til engelsk og tror, at en Daisy også hedder Margarita. Sådan er der jo så meget.
    I øvrigt tak for venlig opmærksomhed i anledning af min i afvigte uge opståede rullekniksskade (en forstuvet røv). Den er i stærk bedring og beviser herved, at det betaler sig med al den motion og sunde kost.
    (T)onicateltshilsen hilsen Dorte k
    Ugens fugl: Røvskaden :laugh4

  8. Kære alle trofaste læsere af Røvkassen,
    I direkte forlængelse af min vanvittigt morsomme lille note “Ugens fugl” i forrige indlæg føler jeg mig kaldet til at delagtiggøre jer alle i en ny og sund interesse, der er blevet mig til del:
    Lesbisk Ornitologi. Den fødtes i lørdags, hvor jeg var priviligeret gæst ved en mindre sammenkomst.
    Efter at have bevæget os i den mere vand-orienterede del af den danske fauna (Marinerede sild og stegte rødspætter) havde vi den store glæde at opleve den på denne årstid så sjældne Langpattede Strandkælling. Den møder man jo ellers – som alle ved – kun på Den Permanentes Kvindeafdeling i højsæsonen.
    Jeg glædes over denne usædvanlige observation, men er samtidig utryg, idet det er et tydeligt tegn på klimaændringer – jeg skulle aldrig have brugt Gabriella Sabatini´s “duftserie”; For slet ikke at tale om den hørm af “Loulou”, der stod over enhver folkeskole i min tid. Ozonlaget har ikke været sig selv siden…
    (D)årlig samvittighedshilsen Dorte k

  9. Kære Random,
    At dømme efter den tilstand, som det observerede eksemplar befandt sig i, er der nok nærmere tale om en slip-fugl.
    (G)lad-for-at-møde-en-ornitologi-fælle-hilsen Dorte k

  10. Kære Røvkasse
    Er man billig, hvis man har lyst til at ryge i kanen med størstedelen af tøserne fra the L-Word?
    Ærbødige hilsner fra den ængstlige falske havenisse
    P.S. Jeg ser jordbær i mine drømme, er det et tegn??

  11. Livets gåde ? Her tænker jeg på selve livet ! Hvad er meningen med vores liv ? Og hvordan ved man når man står overfor livet store spørgsmål ?
    Nu er jeg desværre ikke typen, der stiller de store spørgsmål ved at ca. 50 % af mine sokker lader til at forsvinde i min vaskemaskine. Men måske du har ret i at livet bør ses i små bidder istedet for det store hele. Så jeg vil starte med mine sokker og arbejde ud fra dem.
    Jeg vender tilbage når en åbenbaring viser sig.

  12. Kære falske havenisse(?)
    Nejnej, min pige – uagtet jeg er den eneste lebbe i hele verden, som aldrig har set L-Word (eller E.T.) for den sags skyld), så kan jeg kun give dig dette råd/denne læresætning: (Tillempet citat fra Abfab) You can never have enough hats or gloves or kikkærester!
    Mht. din jordbærdrøm, så har du ganske ret: Det er et tegn.
    (J)ung hilsen Dorte k

  13. Kære filosof,
    jeg er meget glad for, at min pragmatisk/royalistiske tilgangsvinkel er begyndt at smitte af. Som i mit vise svar til den falske havenisse kan jeg give en enkel læresætning: Man opdager først grænsen, når man har overskredet den!! Ligeså med livets store spørgsmål.
    (B)ekymrende seriøs hilsen Dorte k

  14. Kære røvkasse
    Jeg ved ikke helt om jeg skal tage det ilde op, at du sætter spørgsmålstegn efter mit navn, hmmm?!? Betvivler du mon havenisser eksistens og at de rent faktisk har følelser der kan såres…
    Jeg må med al respekt meddele at jeg mener det er en fejl i din lesbiske dannelse, at du ikke har set the L-word (men det kan du jo rette op på den 17 på Sappho).
    Med hensyn til mine jordbær-drømme…. Hvad gør jeg for at realisere dem, nu hvor jordbærsæsonen er ovre….
    Let-sårede-og-bekymrede-hilsner fra den falske havenisse
    P.S. Hvordan bliver jeg en af jer?

  15. Kære falske havenisse og alle andre trofaste læsere af Røvkassen,
    Røvkassebestyrerinden er desværre ikke i stand til at besvare spørgsmål i dag, da hun er i sorg over Mette Vestergaards landsholdsfarvel. Hofsorgen ventes at andrage en dags tid eller to.
    (H)vem-har-spænder-i-sit-hår-hilsen Dorte k

  16. Det er så OK. I det hele taget synes jeg vi mangler lidt øje-godter på kvindelandsholdet…. Håber du kommer hurtigt over det :undecided
    Men så håber jeg også at få et fyldestgørende svar. Hele min porcelænskrop er ved at sprænges af forventning og jeg er ved at overveje at kaste mig ned fra en hylde højt oppe….
    Jeg-har-ikke-spænder-i-mit-hår-for-huen-holder-på-det-hele-hilsen fra den falske havenisse

  17. Kære falske havenisse,
    Vist betvivler jeg ej havenissers eksistens (som en lille public service kan jeg oplyse, at havenisser er Sappho-bartendere, hvis højde andrager max. 162 cm – eller er det 163? De er i hvert fald små); spørgsmålet er nærmere, om din dragen mig i tvivl er et eksistentialstisk udtryk for latent angst for noget? Freksembel dværge eller andre lave ting – som jordbær!!! Jeg er faktisk i besiddelse af en god ven, som er bange for dværge – hun er enormt ked af, at de nu både cykler og kører i bil: “Så er det sværere at løbe fra de små sataner”…
    (F)obisk hilsen Dorte k

  18. Uha, en masse fine ord. De har så sandelig ordene i Deres magt, frøken røvkassebestyreringde. Hvis det ikke var fordi man var veluddannet, kunne man jo ikke forstå et kvidr af hvad du skrev :pleased Det med at havenisser er bartendere nede på Sappho, havde jeg luret. Faktisk havde en klog bekendt fortalt mig hemmeligheden.
    Mit problem er nu, at jeg har tænkt mig at søge den ærefulde tjans, at være bartender nede på Sappho. Kan der overhovedet optages havenisser, der fra en tidlig alder har fået vækstfremmer og nu har nået en højde på 176 cm? Som salgstale for mig selv kan jeg sige, at jeg kan nå øllene på de øverste hylder. Så slipper de ægte havenisser for at slå fliger af sig selv, når de falder ned fra stolen.
    Tror du, jeg har en chance eller skal jeg ligesom Askepots stedsøstre hugge en tå af (i mit tilfælde underbenet) før jeg har en chance?
    Wanna-be-a-real-havenisse-hilsner fra den falske havenisse
    P.S. Jeg kan oplyse, at din veninde ikke behøver at være bange for mig. Godtnok kører jeg motorcykel og kan derfor bevæge mig RET hurtigt (hurtigere end dem i bil og på cykel), men jeg er jo ikke helt en dværg. Så frygt ej. :smile

  19. Jo vist. Jeg har hørt en lille fugle synge (dog ikke en langpattet strandkælling) om at hun er draget til Sams’ Ø eller noget i den stil. Så lur mig om hun ikke er lidt tynget af en vis type “håndværkere på 1.sal” (og ikke af de dybe tanker hun plejer at have deroppe :smiley ) i dag. Så jeg venter tålmodigt på hendes vise ord.

  20. Kære falske havenisse,
    Undskyld mit lange fravær, der skyldes braklægning – er tydeligvis blevet for gammel til at gå til bryllup og fjolle rundt/være klog til kl. 7 om morgenen.
    Vedr. dit spørgsmål: Uagtet min status som orakel og åndsfyrste rækker mine kompetencer ikke til at ansætte bartendere. Du skal simpelthen henvende dig i baren og spørge efter økonomaen eller andre bestyrelsesmedlemmer. Jeg kan dog kun advare mod det; min ekskæreste lovede i en fordrukken stund, at vi begge ville stå i baren. 10 lange år, 6 kærester og en mængde øl, der andrager det uhyggelige, er jeg der stadig. Run, Forrest, run…
    (G)ammel hilsen Dorte k

  21. Jo, vist jeg forstår. Men helt skidt må det jo ikke have været. Du er trods alt blevet forfremmet til bingooplæser i juletiden. Det er der ikke mange, der opnår… Derfor rettede jeg mit spørgsmål til dig, da du har opnået status som “kult-over-bartender-og-julebingeoplæser”. Af den grund tænkte jeg du nok havde en vis portion magt :smiley
    Måske vi mødes bag baren…..
    Mange betænkelige hilsner fra den falske havenisse.

  22. Invitation!!
    LOF (Lesbisk Ornitologisk Forening) inviterer på efterårs fugletur lørdag den 2. okt. Vi skal se på træk- og standfugle og håber at få glimt af arter som toppet lebbedykker, langpattet strandkælling, gammel krage og mange flere.
    Vi mødes foran Scandinavian Congress Center en time før solnedgang.
    Husk fornuftige sko og kikkert.
    Vel mødt!!!

  23. LOF møder Tribaderne – DANG-DANG-DANG !!!
    Lige noget for sang(Lærken) – LOF falder på et tørt sted – måske man kan få en forklaring på den kendte drikkevise:
    Åhhh rillike rallike
    fuld som en allike
    rillike rallike rold
    syv små glade pindsvin drager ud på nattesold
    åhh rillike rallike
    fuld som en allike
    rillike rallike rold
    men når det blir morgen, har de ondt i deres knold

  24. Kære Pulverslukkeren!
    Jeg tror du glemte at nævne den gamle hejre og lebbemågen som ikke må glemmes i opremsningen :smile God tur og glem ikke at lægge et udførligt referat fra turen herind på siden.
    Hilsen Den Falske Havenisse.

