Cashmere Mafia

ABC‘s nye dramedy har nu haft premiere i USA. Denne SATC klon følger 4 karrierekvinder i N.Y. – Mia (Lucy Liu), Juliet (Miranda Otto) og Zoe (Frances O’Connor) som alle jonglerer med job, mænd, børn, utroskab, cocktails og telefoner og så Caitlin (Bonnie Somerville) som kæmper med lidt andre ting…



Caitlin & Alicia’s første kys







watch



TV3 har indkøbt serien og efter planen skulle den vises fra marts måned, men pga. forfatter strejken er der pt. kun indspillet 7 afsnit, så vi skal nok regne med en udsættelse.



afterellen artikel | recap episode 0101 Pilot



Random

2 Replies to “Cashmere Mafia”

  1. Jeg har haft fornøjelsen af at se de syv afsnit som indtil videre er blevet indspillet, og jeg må erkende at jeg faktisk rigtig godt kan lide den.
    Den bliver sammenlignet med SATC, men selv om scenen og konstilationen af veninder er den samme, er der nu langt til SATC.
    Småforelsket er jeg nok også blevet i denne serie, men det bekymre mig, at der endnu ikke er annonceret en fornyelse af serien til en sæson to. Desværre var ratings ikke så fabelagtig gode til denne serie, og midtvejs fik den konkurrence af endnu en ny serie; Lipstick Jungle som har taget over efter CM gik på ferie. Lipstick Jungle er efter min mening så en serie som absolut ikke når CM til sokkeholderne.
    Jeg holder vejret og håber at de fire tøser får lov at bevise deres værd med mindst en sæson mere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.