I oktober går det løs igen:
Dinnerdays: 12.- 21. okt er der 3 retter for 200 kr. her:
Restaurant Martino – Risotto // Unghanebryst // Kraftig chokoladekage
ANKER – Pocheret hvidfisk // Kalvefilet // Blommer i Madeira
Hantwerk – Fisk // Svinenakke // Tarte tatin
Den Lille Kro – Tartelet // Kalvefrikasse // Gammeldaws æblekage
Fedet – Hummer bisque // Kalvemørbrad // Brunsviger
Mejeriet – Skaldyrssalat // Torskekæber // Grillet BBQ Djurslandsgris // Ananas
Café Faust – Rimmet laks // Rosastegt kalveculotte // Mazarinkage
Skovmøllen – Skaldyrs bisque // Glaseret grissebryst / Æbler
Spiselauget – Rimmet havtakse // Dyrevildt// Gammeldaws æblekage
Globen Flakket – Jordskokkesuppe // Braiseret kalv // Gateau Marcel
Cu Cu – Tôm Chiên Phồng, Bún Chả Vịt, Bánh Chuối Chiên
Frederiksgade 42 – Helstegt blomkål // Græskar // Saltbagt selleri // Braiseret gris
Gastroweek : 11.- 20. okt er der 3 retter for 310 kr her:
Restaurant Mellemrum -Torsk // Langtidsstegt dansk Gastro-kalv // Vaniljeis på sprød karamel
Restaurant Ombord – Lidt at dele // Kalvesteg af dansk Gastro-kalv // Æble tarte tatin
Cafe Hack – Kronvildt // Duet af velfærdskalv fra fru Møllers mølleri // Jamaica
Grappa al Porto – Zuppa di Zucca // Vitello con Sedano // Tiramisu Classico
Malling Kro – Ceviche af kuller // Steak af ribeye // Æble og hvid chokolade
Restaurant ET – ”Salat” af nyrøget torsk // Grillet langtidstilberedt kalv // Skovbær ”Calypso”
Restaurant Ferdinand – Rimmet Multe // Terrine på Gris og æbler // Pocheret pære
Mefisto – Bouillabaisse // Vildt ”Marengo” // Profiteroles
Rømer – Ceviche, Chorizo, Padron // Flatiron // Mousse de Maracuja
SlagterBørsen – Laks, Kalv el. bygotte // Gris, Okse, Lam el. vegetar // Bær, Chokolade el. camembert
Restaurant GÄST – Rimmet Flynder // Braiseret okse // Citron
Seafood by Dyvig Badehotel – Lakse-tatar // Skiver af Danske oksemørbrad // Lun chokolade fondant
Restaurant Gasfabrikken i Horsens – Bisque // Beef Wellington // Panna Cotta