  25. P.S. Er der nogen der ved om røvkassebestyrerinden har lagt sig med en depression efter Line Daugaards exit fra landsholdet?

  26. Kære alle trofaste læsere af røvkassen,
    Netop hjemvendt fra mit sanatorieophold – ganske rigtigt fremkaldt af det knusende slag, der var Line Daugaards landsholdsfarvel – ser jeg til min skræk, at Røvkassens normalt så salvelsesfulde og af visdom drivende ord er skændet. Skændet af små folk (havenisser? dværge?), der pjanker med min nye hobby; Lesbisk ornitologi, som i parantes bemærket skam er en alvorlig sag. Glæder mig derfor også til på lørdag.
    Til Random: “Rillikke rallikke”; det lyder som en egnssang fra før motorvejen blev opfundet. Nu om stunder ville syv små fulde pindsvin ikke have en chance…
    (N)ervenedbrudt hilsen Dorte k

  27. Kære random,
    Jeg glemte at spørge på hvilken melodi, man kvæder Rillikke Rallikke? Det lyder nemlig som en god undskyldning (var sgu lige ved at skrive udskylning) for at drikke nogle øl i research-øjemed.
    (D)rikfældig hilsen Dorte k

  28. Velkommen tilbage fra Deres sanatorieophold – var det i Skod(s)borg?
    Og hvordan står det egentlig til med skamsneppen? – er den måske uddød?
    Rillike Rallike melodien kommer kun til mig ved indtagelse af alkohol – det er jo trods alt en drikkevise…

  29. Undskyld, undskuld, undskyld :embarassed !!! Det var ikke for at fornærme Dem kære røvkassebestyrerinde. Faktisk var mit indlæg blot et forsøg for at peppe røvkassen lidt op under det tomrum dit fravær skabte. Til mit forsvar skal siges, at jeg faktisk selv synes, at jeg værnede over den lesbiske ornitologi, ved at tilføje vigtige arter til Pulverslukkerens (lidt mangelfulde) opremsning.
    Faktisk synes jeg selv at min korrekte analyse på dit fravær bør afføde lidt mere respekt og anerkendelse af havenissers dybe tankegang og medfølelse (også fra den falske slags). Måske jeg kunne være ferie-/sygdomsafløser på røvkassen :idea …….
    Undskyldende-men-også-lidt-sårede-hilsner fra den Falske Havenisse

  30. DFH-nisse: Måske jeg kunne være ferie-/sygdomsafløser på røvkassen……. – her i Røvkassen kan vi jo aldrig andrage for mange til at holde gryden i kog – da vi jo må konstatere, at vi “ofte venter på Dorte” – deraf også navnet på…
    Random (små)kogende, men på den fede måde…

  31. Kære DFHN,
    Har helt forsømt at svare på indlægget angående mine kompetencer. Jeg kan oplyse, at bingoopråberske ikke er noget, man bliver forfremmet til – man bliver opkastet.
    Vi ses den 10. december…
    (A)bsolut ikke fornærmet hilsen Dorte k

  32. Jeg takker for der lidt forsinkede svar. Selvfølgelig ses vi den 10. december (hvis du vel at mærke ved, hvem jeg er :-). Måske du kunne trække nogle af de numre, jeg har på mine plader i år? Jeg må indrømme, at jeg IKKE har været tilsmilet med held de gange jeg har kastet mig ud i at spille bingo.
    Håber du havde en godt felttur med LOF i går. Fandt i nogle nye arter og så du at den dejlige eks-landholsspiller Merete Møller var der, mums :wink3 Håber ikke hendes nærvær har rippet op i din depression over frafaldet på landsholdet og at du ikke tager på sanatorieophold i Skodborg igen :smiley
    Godt-du-ikke-var-fornærmet-hilsner fra Den Falske Havenisse (måske du kunne sætte HKH foran DFHN. Den titel er jo fri nu, hvor de har fyret kineseren af i kongehuset :smile )

  33. Referat fra LOF’s efterårsfugletur!
    Undertegnede vil starte med at takke arrangørene for et utroligt dejligt arrangement, hvor turens deltagere fik lejlighed til at se rigtig mange fuglearter, velkendte som sjældne.
    Allerede tidligt på aftenen havde vi heldet med os og kunne observere nogle forholdsvist godt kamuflerede nærriggåse med lommelærker.
    Resten af aftenen gik forrygende og der var gensyn med mange velkendte arter. Da det her vil føre for vidt at nævne dem alle vil kun enkelte blive opremset. Der var arter som bramgæs, finker, flere turtelduer og natravne.
    En af aftenens højdepunkter var dog den hulbrystede særling og havklitten. Sent på aftenen, da undertegnede selv var blevet fuld som en allike blev der på toiletterne observeret tydelige spor efter en stor flok brækfugle.
    Selv om aftenen var begivenhedsrig og spændende savnede flere af deltagerne dog purpurhejren som ofte ses på disse efterårsture.
    Årets sidste arrangement bliver foreningens julefrokost hvor der vil være mulighed for at fremvise sine private fotos, smalfilm, akvareller og lign. af årets fugleobservationer. Ved denne lejlighed vil Forkvinden byde på en kop dejlig varm urtethe og nødder.
    På foreningens vejne Pulverslukkeren.

  34. Et meget spændende og fyldestgørende referat, Pulverslukker . :thumbsup
    Jeg kan dog ikke lade være at tilføje, at jeg observerede en hønefuld østjysk skærmgås som havde en skræmmende fjerdragt med dårligt matchede farver (at hun kunne hænge nok sammen til at være på TV dagen efter, er mig en gåde….. :uhoh ) Nu hvor vi er ved de mest kendte men sjældne fuglearter bemærkede jeg et enkelt pragteksemplar af de vidunderlige ekshåndboldørne.
    Jeg tror, at jeg som mange andre havde en lærerig og hyggelig aften, hvor man kunne komme helt tæt på flere sjældne fuglearter :wink3
    Facinerede hilsner fra den Falske Havenisse

  35. Kære Pulverslukker og DFHN,
    Tak for meget fine beskrivelser af for mig hidtil ukendte arter – jeg kender jo kun den langpattede strandkælling (som i parantes bemærket også var til stede). Som begynder udi feltstudier kan jeg ikke helt være med; jeg så kun en flok skidefulde lebber. Jeg glædedes dog over at se mange medlemmer af LOF – så fornuftigt tøj og sko har man da ellers ikke på i byen?
    (R)illikke rallikke hilsen Dorte k

  36. Kære alle trofaste læsere af Røvkassen,
    Hmmm, igen har læsernes viden nået et niveau, der overflødiggør min eksistens. Det er vist på tide med et lille digt. Forslag til emner modtages gerne.
    (J)eg føler mig overset hilsen Dorte k

  37. Køre røvkassebestyrerinde
    Jeg har et forslag til et emne, nemlig “hvor er d-lites håndboldhold blevet af?”. Jeg har hørt I har indstillet træningen og her havde jeg tænkt mig at starte og så træner I slet ikke om fredagen, øv 🙁
    Men trods min skuffelse, ønsker jeg trods alt alle en god og våd (altså alkoholfyldt 🙂 weekend!!!
    Kan-man-ikke-komme-til-at-gå-til-håndbold-i-d-lite hilsner fra den Falske Havenisse.

  38. Kære DFH,
    Det er alt for tidligt på dagen til at digte, så dette svar blive overvejende prosaisk.
    Ja, det er sandt, at fredagstræningen er indstillet pga. for lavt fremmøde (nej – ikke havenisser). Dette år bliver på stævnebasis (Stævne: En weekend, hvor man spiller lidt håmbol indimellem man drikker øl). Vores flittige og dygtige bestyrelse arbejder efter sigende på at finde mere humane træningstider, men indtil da kan jeg henvise til DDL´s hjemmeside – se link på Sapphos ditto – hvor der vistnok står mere. ellers arbejder vores flittige og dygtige bestyrelse blablabla.
    (T)ræt hilsen fordi hun skal møde kl. 0630 om tirsdagen Dorte k

  39. Kære Røvkasse
    Her kommer mit korte (ikke lave og nej, det har ikke noget med min størrelse at gøre) svar så: Øv, øv øv øvøvøvøvøv og øv (hvorfor må jeg ikke være med). God turnering!
    Meget-meget-meeeeget-skuffede hilsner fra den falske havenisse

  40. Hov – hov – hov !!! – der blev sagt…
    DFH – du er ikke blevet afvist: der blot ikke træning, kun kampe og 3. halvleg og så vidt jeg ved, mangles der altid spillere i DDL, så opgiv ikke håbet om en fremtid som stjernespiller på DDL’s navnkun(dige) håmbol-hold…
    Random – sport er godt…

  41. Jamen, når man ikke kan træne, hvordan bliver man så håmbol-stjerne på DDL’s hold?!? Det er mere end jeg kan rumme under min hue…. Nå, men denne forvirring er ikke godt for mig, kan jeg mærke, måske man skulle begynde til løb i stedet for……..
    Det-kan-godt-være-jeg-ikke-er-det-men-jeg-føler-mig-afvist-hilsner fra den Falske Havenisse

