5 Replies to “Kvindefest.dk”

  1. Hej
    Tjekkede lige siden ud idag og der er da kommet billeder på under galleri – godt nok ser de lidt skæve ud – men man kan da se hvem der står bag.

  2. Til gengæld er det sikkert, at blandt andet undertegnede holder forfest på Ernas. Vi regner med at rydde bulen v. 22-tiden og sende folk videre..

  3. Uden for emne:
    Jeg leder efter filmen bygget over Roe vs WADE (den hedder også Roe vs Wade). Er der nogen der ved hvor jeg kan finde den?

  4. jow vi ved – og har altid vidst det – det er Iben, også kendt fra koncertcrew.dk eller som mumlebi på Girlfriend og hendes kæreste der er primusmotore for det….
    ingen stor hemmelighed, men en fest og arrangementer kan de banke sammen, så lad os kikke nærmere på initiativet 🙂

  5. Hejsa.
    Så lad mig da præsentere mig selv… Iben!
    Jeg vil for det første lige fortælle jer alle at min kæreste på INGEN måde er indblandet i denne fest.
    Du må have fået helt galt i halsen hvem min kæreste er… så igen kan jeg kun ryste lidt på hovedet og griner. sladder har folk og specielt kvinde meget nemt ved.
    men nok om det – vi har jo faktisk også præsenteret os alle på vores hjemmeside for festen, så nej det er ingen hemmelighed at vi står bag – nogen mere bag end andre hvis jeg må være så fri at tale for mig selv:-)
    alt i alt så håber jeg da bare at folk – jer kvinder – uanset om I kan lide mig eller ej, vil bakke op omkring det, at nogen nu tager initiv til at holde en fest helt uden lige for jer og give jer noget som I ikke før har fået for jeres penge til nogen anden kvindefest.
    DENNE FEST ER ALTSÅ FOR JER – hvis nogen tror at jeg tjener penge på denne fest så syntes jeg at du skal sætte dig ned og begynde at regne på HVAD det egentligt koster at bange dette arrangement af i sin helhed.
    Denne fest er kun starten på forhåbentligt mange flere……..
    VI glæder os i hvert fald til at se jer alle og til at give jer en ultimativ fed oplevelse så er du stadig i tvivl om, om DU vil deltage i festen, så tjek lige hjemmesiden igen og se HVAD du får for dine penge:
    http://www.kvindefest.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.