en sidste ryge uge (I.)

SÅ er det sgu snart det sker – på fredag den 10. august ryger vi den sidste på Ernas – 15 år i røg og snak – nu skal vi på gaden!

I den anledning har vi sammenfattet en video over Ernas største rygere (ESPSR) – 8 minutter tager den…

 – watch

Kom ned og ryg den sidste på fredag – vi lover røg! – Erna os

11 Replies to “en sidste ryge uge (I.)”

  1. Er alle de nuttede dyr allerede holdt op med at ryge? Så vidt vi ved ryger de kun, hvis man sætter ild til dem! Og må man nu heller ikke ryge gulerødder? Forbudsstat!

  2. Er alle de nuttede dyr allerede holdt op med at ryge? Så vidt vi ved ryger de kun, hvis man sætter ild til dem! Og må man nu heller ikke ryge gulerødder? Forbudsstat!

  3. Er alle de nuttede dyr allerede holdt op med at ryge? Så vidt vi ved ryger de kun, hvis man sætter ild til dem! Og må man nu heller ikke ryge gulerødder? Forbudsstat!

  4. Er alle de nuttede dyr allerede holdt op med at ryge? Så vidt vi ved ryger de kun, hvis man sætter ild til dem! Og må man nu heller ikke ryge gulerødder? Forbudsstat!

  5. Er alle de nuttede dyr allerede holdt op med at ryge? Så vidt vi ved ryger de kun, hvis man sætter ild til dem! Og må man nu heller ikke ryge gulerødder? Forbudsstat!

  6. Er alle de nuttede dyr allerede holdt op med at ryge? Så vidt vi ved ryger de kun, hvis man sætter ild til dem! Og må man nu heller ikke ryge gulerødder? Forbudsstat!

  7. Er alle de nuttede dyr allerede holdt op med at ryge? Så vidt vi ved ryger de kun, hvis man sætter ild til dem! Og må man nu heller ikke ryge gulerødder? Forbudsstat!

  8. Er alle de nuttede dyr allerede holdt op med at ryge? Så vidt vi ved ryger de kun, hvis man sætter ild til dem! Og må man nu heller ikke ryge gulerødder? Forbudsstat!

  9. Der MÅ forekomme noget subliminalt i dette-
    otte minutter og jeg elsker ALLE-
    ahd, hvor SKRÆMMENDE…!
    (-er der mon flere billeder af nuttede hamstere og killinger end selv mit trænede øje formår
    at opfange ?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.