  42. Nej, skamme mig!!! Her overser jeg røvkassebestyrerindens behov for at blive bekræftet….. Du er da ikke overset, kære Dorte. Røvkassen ville jo ikke være røvkassen uden dine kyndige og vise ord. Du må huske på at du har sat den lesbiske ornitologi på Danmarkskortet, det er ikke at kimse af.
    Faktisk reddede du også mig i mørke tider, hvor jeg overvejede at kaste mig ned fra en hylde højt oppe, meget heroisk af dig. Du har fået mig til at acceptere, at jeg er en FALSK havenisse men at jeg har en chance for måske at blive accepteret, trods min højde.
    Jeg tror jeg vil foreslå lesbisk ornitologi eller tribadefesten som et emne til et digt…..
    Røvkassebestyrerinden-styrer-hilsner fra den falske havenisse

  43. Halo, halo!
    Trods jeg snart er uddannet indenfor sundhedsvæsenet, har jeg brug for at trække lidt på (eller i…) din store viden indenfor sportsverdenen, kære røvkassebestyrerinde. Under en sportskamp i weekenden faldte jeg hårdt ned på min “popo”, som efterfølgende har været MEGET øm. Den ene “kind” har virket større end den anden?!?!?. Mit spørgsmål er så: kan man brække eller måske forstuve ens røv og hvis ja, hvordan behandler man det. Skal jeg indstille mig på, at skulle i en “fuldkropsgips” eller kan et par ruller støtte-bind (pårulningen af det, kan min fantasi ikke rigtigt lure) kunne gøre det?
    Lettere-asymetriske-hilsner fra den Falske Havenisse.
    P.S. Jeg er lidt i tvivl om jeg skal falde hårdt ned på den anden “kind” for at få symetrien tilbage……

  44. Er der nogen der ved, hvor mange af os “Århus lebber”, der skal til koncert med K.D. Lang???
    Hilsen Bam-julegris

  45. Bam-julegris: Jeg tror vi er en 10 stykker – der er træf på Ziraf fra klokken 15.00, så der kan man bare komme…

  46. Men hvad med bordbestilling? Jeg er også lidt i tvivl om, hvor tidligt man skal være i Vega, for at få en god plads…..

  47. Kære DFH,
    Milde mammon, som tiden dog flyver… Beklager mit lange fravær, der ikke har nogen årsag. Som tidligere indehaver af en forstuvet røv kan jeg kun atter engang bekræfte røvskadens eksistens. Røvkassen anbefaler sund kost og motion – alternativt kan man sidde på en vanillekrans, når man drikker øl og tyngdepunktet flytter sig. Denne skades opståen bekræfter kun mit mantra: Dyrk aldrig sport uden at varme grundigt op. Vi fra DDL-håmbol anbefaler en lunken øl og et afsnit af Det´ Leth.
    (I)naktiv hilsen Dorte k

  48. Kære alle trofaste læsere af Røvkassen,
    Nu hvor Lesbisk Ornitologi og stavgang er blevet allemandseje, er det på tide at kaste sig over noget nyt, og derfor vil jeg gerne slå et slag for min nye forening – FUKS: Foreningen til Udbredelse af Kendskabet til Søndagsskoleeder.
    I forrige indlæg havde vi allerede Onkel Joakims yndlingsed: Milde mammon. Jeg stikker med hilleden, pokkerheller, det var ligegodt kattens (min salig farfars stærkeste), jøsses marinus, milde Johannes Jensen, og en af mine egne favoritter: Du glade kineser…
    (N)u skal jeg også snart have skrevet det digt hilsen Dorte k

  49. Nu siger du lige: “Du glade kineser”…. Er det ikke at gnide salt i det i forvejen meget ØMME sår i kongehuset – hvis du forstår 🙂
    (R)oyale hilsner fra den falske havenisse.
    P.S. Jeg foreslår ydmygt: “milde Moses” og “hellige bimbam”

  50. FUKS: Foreningen til Udbredelse af Kendskabet til Søndagsskoleeder:
    I min familie var disse ‘eder’ meget brugt:
    ‘Jeg står her og kan ikke andet – som Luther sagde nede i Vorms’ – bruges i situationer hvor man er en kende frustreret…
    ‘Nu må min lomme le’ – mild ironi
    ‘Nu skal jeg vise Jer, hvor David købte øllet!’ – mildt bedrevidende
    Random – omvendt kristen fundamentalist

  51. Sku’ vi så aldrig have “nå’et” gløgg?!? Personligt regner jeg med at møde op hos Ernas og pille lidt ved hendes rosin(er) 😉 I hvert tilfælde har jeg lidt på fornemmeren, at man kommer i “hoppe-klappe-stemning” RET hurtigt, hvis man indtager et par stykker af hendes gløgg-rosiner. Så kom i blot ned på Ernas, hvis I vil se en falsk havenisse tage fra i gløggen 🙂
    Åh, den søde juletid…..
    Så-til-rosinerne-hilsen fra Den Havenisse.

  52. Kære alle trofaste læsere af Røvkassen,
    Man kan da heller ikke vende ryggen til et øjeblik før den anarkistiske betændelse breder sig. Herre jemini, sikke noget. Nå, men jeg er også medlem af SÆK (Sammenslutningen af folk, der kun kan to vitser, men som til gengæld ofte Ægges til at fortælle dem til Kvinder og andet godtfolk):
    Hvorfor kan lesbiske ikke blive munke?
    Fordi de ikke kan få kutten over hovedet.
    (N)u skal Lisbets kæreste også snart komme og gøre noget ved den computer, så jeg kan være lidt mere tilstede i min egen Røvkasse hilsen Dorte k

  53. Nej, hvor sjovt Dorte. Måske jeg kan være med i SÆK……
    Hvorfor er lesbiske altid så blege?
    Det er fordi de får for lidt jern.
    (V)ar-der-nogen-der-sagde-at-havenisser-ikke-havde-humor-hilsner fra Den Falske Havenisse
    P.S. De håndværkere på første sal, havde jeg da ikke bestilt, FNYS….

  54. Det var da så vældig kæk De er, kære Random…..
    FNYS kan både stå som udbrudet, fnys men også for: ForeningenafNærigeYngreSmølfestørrelser (derunder også havenisser). Og jeg skulle hilse og sige at det er RET dyrt at pleje håndværkere på første sal. Der skal ægte cola til, chips, pizza, Cocio og for ikke at nævne bla bla og bla (Uha, i min alder skal man vist ikke drikke så meget gløgg, jeg lider vist stadig under det…..)
    (D)er-burde-være-advarselsediketter-på-Ernas-gløøg-hilsner fra Den Falske Havenisse

  55. Måske jeg skulle kalde mig den u-gløgglige Falske Havenisse, hhmmmm
    Jeg er jo både blevet afvist af D-lites håmboldhold, ikke fået opfyldt min drøm om at blive bartender på Sapphos, ja jeg kunne jo blive ved :-/ Hvilken grund har man til at være gløgg’lig?!?!?
    (N)ej-jeg-er-ikke-bitter-bare-lidt-ugløgg’lig-hilsner fra Den falske Havenisse

  56. Fra Innerself – New Attitudes, New Possibilities:
    You can make your dreams come true. Persistence is the key word, and the magic key to success in any endeavor. Never give up. If you believe in your dreams, you must pursue them with zeal, tumbling any blocks in your way with pure love and joy for the chase!
    Så på med huen og træskoene – et nyt år står for døren !!!

  57. Uha, alt det engelsk
    Nå, men jeg vil snart ned på Ernas igen og drukne mine sorger i noget gløgg (og jeg mener stadig der burde være advarselsediketter på jeres gløgg)
    Jeg er også ved at være så stiv i mine lemmer 🙂
    (D)er-er-også-de-gløgg-der-er-vanedannede-hilsner fra Den Falske Havenisse, stadig lidt nedslået….

  58. Kære alle trofaste læsere af Røvkassen,
    – Underet er sket! Jeg har set ham! Ikke Elvis, ikke Jimmy Hoffa; men ham (muligvis Elin Reimers barnebarn), der har købt Phillips Senseo-maskinen. Som den snedige observatør af reklame- og markedskræfter jeg jo er, har jeg kåret Senseo-reklamerne som værende dette års mest ineffektive.
    Som den markedskraft-vølve, jeg ydermere er, spår jeg, at afrikanske landsbyer og andre bistandsberettige lokaliteter om føje år vil være oversvømmet med Senseo-maskiner, som Phillips har doneret i velgørenhedsøjemed og som fyrede marketingschefer personligt skal stå i små, festligt dekorerede boder og falbyde til hottentotter.
    De kan jo eventuelt slå sig sammen med Betamax – folkene.
    (E)r træt af reklamer men elsker Matador hilsner Dorte k

  59. – Som et lille appendiks til historisk interesserede kan jeg fortælle, at min observation fandt sted i SuperBest på Vesterbro Torv kl. 19.38 onsdag den 8. december 2004.

  60. Kæreste Dorte K
    Efter begge at have rullet os nøgne og fornøjede i den nyfaldne sne på matriklen, sagde min kone med et stort smil… “DET kunne vi ikke have gjort da vi boede i byen!”.. Og jeg mumlede blot: “gudskelov”…..
    Spørgsmålet er nu: ER det overhovedet sundt at bo på landet?

  61. Man kan da rulle sig nøgen hvorsomhelst, det er blot et spørgsmål om mod og grænser… – og vores Røvkassebestyrerinde er netop kendt for at rende delvis nøgen rundt på grønne plæner i det nordlige Århus…
    “Men nu skal jeg nok blande mig udenom”-hilsen og godt nytår….

