Minder om Munkestuen

– men det er nu i Mejlgade! – Vi kan jo godt li’ at støtte de lokale beværtninger og restauranter i vores gade, så fra Røvkassen’s udsendte madanmelder skal lyde en klar anbefaling af Sct. Oluf i Mejlgade 33.

Specielt her om sommeren er stedet et besøg værd, da man så kan sidde i gårdhaven, men krostuen er nu også hyggelig. Menukortet består at en tavle med en forret, 2 hovedretter og en dessert – så simpelt kan det altså gøres. Kokken køber ind hver dag, så man ved aldrig i forvejen hvad der er på menuen, men det er friskt og sæsonaktuelt. Rustikt fransk landkøkken på dansk.

Og så til yderst rimelige priser – husk at bestille bord!

Sct. Oluf
Mejlgade 33
8000 Århus C
Tlf.: 8612 7554
kort


Random – også udmærket hvis man bare skal have en øl…

Næste gang: Under Engle, Mejlgade 28, økologisk, vegetarisk restaurant og café.

One Reply to “Minder om Munkestuen”

  1. Ja Sct. Oluf er et dejligt sted. Har arbejdet ved siden af med gårdhave op til restauranten, så vi har nydt godt af duftene… og haft en del gætterier om hvad der har været på menuen. Jeg vil i den forbindlese gøre opmærksom på at der severes dagens ret til frokost for ca. 35 kroner!!!!!!! Jeg har selv fortæret både fisk og kalvemedaljoner på den konto… uhm! Derudover er der jo minder tilbage til dengang det var værsthus… med sloganet Sct. oluf – byens fedeste betjening. Kirsten… stor og skøn dame…har langet tusindvis af bajere over disken… åh tisse minder!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.