Dansk Galop Derby 2023

… direkte fra Klampenborg på lørdag den 05.aug …

The Macallan Derby 2023 - Lørdag den 05. August

Det historiske galopløb, The Macallan Derby, afvikles for 114 gang. Løbet er på 2400 meter og førstepræmien er på 500.000  kr. // Der sendes direkte på Pluto TV // baneprogram //

19.25: 10.løb The Macallan Dansk Derby

Mme Fernande har hele 6 heste med: Cortina (1.Løb) – Mozart og Queen Clementine (3.Løb) – White Heart (5.Løb) – Silas (9.Løb) – og så Sir Jeffrey i derbyet (10.Løb) –

Update: Slava Ukraini sikrede sig de 500.000 kr foran Cotton Eye Joe – 250.000 kr, og Lucien – 125.000 kr.

Løbsdage på Jydsk 2023 // derby25.dk // Dantoto – Danske Spil // Startlister trav //
Dansk Hestevæddeløb // Travservice.dk // Programmer // Galopsport.dk // Galopnews.dk // galopservice.dk
// Travservice // derby25live.dk // Dantoto // FB/jvbaarhus // @jvb_aarhus // onomatopoietikons // Queen Rouge

One Reply to “Dansk Galop Derby 2023”

1. 26. – 27.aug 2023

Dansk Trav Derby 2023 – Den vigtigste weekend af alle med afvikling af både Dansk Hoppe Derby og Dansk Trav Derby. For første gang i historien kom samme årgangs vindere fra samme træningsstald og med samme kusk. Meget mere om Derbyweekenden finder du her.

…..

Med hoppen Harper vandt Michael Lønborg lørdagens ræs, og søndag 27. august gjorde han sin egen gerning efter. Her vandt tredjegenerations-rytteren Dansk Trav Derby med hingsten Holger Danske.