  62. Til Dortes forsvar må siges, at hun var vist kun “halv-nøgen” 🙂
    Jeg blev helt bange, da jeg så der var sket noget herinde. Der har været lidt små-tomt på det sidste. Skulle røvkassebestyrerinden aldrig se og få fixet sin computer……
    (P)inse-opstemt Den Falske Havenisse

  63. hmmm.ja hej så..
    jah..jeg søgte under simon kvamm fordi han er så fu***g lækker..ja og så fik jeg de her frem+
    hmm..har det her noget med simon kvamm at gøre?..hmmmm?
    hvis i er giga elstisk bumbastic søde svare i mig li i min mail?
    please.
    grus gott

  64. Kære alle trofaste læsere af Røvkassen,
    Jeg ved det, jeg ved det. Igen har min lille flok suspekt kortklippede får alt for længe været uden hyrdinde… Heldigvis mildner Gud jo luften for slige.
    Så længe, at sproget herinde har ændret sig. Jeg forstår højt sat 30 % af isabellos sikkert meget meget fine og velskrevne indlæg.
    I øvrigt vil jeg benytte lejligheden til at ønske alle Godt Nytår og sige tak fordi De kiggede med. Mine ønsker og tanker går til alle, der som jeg glæder sig til at jeg bliver koblet til noget (Internet/jernlunge/kuffert fuld af penge…)
    (H)ar bestilt plejehjemsplads-hilsen Dorte k

  65. Vi ka æg alle væhre lie goe te at staue ou sætte regtie ænelser på ordene, væl Dorte K 🙂 Jeg må støtte op og sige, at jeg skulle læse Isabello’s indlæg mange gang for at forstå det….
    Da man jo som bekendt; “ikke skal kaste med sten, når man selv er en glasbjørn (ja, jeg har lavet min egen fortolkning af ordsproget)”, vil jeg skynde mig at sige at bl.a min evne til at sætte kommaer ikke er for veludviklet 🙂
    Nå, men det er rart at have dig tilbage. Håber du har valgt dig et godt plejehjem med en masse lækre sygeplejersker, du kan klappe bagi og derefter give din Parkinson skylden 🙂
    (G)odt-nytårs-hilsen fra Den Falske Havenisse
    P.S. Det er altså ikke os alle der har kort hår 🙂

  66. Kære alle trofaste læsere af Røvkassen,
    Her fra røvkassebestyrerindens side skal der lyde en kraftig opfordring til alle: Støt ofrene fra Løgstør og Skive! Isenkræmmeren havde freksembel 5 cm vand over HELE gulvet og mange mennesker har fået våde ting og har måttet tilbringe en nat i en idrætshal. Derfor: Eventuelle tiloversblevne penge fra Asien-indsamlingen bør ikke gå til Darfur,Rwanda eller andre der-er-ikke-nogen-danske-ofre-og-derfor-ingen-mediedækning-ergo-behøver-vi-ikke-lave-en-støtteplade-katastrofer…
    (H)åber-meget-alle-læsere-har-sans-for-ironi-da- jeg-ikke-har-råd-til-en-advokat hilsner Dorte k

  67. Kære Dorte K
    Jeg har lige et spørgsmål som jeg regner med, at du kan svare på trods alderdommens tunge åg på dine skuldre. Jeg vil gerne vide….. øhhhhh jeg mener jeg har en veninde der gerne vil vide om du kender nogle udtryk for kvindens nedre dele udover “dåsen”, “kutten” osv. Min veninde syntes at det virker som om mænd har flere betegnelser for deres øhhhh “blyant”, “kødfløjte” eller hvad man nu kalder den. Jeg beklager naturligvis det uhøviske emne, men syntes at det er vigtigt at få styr på den slags.
    Hilsen en forventningsfuld Pulverslukker.
    P.S. Godt Nytår til alle

  68. Kære Pulverslukker,
    Hvad med Kluden? Honningkrukken (ganske vist fra før selv min tid)? Personligt er jeg meget glad for Tissekone. Altså udtrykket. Og dog.
    (F)nisende hilsen Dorte k

  69. Støt Skive: Bowlingholdet har i dag doneret 5 kr pr strike til de oversvømmede kældre i Skive og en anden by – vi forventer selvfølgelig en forsidehistorie i Skive Folkeblad….
    Og skal jeg virkelig????
    Så kommer de her (luk evt. øjnene – det er ikke rare sager…)
    kutten, fissen, skeden, missen, Andet hul fra nakken, blyantspidseren, fersknen, den fjollede, munden uden tænder, pikpresseren, de varme lande, sildekassen, lysthuset, blomsten.
    Ahem….

  70. Må jeg tilføje: spilledåsen, grotten, mussen, befugteren (ikke at forveksle med befrugteren 🙂 og……. ja, resten vil, hvis dette var en amerikansk udsendelse være at læse (og høre) som beeeeeeeeep, så jeg har valgt selv at censurere dem 🙂
    Hilsen Den Falske Havenisse, hvis ører nu matcher med huen 🙂

  71. Med risiko for atter at blive anset som lidt af en gris, vil jeg sige (til Randoms indlæg): Jep, og min er en af dem….. altså af favnene 🙂
    (F)orsigtigt Den Falske Havenisse

  72. Kaere Random!
    Min far er den heldige ejer af en turbilak (stavvning). Du ved disse haandskaerne tingeste af noget der ligner elfenben. Vil bare hoere om i ved hvad saadan en er vaerd. Min fars turbilak er ca. 20 cm lang og har en mulvarpe krop og dens hoved er et doedninge hoved. Min far fik som barn foraeret den af en gammel damen, som sagde at den var mange penge vaerd og han sjulle vogte den med sit liv. Lidt skraemmende. Men nu er vi altsaa kommet til det punkt, at vi MAX gerne vil vide hvad saadan en kan vaere vaerd. da man jo kan spoerge om alt mellem himmel og jord her taenkte jeg at jeg bille spoerge jer.
    MvH Bitten – fra Simon Kvamm sitet:o)

  73. Tak for svaret. Har allerede sendt siden til min far!
    Gud jammen jeg vidste slet ikke man havde saadan en statestik siden. At jeg slaar politikken.dk, synes jeg er lidt sejt:o) Hvem staar for den der statestik side???
    MvH bitten

  74. Kære Pulverslukker,
    Undskyld sendrægtigheden. Håber I stadig er sammen. Mht mand/kvinde problematikken: De gamle sikre parametre såsom hårlængde, beskæftigelse (taxichauffør med armen ud af vinduet kontra pædagog/sygeplejerske/i det hele taget arbejdende med mennesker), positioner i seksuelle sammenhænge etc er ikke længere gennemskuelige.
    Jeg anbefaler en vurdering i hver enkelt situation: Hvem er tænder på lækre biler? Hvem behøver ikke altid taaaale om tingene? Hvem er mest pylret når hun er syg? Og den svære: Hvem går mest op i sin påklædning?
    Fortrængnings hilsner Dorte k

  75. Kære alle trofaste læsere af min skammeligt forsømte Røvkasse,
    Det er igen tid til et lille digt:
    Norge
    Savner Victor Borge
    Denne lille ekspressionistiske implolosion kunne ikke være til uden Broby-Johansen og Tom Kristensen.
    Sappho-pige-dræber-kunsten-hilsen Dorte k

  76. Kære alle trofaste læsere af Røvkassen,
    Uagtet jeg ikke selv er den flittigste indlæsskribent, kan det alligevel godt såre, at ingen har kommenteret på mit forrige indlæg.
    Jeg har sågar opfundet et nyt ord: Implolosion, som sagtens kunne have givet anledning til spørgsmål.
    Vil lige citere min mor (danmarksmester i skyld med skyld på): “Nu er jeg kommet hjem fra hospitalet med mit brækkede ben, så må vi jo se, hvordan jeg klarer det alene…”
    Dårlig-datter hilsen Dorte k

  77. Nisse, nisse….. Var der nogen der sagde nisse…. Hvadfor en nisse?
    Ja, så er Den Falske Havenisse vågnet op til dåd (eller unåd(e) 🙂
    Til Dorte: Jeg tror den manglende respons skyldes, at Røvkassens læsere lige skulle komme sig over chokket over dit pludselige nærvær 🙂 Håber De havde en god tur til Dåsebådens anden kaj og at der var andet en bølle-bank og skrumpelever på menuen 🙂
    (N)ærværende Den Falske Havenisse

  78. Kære Random og DFH,
    Ja, jeg er her lidt igen. Vil lade spydighederne stå ukommenterede, idet de måske på en måde er en lille smule fortjente ;{
    Dog må jeg på det stærkeste anfægte, at der er stavenisser på spil. Jeg har aldrig så meget som læst Ringenes Herre og har dermed ikke meldt mig ind i synes-nisser-og-andre-ting-med-hår-tæerne-der-taler-med-træer-er-interessante-klubben. Så at påstå, at sligt hobbitskravl skulle få adgang til disse hellige haller grænser til anil bagvaskelse. “Implolosion” opfandt jeg til lejligheden fordi jeg ikke kunne finde på noget bedre, og “dispositiom” fødtes, da jeg var blevet tvunget til at drikke lidt for mange øl til Ernas fødselsdag.
    Nu-beder-jeg-dem-Fru-Heilbundt hilsen Dorte k

  79. Jamen, kære Dorte….. Skal jeg forstå det som at du ikke kan lide nisser 🙁 Nu, er jeg såret….
    Hvis det skal forstås, som du mener at min kommentar var spydig, var det ingenlunde hensigten. Det var blot et forsøg på at forklare os, almene røvkasselæseres reaktion. Selv synes jeg, at det at jeg spørger til din tur til det store udland viser interesse og dermed at “we care” 🙂
    (M)åske-lidt-nærtagende-hilsen Den Falske Havenisse

  80. Så lige et spørgsmål til Røvkassebestyrerinden:
    Jeg har ved flere lejligheder stødt på ordet “trylle trylle” brugt i flæng nede på Sappho. Skyldes dette at flere lesbiske er psykisk ustabile og mener at de faktisk KAN trylle, eller er der en anden og bedre forklaring på dette.
    (U)forstående og ganske umagisk hilsen fra Den Falske Havenisse
    P.S. Jeg har forsøgt at slå ordet op i jeres ellers meget fine ordbog, men forgæves….

