The Marlow Murder Club S01

… bliver aldrig træt af mord i pittoreske engelske landsbyer …

watch

Sæson 01 er blot på to afsnit og har Samantha Bond i hovedrollen som Judith Potts. Jeg var ganske godt underholdt og i dagens anledning har jeg benyttet mig af flere AI tjenester …

1. en photo collage maker
2. en billede til tekst generator
3. ChatGPT
4. perplexity.ai

Collagen er baseret på de første 2 minutter af afsnit 01:
The Marlow Murder Club Series collage

Efter billed og tekst behandling mv. som sikkert har belastet CO2-regnskabet en del, er vi i fællesskab nået frem til følgende:

Titel: “Mordklubben i Marlow” – Genre: Cozy Mystery TV Shows

Synopsis: I den maleriske by Marlow, Buckinghamshire, hvor Themsen stille snor sig gennem landskabet, ligger et storslået hus omfavnet af frodig natur og flodens rolige vand. Her bor Judith, en pensioneret arkæolog med en forkærlighed for søde, pudrede bolcher. Judith tilbringer sine dage med at forfatte krydsord og afslutter dem med en stor whisky og en daglig svømmetur i floden. Hendes eneste selskab er en fluffy sort kat.

Under en svømmetur bliver Judith vidne til et mord i naboens have. Politiet afviser hende, så hun får hjælp fra hundelufteren Suzie (Jo Martin), præstens kone Becks (Cara Horgan) og kriminalassistent Tanika Malik (Natalie Dew) til at efterforske. Flere mord følger, og et mystisk kunstværk bliver centralt i opklaringen.

Baseret på Robert Thorogoods bedst sælgende romaner, kombinerer serien den idylliske charme i engelske (tv) landsbyer med intriger, hemmeligheder og mord. Serien er allerede forlænget med en anden sæson på 6 afsnit.

IMDB // wiki

Chatbots sviner klimaet – Danske eksperter vil gøre forbrugere bevidste om aftryk // AI i AAK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.