Var vi så små?

Er i dag blevet blændet af meget hvide sko. Og forarget over meget tynde piger. For slet ikke at tale om de børn, der var fulde på rutebilstationen i aften. En af dem røg sågar (cigar. fnis).

Suk. Jeg var i hvert fald et år ældre før den slags stod på.

Dorte k – og lige om lidt kommer studenterne. Suk igen. Så skal jeg til at forarges igen. Det er ikke nemt at være en sur gammel kælling.

16 Replies to “Var vi så små?”

  1. Og hvad er der så galt med tynde piger. Altså bortset fra at de i deres tætsiddende hvide cowboybukser ligner narkoludere?

  2. Ja. En god hvid tennissok, trukket godt op på beigefarvede stikkelsbær-ankler. Jeg kan næsten ikke vente.
    Vores serber-veninde havde også hvide tennissko på – jeg tror simpelthen det er gået hen og blevet et modefænomen. (Måske en slags techno-retro??)

  3. Mine ben plejer at slå alle rekorder! _Hele året rundt… De er bleglyserøde (ca. 5% magenta!!!), behårede OG fluoriserende. Jeg går dog ikke med hvide tennissokker. Men det tror folk nogen gange. Jeg kommer desværre ikke og viser mine ankler til Pinsestævnet. De skal holde mig oprejst under eksamenslæsningen. Men kommer I forbi Låsby, viser jeg dem gerne frem for et smil og en flad femkrone!

  4. Ja, tradition følge eller land fly:
    Pinseben og Paaarlekæjer bliver behørigt fundet frem fra gemmerne i pinsen, når DDL’s årlige ÅXWO stævne bliver afholdt på de dertil indrettede græsbaner i Risskov…
    Mine er ekstrablege i år!

  5. Glæd jer piwer! En ukendt hvidbenede men meget snedig tysker, æhem, har købt lange hvide fodboldstrømper… I skal bare stille jer tæt ved siden af mig æhm den ukendte tysker og jeres ben ser brune ud 😉

  6. Jeg giver i hvert fald en kasse øl til “Danmark United” hvis jeres kære Manager Dorte k kommer iført i Dirndl, Tirolerhut, manager-solbrillen og hvide fodboldstrømper på lørdag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.