  81. ‘at trylle’ er såmænd bare et synonym for at lave pølser – så er det sagt – kort og brutalt…
    Omskyl’ jeg så’n båtter ind, men man ved jo aldrig, hvornår Røvkassebestyrerinden er tilbage på sin pind… (hun er nok ude at trylle)
    NB. Røvkassebestyrerinde: måske vi lige skulle få ajourført den ordbåv!

  82. Åh, jeg forstår :o) Måske der er lidt trylleri ved at “føde en negerarm” :0)
    Random, pas nu på De ikke fornærmer røvkassebestyrerinden (igen :0) Desuden troede jeg ikke at Dorte “tryllede”. Det er ligesom Dronningen, hun hverken “tryller” eller prutter…. gør hun ?? :o/
    (D)et-er-okay-båtte-ind-hilsen Den Falske Havenisse

  83. Kære Dorte
    Nu har jeg brugt de sidste halve år på at kikke i min vaskemaskine og i mine skuffer efter mine forsvundne sokker og livets mening er jeg heller ikke faldet over !
    Så nu vender jeg mig igen mod din udemærkede brevkasse i håb om at du måske er stødt på en mening med livet !

  84. til Røvkassebestyrerinden:
    Oh, altvidende… – er det muligt at få svar på et analt spørgsmål:
    Er hæmorider en arbejdsskade og kan jeg få bistand til behandlingen via min arbejdsskadeforsikring? – Behøver jeg ved anmeldelsen at indsende billeder af omtalte arbejdsskade? – og kan jeg evt. få bistand til at tage disse billeder, da jeg har lidt svært ved at nå – derned…
    venligst den Ømme

  85. Kære DFH,
    Nej nej, misforstå mig ikke – jeg har intet imod nisser… Er tværtimod stor tilhænger af især havenisser. Bidskheden i mit indlæg affødtes kun af insinuationen at jeg ikke er i stand til at lave mine egne stavefejl. Vi orakler er som bekendt omnipotente.
    Med hensyn til dit trylle-spørgsmål, så har du ganske ret: Jeg tryller ikke og prutter ej heller.
    Det hænder, at jeg i festligt lag skaber lidt flatulens, og jeg er også – i eget selskab – i stand til at lave en enkelt kølse.
    Fniser-når-jeg-fiser-hilsen Dorte k

  86. Kære Øm,
    Det kommer jo ganske på dit arbejde. Er du freksembel tarmrenser, anal-prostitueret, læserbrevssskribent eller andre professioner, hvor velfungerende analitet spiller en rolle, er det da muligt, at erstatning kan komme på tale. Jeg foreslår, at du henvender dig til din arbejdsgiver, for hvem slige søgsmål ikke kan være fremmede.
    Med hensyn til dokumentation ville det måske være en idé at rette henvendelse til Jeff Koons (hvis han da lever endnu). Jeg er sikker på at han gerne – for en slik – vil lave en gipsafstøbning af dit røvhul/det af skaden ramte område. Skulle forsikringen ikke andrage det forventede beløb, kan I jo altid sælge afstøbningen til nogen (spørg evt. Anna Castberg, hun er en frisk pige med mange forbindelser indenfor kunstverdenen).
    Har-i-afvigte-uge-været-på-Aros-hilsen Dorte k
    PS: Anbefaler i øvrigt dette års Pejsegårds-revy: ØM i Røven. Dette års gæstestjerner er bl.a. Preben Kristensen og Henrik Krogsgaard.

  87. Kære Filosof,
    Som du har jeg higet og søgt adskillige steder, men er heller ikke kommet til en konklusion. Jeg er bange for, at du må nøjes med følgende liste, som jeg engang udarbejdede i samarbejde med nær studie-kammerat:
    De 7 bedste ting i verden (i ikke-prioriteret rækkefølge):
    – Æde og drikke
    – Sove
    – Have sex
    – Købe ind
    – Se fjernsyn
    – Skide når man rigtig skal
    – Tisse når man rigtig skal
    Min oplevelse er, at det er muligt at opnå lykkefølelse, hvis man ihukommer at foretage sig alle ovenstående ting i godt selskab (undtaget nr. 6, som er bedst oplevet alene – for alles skyld). Og måske lykkefølelse – uagtet hvor flygtig – kan gøre det bærligt ikke at forstå noget.
    Pragmentarisk hilsen Dorte k

  88. Kære random,
    Måske vi kunne mødes i Påsken over en forfriskning og se lidt til Ordbogen. Jeg sidder her og bliver bange for om den har traumer af al den omsorgssvigt…
    Jeg-er-ikke-blot-en-dårlig-datter-men-også-en-dårlig-mor hilsen Dorte k

  89. Kære alle trofaste læsere af Røvkassen,
    I Røvkassen 1 var der ganske rigtigt et råb om hjælp fra Aberlour (?):
    Spørgsmålet fra min side er; er spørgsmål irrelevante hvis der ikke kan findes et svar ?
    Svaret er naturligvis: Visse vasse, min ven, der findes ingen spørgsmål uden svarmuligheder. Om ikke andet kan man altid sige visse vasse…
    Hyp-hilsen Dorte k

  90. Kære røvkassebestyrerinde!
    Ja, som nogle på Sappho opdagede i fredags, så er jeg jo tal-blind. Jeg vil nu høre dig, hvad jeg skal stille op. Kan min tal-blindhed være årsagen til at jeg får så mange fartbøder, aldring er i stand til at tælle til ti inden jeg hidser mig op og sidst men ikke mindst, ofte har svært ved at holde tal på de øl jeg drikker…..?
    Håber meget du kan hjælpe mig og eventuelt give mig redskaber til at give mig en form for korrigerende styrke til denne for, for synslidelse 🙂
    (B)åde-nærsynet-og-talblind-hilsen Den Falske Havenisse
    P.S. Ved du om navne-blindhed hænger sammen med tal-blindhed og i så fald, kan man få tilskud fra Danmark til behandling af disse lidelser….?

  91. Ups, der havde jeg vist et tilfælde af ord-blindhed…. 🙂 Der skulle selvfølgelig stå: snævert-synet (tror jeg nok)….
    (N)u-går-jeg-i-seng-før-jeg-laver-flere-ulykker-hilsen Den Falske Havenisse

  92. at være snæver er da ikke altid en ulempe !?
    Men det falder nok udenfor spørgsmålet…
    Skal-nok-blande-mig-udenom Random

  93. Kære DFH,
    Kan berolige dig med, at du ikke er den eneste der døjer med denne alvorlige lidelse, der p.t. desværre ikke er på Danmarks liste over velgørende formål – måske hvis du siger, det stammer fra din protese?
    Mht. hjælpemidler, så ved jeg, at flere bartendere på Erna’s har fået tatoveret 18-tabellen på indersiden af armen eller i hinandens nakker – sidstnævnte er nok bedst hvis man altid har den samme makker.
    Sådan-bliver-et-svar-til-et-digt hilsen Dorte k

  94. LOF’s forårstur i klitterne
    Lesbisk Ornitologisk Forenings forårstur gik i år til Vejlby Klit.
    Turen startede med højt humør fra Århus torsdag eftermiddag. Forventningerne til turen var store og der blev talt meget om hvilke fugle vi ville få at se i det danske landskab. Ville vi få et glimt af den langpattede strandkælling eller måtte vi “nøjes” med bramgæs.
    På vejen til Vejlby blev der gjort ophold i Ølby et par timer, hvorefter turen fortsatte mod Vesterhavet og det sommerhus vi skulle bo i.
    Ved ankomsten til sommerhuset var det første der mødte os et opslag med følgende overskrift “Bevar vore Klitter”. I et splitsekund troede undertegnede, at vi var kommet i himlen men ved nærmere gennemlæsning viste det sig at handle om noget med sand og marhalm, men hvem vil have det i klitten og hvorfor var “al graven og rutchen i klitterne forbudt”???????
    Ved et fællesmøde før aftensmaden delte vi os i to madhold og et rengøringshold. Efter aftensmaden, bønnespiresalat med stegt tofu, gik vi en aftenstur ved stranden. Ved denne lejlighed så vi desværre kun to døde sild og en strandskade.
    Efter et par dejlige dage med masser af fuglekiggeri, hvor vi dog ikke så den langpattede strandkælling, det var for tidligt på sæsonen, gik ture tilbage til Århus.
    Vi havde dog af sommerhusudlejningsfirmaet fået nogle rabatkuponer til Mønsted Kalkgruber, som vi benyttede os af. Vi sparede 20 % på entrén. Nogle af deltagerne købte et stykke af den stærkt aromatiske ost, som sælges på stedet under de internationale navne cavecheese og hölenkäse.
    Til slut vil undertegnede gerne sige tak til arrangørene for et deljigt arrangement

  95. Kære alle trofaste læsere af Røvkassen,
    Herfra skal som kommentar til det foregående indlæg blot lyde et fornøjet hæhæ. Hæhæ’et er dog angstblandet, da det nu er officielt, at mange af de ærede læsere er sjovere end mig.
    Personligt-var-jeg-nok-blevet-længere-i-Ølby hilsen Dorte k
    PS: Bønnespiresalat med stegt tofu? Det fremgår ikke helt klart, om der var tale om en fornøjelsestur eller et kurophold…

  96. – Er et kurophold i øvrigt det samme som en fordøjelsestur? Ak, selv orakler kan komme til kort.
    Hvilket minder mig om, at jeg på min nys overståede jobansøgningstur til Rom (fik ikke jobbet, var for ung) genopdagede Olsen. Hvilket fører os direkte tilbage til sommerhuse.
    Fik-lige-en-tanke hilsen Dorte k

  97. Lige en kommentar til Bestyrerindens besvarelse til mit indlæg d. 13/4: Øøøøøøøøøøh, hvilken protese snakker du lige om…..?
    (F)orvirret hilsen fra Den Falske Havenisse, nu men en foruroligende lang latenstid 🙂

  98. Kære Dorte K.P.
    Vi er to veninder som gerne vil vide hvordan lesbiske finder ud af hvem der er manden i forholdet. Er det påklædningen, de huslige gøremål eller hvem der ligger øverst der er den afgørende faktor?
    Svar hurtigst muligt,da det er et stort problem for os og vore omgivelser.

