Ganske uforstående

– sidder jeg stadig og måber over gårsdagens meddelelse om at Louise Gade har fået tildelt en pris for hendes ‘store arbejde’ for sexuelle minoriteter i Århus…
Kan vi få et par eksempler….?
Prisen som ”Årets politiker” gives til en politiker, der ”i årets løb har markeret sig markant positivt for homo- og biseksuelles rettigheder og vilkår”.
Sakset fra /DR Østlylland/:

Louise Gade årets homo-politiker – 11. august 2004 17:00 Østjylland
Århus-borgmesteren Louise Gade bliver på lørdag udnævnt som årets homo-politiker af Landsforeningen for bøsser og lesbiske
Udnævnelsen sker fordi Louise Gade offentlig har arbejdet på at forbedre forholdene for byens minoriteter – også selv om borgmesterens offentlige fokus mest har været på indvandrer og ikke homoseksuelle, fortæller Jesper Denborg fra landsforeningen.
– Indvandrere er nok den minoritet, der får mest omtale til dagligt. Derfor er det naturligt, at hun har lagt sit fokus der. Men Louise Gade har været meget åben, hver gang vi ville bruge hende til et arrangement, og har været meget velvillig når som helst, siger Jesper Denborg.
Selv er Louise Gade stolt over udnævnelsen.
– For mig er det også et udtryk for den tolerance, og det frisind jeg vil vise som borgmester, så jeg er stolt og glad, siger hun.

Random som interesseret følger Fritids- og Kulturforvaltningens nedskæringspolitik, hvor bl.a. Sappho (et af byens homo-venlige mødesteder) er i fare for at blive lukket….

One Reply to “Ganske uforstående”

  1. Hørt….!
    Jeg fatter ikke, at man dumber den titel ned i nakker på hende.
    Hvis jeg var hende, ville jeg være pinlig berørt over det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.