Røvkassen live II.

Hvor er det en fornøjelse at møde mennesker med en god historie – men frk. Matador-champion har nu en af de bedste: da Matador-droningen gik i 1.g forelskede hun sig i en fra 3.g som slet ikke havde øje for hende – men Matador-dronningen (Mata) holdt ved og mødte hver dag op i iskiosken, hvor den udkårne arbejdede i sommerheden – her købte Mata hver dag en varm kakao med flødeskum, for det var den drink som holdt længst i sommerheden – men lagde den udvalgte måske mærke til noget som helst???
Mange år efter meldte Mata sig til en online dating service og så lige pludselig en interessant profil – de mailede, de chattede, de mødtes – og jo, det var hende fra 3.g – de er i dag kærester – er det ikke bare SÅ GODT !!!!
kald det kærlighed

NAD 3020 –

er stadig gud og her 21 år efter, spiller den stadig som en drøm…

NAD 3020

Men den har for få indgange, så nu er der blevet investeret i den nye C320BEE, ligeledes designet af Bjørn Erik Edvardsen, der byggede den oprindelige NAD 3020 forstærker.

NAD C320BEE

C320BEE blev kåret til “Årets forstærker” i 2002

NAD (New Acoustic Dimension)

hifi-hilsen Random

Månedens bar –

schwuz

SchwuZ

www.schwuz.de

Den første og eneste club jeg har været på, hvor bartenderen optrådte i højhælede fodboldstøvler og der blev vist fodbold i dark-room’et – vi var heldige: Vi kiggede egentlig bare ind på Melitta Sundström på vej hjem og så fandt vi en fest i kælderen – Heino Heineken mistede sin stemme der….

Schwuz er en af de ældste klubber i Berlin – ca. 125 år og ligger i kælderen til Melitta Sundström som er en café med mærkelige bøger på hylderne. På SchwuZ spilles der mainstream musik og i løbet af natten skiftes der i mellem House, Oldies og Latin. De er kendt for deres tema-aftener (!)

info@schwuz.de Mehringdamm 61, 10965 Berlin – Kreuzberg | Tel: 693 70 25, Fax: no fax | U6 + U7 Mehringdamm | Prices: 5 – 15 DM | Times: parties start around 22:00, check the press for details.

Hvilket minder mig om:

vokuhila “VOrne KUrz HInten LAng” – besøg frisørsalonen “Vokuhila” på Kastanienalle 16/17 i Berlin og få en 80-frits så du kan ligne en østtysker anno 1994…

På engelsk: Mullet eller “Business out front, party in the back”
På tysk: Vokuhila
På svensk: Hockeyfrilla
På dansk: Bundesliga hår

mullets galore
mullet lovers
rate my mullet