  99. Dorte er pt. ude at smede rænker eller lænker – to sider af samme sag? – det er i hvert fald noget med noget hymen….

  100. Kære alle trofaste læsere af Røvkassen,
    Sniger mig i min pause til et hurtigt indlæg. Som nu er slut.
    Er-ikke-blevet-borte-men-har-ved-gud-ikke-været flittig-for-nylig-undskyld-hilsen Dorte k
    PS: Svar er på vej…

  101. Tjuhej hvor det går i panelet – jeg tror vi er ude i nå’et med nogle overspringshandlinger…

  102. Bare en tankwe, du store alvidende in absint(ia) Røvkasseherskerinde:
    Da jeg jo ved, at De er ekspert udi scorer-replikker, vil jeg forespørge, om følgende kan anses for passende:
    “Vil du med hjem og slikke dejskålen?”
    venter i spænding – med dejskraberen…

  103. Kære bagerkone,
    I rette selskab er alt passende; husk at “…etikette er blot en rettesnor – en slags færdselsregel, der gør det nemmere for alle at være afslappet i uvant selskab” (citat efter hukommelsen: Vor landsmoder, HM Margrethe II). Hertil vil jeg blot tilføje, at dejskålen ikke bør indeholde deje indeholdende rå æg.
    kan-godt-lide-Louise-Bager-hilsen Dorte k

  104. Kære Røvkassebestyrerinde lige et spørgsmål som har plaget mig meget. Hvad er den kvindelige pendant til blowjob og lommebillard. Du må gerne svare hurtigt. Venter på dit svar……

  105. Kære Pulverslukker,
    Jeg føler mig meget overbevist om at du tænker på ærtedribling (pragtfuld overset en-kvindes-sportsgren, som kun kræver hul i lommen og en behændig finger), og det i vide kredse elskede perlepust.
    Kilder (høhø) indenfor kongehuset vil i øvrigt vide, at salig dronning Ingrid bragte endnu mere salig dronning Alexandrines kroningsperler til live på denne festlige vis.
    Det-virker-som-om-jeg-fjaser-men-sørgetiden-er-endnu-ikke-til-ende-hilsen Dorte k

  106. Hej simon du er mega lækker og elsker dig så meget…….
    men vil spørge om du kommer til den lille by Odense….
    for så kommer jeg og ser dig for du er mega lækker og hvis du har Arto så hedder jeg Blondie1……
    så vil du ikke skrive for er din srørstefan har næsten hele min væk flydt med dig på

  107. Er der nogen der kan anbefale en go indisk restaurant i KBH hvor der serveres Chicken Sag (spinat)?
    Det er min livret, men der findes ingen indiske restauranter her i Aalborg, og nu ska jeg til KBH i weekenden, så jeg tænkte lige…
    Svar venligst hurtigst muligt, for jeg vil fejre 7 mdr’s dag på en indisk restaurant nu på Lørdag (12.11.05)
    På forhånd tak, Iben 🙂

  108. Kære Dorakel,
    Nu har jeg lige læst at planeten Mars har været så utroligt tæt på Jorden de sidste dag: http://www.tycho.dk/article/view/3325/1/32
    Så skulle man tænke at det vil påvirke vores liv her på Jorden og også i Danmark. Og rigtigt – der er mere marsvine i Danmarks stuer end nogensinde før. Så spørg jeg mig kun hvorfor jeg så ikke kan finde og købe en eneste flaske marsvin i Danmarks butikker? Hvad skete med marsvinen? Er den udsolgt? Hvem har købt den? Og hvad ellers skal jeg købe som julegave til mine forældre?
    Tusind tak og en gratis øl eller måske et glas marsvin 😉
    Den lille tysker
    (tæt på vanvittig, er der ikke nogen, som gerne vil skrive en ansøgning om støtte fra den tyske forskningsråd færdig for mig?) 🙂

  109. Deres litterariske Højhed,
    randomly fik jeg at vide at der er noget mystisk med Dem og Deres Internetforbindelse. Man kan måske sige det er en ren virtuel forhold og derfor lidt svært for Dem at svare…
    Anyway, nu hvor jul nærmer sig har jeg faktisk en ønske. Jeg har været så begejstret over Deres digtkunst (Hvem kan glemme Deres Norge-digt?)… Må jeg ikke ønske mig en juledigt???
    Den lille en-lille-smule-i-julehyggestemning tysker

  110. Kære Den lille Tysker,
    Et juledigt er en god idé: (Også selvom jeg ikke er glad for julen som sådan. Begriber ikke, hvorfor vi ikke bare allesammen køber nogle ting til os selv. Så slipper man for alt det gejl med ønskelister (læs: bestillingssedler). Hm. Og sådan kan en mavesur lille parantes gribe om sig).
    Nå. Jeg forvildede mig bort fra mit emne. Det sker jo ellers aldrig.
    Efter svigt
    er det godt med et digt.
    Pølser og gaver
    er noget vi laver.
    Hele-familien-får-lerting-fra-Huset-hilsen Dorte k

  111. Kære Deres litterariske Højhed,
    Tak for den dejlige juledigt på denne sørgmodige efter-Tyskland-tabte-dag! Den oplyser min trist dag som en tænt stearinlys… Som er, by the way, billigere i Danmark end i Tyskland (julegave nr.1… ).
    Og som en helt enestående, man kan måske sige trendsetter-familie praktiserer vi allerede delvis dit forslag. Hvis jeg må citere min farmor: Kind, hier hast Du 100 Euro – kauf Dir etwas Schönes (citat slut). Men indtil videre virker det desværre kun den vej. Mit forsøg at give penge til min farmor udløste en mindre familieskandale sidste jul… 😉
    Danmark-Tyskland-VM-finale-og-min-bror-skal-også-købe-julegaver-hilsen
    Den lille Tysker

  112. Kære Røvkassen..
    Jeg er ved at få grå hår… Jeg har søgt som en gal efter sangen smuk og dejlig, med shit og Chanel, eller shit og Chalou om du vil… Jeg kan bare ikke finde den nogen steder.. Du skulle vel ikke have den liggende så du kunne sende den til mig???
    På forhånd tak for hjælpen..
    Camilla

  113. Kære milla,
    Jamen naturligvis. Jeg ejer selv et eksemplar af Shit og hvad-de-nu-hedder´s største hits, hvilke jo tæller Smuk og Dejlig.. Jeg er dog ikke i besiddelse af faciliteter der muliggør en direkte videresendelse – hvilket vist også er ulovligt. Stakkels fattige Anne Linnet ville jo være prisgivet hvis du ikke selv investerede i en plade (i vore dage kendt som en CD – ikke at forveksle med et nu vel nærmest hedengangent parti).
    Mød du op på Sappho. Lur mig, om ikke mindst én af de tilstedeværende vil kunne låne dig et eksemplar. Det er jo lesbisk kanon.
    Er-meget-i-tvivl-om-stavemåden-hedengangent-hilsen Dorte k

  114. Kære gådeløsende Dorakel,
    nu har verdens forskere det dårlige ry at være tøre, uforståelige og uigennemskuelige. Men det er vist kun på grund af mig og fordi jeg trænger til at blive klippet (fornuftig…) 🙂
    Men jeg skal sige, alle andere forskere er det faktisk ikke. De laver aldrig – never ever – tør forskning!! Og her kommer beviset – read this:
    “The case of the disappearing teaspoons: longitudinal cohort study of the displacement of teaspoons in an Australian research institute”
    http://bmj.bmjjournals.com/cgi/reprint/331/7531/1498
    Og nu min tiggergang til dig: kan du ikke sørge for at verdens forskere bliver anerkendt som utrolig sjove, rare, interessante mennesker (per definition), som selvfølig altid løser verdens problemer (også per definition) og måske kun trænger til at blive klippet af og til!
    Tusind tak og jeg forbliver med akademiske hilsner,
    Den lille tysker

  115. Mel: Kære lille mormor
    Kære lille tysker, kære lille tysker, tillykke med din spørgetrang.
    Ingen har som du fortjent det,
    en forsker fyldt med ramasjang.
    Omk:
    Du stiller spørgsmål med hjertet:
    anerkend forskning som sjov,
    men kære lille tysker,
    det er et uopfyldt behov!
    Jeg-kan kun-anbefale-en-frisør-hilsen Dorte k

