6 Replies to “2006 – et godt år”

  1. Har læst lidt om dem fra Bremerhaven her:
    Først at man har opdaget at tre par pingviner er homoseksuelle og prøver at omvende dem:
    http://www.ananova.com/news/story/sm_1275591.html
    Og så at man droppede det igen på grund af protester:
    http://www.ananova.com/news/story/sm_1284769.html
    Det sjoveste er da at homo-organisationer har klaget over at man ville chikanere de stakkels pingviner med “female seductresses”, som vil bedst kan oversættes til “kvindelige forføresker”.
    Lad det hermed være en opfordring til Dansk Folkeparti og ligesindede, som kæmper den såkaldte kulturkamp mod de homoseksuelle: Send dog en flok lækre tøser ned på Blender og vride sig på dansegulvet! Så skal bøsserne nok få øjnene op for livets sande kvaliteter! (Om ikke andet kan det da være at der er nogen, der får en ubønhørlig trang til at danse med 🙂 )
    (I kan være ganske rolige, drenge! Jeg er overbevidst om, at medlemmer af Dansk Folkeparti allivel ikke kender nogle lækre tøser…)

  2. Jeg er sååå skuffet og jeg mener sååå. Nu lykkedes endeligt at tvinge en af vores PhD-studerende til at se Happy Feet sammen med mig (“Jeg ved hvorfor dit eksperiment ikke lykkes, men jeg siger kun hvorfor, når du kommer med til Happy Feet…”) og nu skal jeg være 10 gang gratis rådgiver, fordi filmen har været sååå dårlig… Heldigvis fik vi god mad før filmen – som jeg næsten kastede op på grund af den ekstreme Hollywood-skyllemiddel…
    “Pingvin marchen” har været sååå meget bedre…
    PS.: Er der nogen, der ved hvordan jeg får “I do it my way” ud af mit hoved før jeg skal til en møde med en mulig sammenarbejdspartner???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.