  116. frisør it is 🙂
    Men sandsynligheden for en bedre frisur er næsten 0%… Som mine venner altid siger: crazy thoughts – crazy hair…
    På-et-hængende-hår-paryk-hilsen Den lille tysker

  117. Kære alle trofaste læsere af røvkassen,
    Jeg har været længe borte – faktisk nok så længe, at ingen opdager dette indlæg – men har været på arbejdsrejse. Ron Howard har benyttet sig af mine usammenlignelige talenter – jeg har været konsulent på The da Vinci Code – the movie. Men jeg måtte skuffe ham og Tom – selvom jeg natuligvis kender Priori of Sion og Opus Dei’s hemmeligheder – det er sådan noget orakler kan – løber jeg ikke med sladder. Så nej, det er ikke en god film. Sad i går i Cannes og var skuffet.
    Nå – men til de ubelæste, der ikke kender Sappho’s lokumsbog, er her et lille digt:
    (Som i øvrigt lyder meget bedre, når fremsagt på Louvre ved nattetide)
    Vortebirk og gedeblad
    det gør sjælen stolt og glad
    Tom-Hanks-er-et-sødt-menneske-også-privat-hilsen Dorte k

  118. ganske forbavset og også en smule skuffet blev jeg da jeg søgende efter pakhuset-info støder ind i et link til røvkassen…
    ganske så fortabt og hjælpeløs som jeg sad muters alene i går i et rækkehus i et af forstæderne til et af danmarks smukke og større byer, tænkte jeg at spørge oraklet til råds.
    opgav dog i samme øjeblik som tanken blev tænkt at søge råd hos denne viseste af kvinder som følge af det lange fravær… viser det sig ved tilfældighed at det ville have været vejen ud for mig.
    nu er jeg dog draget videre og må finde mig en levevis- og det er intet mendre end trist.

  119. nu glemte jeg helt forfjamsket at stille et spørgsmål-
    kan jeg nu fortsat stole på at jeg skal holde mig fra oraklet eller der kommet nye tider og kan vi igen vende os til dig?

  120. Et spørgsmål fra et orakel til et andet:
    Når nu det er blevet lovligt for lesbiske at blive gravide, skal man så til at bruge prævention? Jeg er da en smule bekymret for en pludselig overraskelse… Min kæreste har ellers lovet, at hun ikke har nogle skjulte talenter, men i disse tider med ny lovgivning, kan man vel aldrig vide hvad der kan ske?

  121. Kære Sfinks,
    Alle lesbiske har usædvanlig dårlig sædkvalitet – overalls’ene strammer. Så nej, smid ikke penge ud på dyre femidomer. Hvis du allerede har købt nogen, kan du jo evt. bruge dem som Madame-poser.
    Er-ganske-single-og-har-derfor-slet-ikke-den-slags-bekymringer-hilsen Dorte k

  122. Kære Kalv,
    Jeg har læst i en gåselever, at tiderne skifter. Der er en hjemmeopkobling på vej til mig – så spørg bare.
    Krydser-fingre-hilsen Dorte k

  123. Tak, oh-du-alvidende-orakel!
    Så opfordrer jeg kæresten til at stramme kansasbuksen ind! Specielt nu når det måske ikke er lovligt alligevel… Politikerne kan vist ikke blive helt enige med sig selv. Men sådan er det jo. Man er i en stilling til man tager en anden. Eller…, man har en stilling eller… Man prøver en stilling… Eller, hvordan er det nu?
    Sfinksen-som-vist-hellere-må-holde-inde-nu…

  124. Kære Dorte…
    Jeg vil hører om du ikk vil smide et indlæg ind i din dejlige smadderkasse om kvindefest på Pan i KBH…
    SÅ kunne det jo være hyggeligt hvis I fik samlet en bus fuld lebbe, kom over til os og feste lidt med os!!! Eftersom vi kom og besøgte jer!!! 😀

  125. Kære Tiger
    Jamen jo, kvindefest i KBH er da dejligt – men hvor er VIP – kortene og alle de andre frynsegoder? Jeg kan jo ikke sidde her og lægge navn til hvadsomhelst, med mindre jeg får noget ud af det.
    Grisk hilsen Dorte k (man er vel uopnåelig – Panbladet siger det selv. Hvad Panbladet ikke ved er at jeg, i lighed med alle andre bartendere på Erna’s er til fals for et venligt ord og en skilling – se Ordbogen).

  126. Kære Dorte K.
    Jeg er stødt på endnu en ting ved livet, jeg ikke helt forstår og håber at du kan være mig behjælpelig.
    Er det naturligt for lesbiske at strikke og hækle i deres fritid ?
    Hvis denne påstand er rigtig, hvor kommer denne mærkelige lyst så fra ?

  127. hvis besøgsvennen mener man er for lydløs når man endelig kommer – kan man så lære ikke at være det, og hvilke metoder til aflæring af det stille sind kan anbefales?

  128. Hvorfor ser vi ikke hende her som ugens kikkæreste? : Shannyn Sossamon
    Hun er da egentlig ret lækker…heh
    Eller måske Amanda Peet… For hun er da for lækker..
    Bare en mulighed 😉

  129. Åh ak ih, Dorte… 🙁
    Har gåseleveren måske været for gammel eller har solen skinnet for stærkt?
    Jeg er i hvert fald blevet noget så grusomt kasseret som besøgsven pga lydløsheden.
    Er der mon andre der kan fortælle mig hvad man kan gøre i mod det?
    – Bare så det senere hen kan undgåes? Var nemmelig så glad for min tidligere ven.

  130. er han ikke ved at uddanne sig til officer i Bovington Camp i Dorset?
    Det er lige vest for Bournemouth i Sydengland – de har også et dejligt tank-museum…

  131. Kære alle trofaste læsere – hvis der er nogen tilbage.
    Jeg er nu på nettet her i privaten og vil derfor – denne gang passer det faktisk – tjekke min røvkasse regelmæssigt. Jeg er desuden klogere end nogensinde, så spørg blot.
    Synes-nettet-er-svært-hilsen Dorte k

  132. …ikke mange ligner det…
    -men alligevel tillykke og velkommen til de nettedes rækker…
    Det ser jo ud til, at jeg får æren af at stille det første spørgsmål:
    Så skal det jo være et der er godt.
    Måske et der udfordrer dine evner?
    Hvornår kommer vinteren endelig?
    Vil jeg nogensinde få købt den bil og rejst jorden tynd?
    Hvilken farve er bedst til strikhuer?

  133. Kære Laura,
    En endelig vinter kommer statistisk set om ca 10000 år. På det tidspunkt er vi alle døde – undtagen naturligvis vor landsmoder, som trods Ekstra Bladets smædekampagne lever evigt – hvor kom jeg fra. På min nye skole har jeg lært, at man skal undgå bindestreger og jeg begynder at forstå hvorfor.
    Nå, men pointen er, at strikhuer er bedst i pangfarver. På den måde kan man dels undgå at tynge sin cykel ned med lygter, og man er nemmere at finde i tilfælde af lavineskred. Af samme årsag fåes redningsveste ikke i pastel- eller havfarver.
    Du vil få købt bilen i samme sekund du tør. Jorden venter. God tur.
    Kom-aldrig-afsted-og-er-derfor-gammel-og-bitter-hilsen Dorte k

  134. Kære Maria,
    Jeg er ked af at måtte skuffe dig – men spansk er det ikke. Ligesom et spansk rundstykke ofte på svindelagtig facon bages i Danmark.
    Det er en hilsen på den afart af engelsk, der hyppigst tales af folk med komplicerede håndtryk, og betyder:
    “Hvor blev du af med min trefarvede hat?”
    Jeg-hørte-en-del-Bob-Marley-i-gymnasiet-hilsen Dorte k

  135. LOF på fuglekig
    Hvor blev de af, fuglene? Jeg så den ikke, måske de alle er fløjet væk? Men sanglærkerne var garanteret gode. Og fuglefrøene var ret gennemsnitlige, tror jeg.
    Nej, ok jeg må sige det lige ud! Årets fugletur blev aflyst da jeg havde kigget for dybt i lommelærken.

  136. Kære Dorte K
    Som så ofte synes en for mig fuldkommen ny opdagelse, at skulle smøres i hovedet på mig mindst hele tre gange i streg, for ligesom at understrege min uvidenhed med et stort ‘HAH! HAH!’, der peger mig så kraftigt i ansigtet, at øjenæblet næsten mister huset.
    Bjørnetjeneste.
    Dog alligevel et lille bravo for det nye tiltag til bevarelse af skønne danske ord.
    Et spørgsmål med hensyn til det første foreslåede og førnævnte ord ‘bjørnetjeneste’. Bliver bjørn oftere brugt til beskrivelse af en ting med ubehagelige efterfølger, såsom Børneklo? Hvilken jo med sin storslåede pragt, virkelig forstår at pynte en landevejsgrøft, men har åh så ubehagelige følger, når man så overvældet, vælger at favne den?
    Forresten et hjerteligt tak til strikhue farve dilemmaet, desværre er pang ikke lige mig, personligt må jeg nok holde mig til broderier og bølgestrik i afdæmpet beige, men måske jeg vasker den med mine røde sokker…hmmm…har dog ingen cykel…beige it will be then…men hvad skal jeg dog også med sådan en i sidste ende, hvis vinteren ikke kommer før end jeg er død og begravet? Forekommer der lavineskred i Danmark? Eller er det noget der følger med vinterens komme?

  137. Lavineskridende eller lavineskridt… jeg foreslår fremtid… – eller er det sket? – altså i Dannevang? – i vores levetid – altså ikke indenfor de sidte forgangne 10000 år – mere indenfor de sidste 50 – eller siden Dronningens fødsel – for lige som om/ligesomom strække den lidt længere… – huskes der så egentlig langt så langt?
    Er bin-de-stre-ger i øv-rigt for-vir-ren-de kun for den skri-ven-de, der bli-ver af-dri-ven-de? – el-ler og-så for den læ-sen-de? – el-ler kræ-ves der me-di-cin til frem-mel-se af den-ne ef-fekt?
    Må bindestreger bruges efter punktum, spørgsmålstegn, udråbstegn og/eller andre stoppende tegn af arten, eller er det forbeholdt kommaer?

  138. Kære Dorte K. Lige et spørgsmål som omhandler min nye hobby. Hvordan ved man, at det er på tide at stemme sin sækkepibe?

  139. Kunne man måske have læst den forgående, ellers så grammatisk nydelige tekst, mere end en gang? Eller kræver mine, synes jeg – smukke, bogstavssammensætninger samt tegnsætning en journalistisk uddannelse eller mindst 50 års erfaring som dansklærer?
    Eller:

  140. Kære Pulverslukker
    Mange tak for dit svar. Problemet er bare at jeg ikke spiller godt nok til at høre hvornår den spiller falsk.

  141. Du Altvidende Numsekasse bestyrer:
    jeg har et spørgsmål, som jeg håber du kan hjælpe mig med.
    Hvor i Århus kan man få en GOD og billig klipning? Det skal være kort/karse klippet og nemt og sætte.Håber du kan hjælpe kære numse bestyrer, da jeg trænger til en klipning.
    PS: hvad er meningen med livet? Og hvorfor kom jeg til at tænke på menegitis, da jeg tænke på ordet mening?

  142. Kære kojak etc
    En god og billig klipning er altid let at finde. Frisørskolen(Der er nemlig ikke noget i vejen med at ligne Farrah Fawcett på den lilla måde)? En lesbisk med en trimmer(Elskede ikke rigtig mange Demi Moore i den der i øvrigt ret dårlige film, hvor hun laver skaldede armbøjninger)? Eller det ultimative: Gør det selv. Jeg har personligt fået mange positive tilkendegivelser på det billede, hvor jeg har klippet mig selv. Jeg er fire år, og det er et klædeligt afbræk i gryden (Idé til slogan: Eva Trio – nu med knæk).
    Vh Dorte k (der savner inspiration. Nok fordi jeg er sur over at den nye TV-avis er en rodebutik)

  143. Glemte det med meningen med livet. Jeg kan kun henføre til mit svar af d. 23. marts 2005. Ak så længe siden men stadig så sandt.
    Jeg tænker at menegitis må være en hidtil ukendt sygdom. Måske i forbindelse med mened? Hvorfor menegitis må være betændelse i løgnemuskulaturen.
    Vh Dorte k (Stadig uinspireret, og det er jo ikke meningen)

  144. Kære Dorthe
    Hvad er det egentlig gamle mennesker lugter af?
    – herunder; hvad er det spædbørn lugter af, og hvad styrer (den formodentlige) aldersbetingede aroma?

  145. Hej, hej har I skrevet noget om fem/ på et tidspunkt, eller er jeg ene om denne hobby? Særligt j/7 er guf når man er lesbisk sci-fi fan.

  146. Jeg tror kun vi har nævnt slash i forbindelse med The L Word, hvor den lange ventetid imellem sæsonerne har medført et meget aktivt fanfic miljø online, hvor Sho.com selv har været indeover og hvor seerne har haft mulighed for at deltage i konkurrencer og bidrage med scener til showet.
    Crossover fanfic og slash lever jo aktivt online, selv med serier som for længst er stoppet (Buffy, Xena, Alias, X-Files) – men jeg følger ikke så meget med…
    – j/7 ? hvad er det?
    Random

  147. j/7 er Janeway(den kvindelige kaptajn med det store hår)/7 0f 9 (ex-borg i stram bio-suit)fan-fiction fra star trek voyager – ja mere udpræget nørdet kan det vist ikke blive, kan henvise til Gun Brookes hjemmeside som har en masse gode historier. Selma

  148. Ja “slash” er en spændende verden, on so many levels…Homogenren begyndte jo med k/s historier i 70’erne (Kirk og Spock fra star trek). Interessant nok var det hvide, hetro kvinder, der skrev disse historier. Kloge hoveder mener, at de transformerede deres higen efter jævnbyrdige parforhold til historier om kærlighed mellem to rigtige mænd… Dette lyder som lidt af en tidsbestemt feminist analyse, og lige så sandsynligt som, at J/7 skulle være skrevet af hvide hetro mænd….

  149. Kære brevkasse!
    Jeg stødte lige på et citat af vores højtelskede Pia Kjærsgaard. Men jeg vil gerne indrømme af det forvirrede mig en smule. “Det bliver i hvert fald ikke i min tid, at to homoseksuelle mænd får lov til at få kunstig befrugtning!”. og når man så ser spørgsmålet fra Sfinksen søndag d. 28. maj 12:10:2006, så bliver jeg igen en smule forvirret. Er der noget jeg har misforstået, eller er Pia K bare en smule forud for sin tid? eller. hvad man nu siger?

  150. Og så tænkte jeg på, om man kan tillade sig at tage ind og se Koslænget, i en forholdsvis høj alder (i forhold til gennemsnittet til sådan en film), eller bliver man nød til at finde en unge og tage med…? Det er så pinligt at tage i biograf og se Sandheden om Rødhætte og endnu engang indse at man er den eneste over 10, som ikke er i følge med barn under 10, men bare sin veninde fordi man kedede sig…

  151. Selvfølgelig kan man gå ind og se Koslænget, selv om man altså er fyldt 11! Det plejer at være et godt trick at vælge den slags film på originalsproget, og så tage den sene forestilling. I Koslængets tilfælde lader det dog til at den kun findes oversat til dansk og den sene forestilling er kl 16:30…
    Jeg kan I stedet komme med tre forslag:
    1: Stil dig udenfor biografsalen med et antal billetter i hånden, kig gentagende gange på uret og suk højlydt, før du til slut går ind i salen. Dette kan evt. suppleres med et fake mobilopkald til “nevøen”, som har brændt dig af.
    2: Gå i BR og køb den største dukke de har. Køb to billetter og placer dukken ved siden af dig. Skift så under filmen mellem at forklare dukken handlingen og tysse på den. Så er der ingen, der vil lægge mærke til dig. Du falder uden problemer ind i mængden, og de andre forældre har alligevel travlt med at tage sig af deres egne unger.
    3: Gå ind i en børnehave og spørg om du kan låne et barn et par timer. De er desperate efter en bedre normering!
    Glæder mig til at høre om filmen!

  152. Det er da endnu nemmer Sfinksen, SLT skal bare komme på Erna med hendes billetter og henter nogle fra Ernas havenissefraktion 😉

  153. Jeg ville jo nok normalt holde mig til nr 1. Det er den eneste man ikke kan blive afsløret i hvis man pludselig møder en man kender (som selvfølgelig er i følge med lille nevø). Problemet er bare, at den har jeg brugt da jeg skulle se “sandheden om rødhætte”. Der var min veninde så med, så det var smart at sidde og snakke højt om HVOR VAR DET ÆRGELIGT LILLE SØREN BLEV SYG…. så måske jeg skulle vælge en anden biograf?

  154. Jeg kan ikke se at problemet er så stort! Man skal bare tage sit indre barn i hånden og gå i biografen. Personligt er jeg ca. 3 år gammel i mit hovede, i hvert fald når jeg har fri fra arbejde.
    For eksempel venter jeg med længsel på at vi får en ordentlig røvfuld sne så jeg kan komme ud at kælke. Vær glad ved dit indre barn så er det hele meget sjovere. Lad det være slut på min prædiken. Jeg skal ned i kælderen og gøre kælken klar vi får måske sne i morgen.

  155. Computer ignorant som jeg er ved jeg ikke, hvordan man opretter en blog, eller staver rigtigt, og det her er nok ikke stedet overhovedet at skrive den slags – men nuvel… Derfor siger jer eder, hvis I vil købe Loving Annabelle (R2)på e-bay.co.uk har jeg sat den til salg der for 5 pund, har kun fået et bud, fordi der er en der tilfældigvis har søgt på Loving Annebelle – i stedet for Loving AnnAbelle – som jeg altså har stavet forkert…udløber om ca et døgn….

  156. Har man som lesbisk par der får et barn – aldrig brug for et evt samvær med faderen/sæddonoren til barnet..?? Eller ville det godt kunne lade sig gøre..??
    Spørgsmålet er seriøst ment og et svar må der godt indholde forslag til hvor man kan læse/spørge mere til dette 🙂
    TAK!!

  157. @Den Nysgerrige: Alle de lesbiske jeg kender som har fået børn, har alle stillet sig selv spørgsmålet om hvorvidt det skal være en donor eller en involveret far – og folk har så valgt udfra personlige synspunkter og der findes alle grader af involvering: fra den totalt anonyme donor til den kendte far til den totalt involverede fader –
    Desværre kender jeg ikke til litteratur på området eller undersøgelser – så der kan jeg ikke hjælpe…

  158. Må man gøre lidt lesbisk reklame for sin blog her, mon?
    Så kan jeg gøre det samme (bare omvendt, selvfølgelig) i den anden ende…
    mitsaakaldtlesbiskeliv.blogspot.com
    Undskyld, hvis det er totalt forkert blogopførsel. Virkelig! Undskyld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.