Madeleine Peyroux

Mens vi venter på, at hendes nye selvskrevne album ‘Bare Bones’ udkommer 10 Marts 2009, kan man jo lytte til I’m All Right. Den er næsten lige så god at vaske op til som ‘My Baby Just Cares For Me‘…(Nina Simone) – og suppleret med MP’s ‘Dont’ Wait To Long‘ (fra albummet Careless Love) så er køkkenet klart!

Madeleine Peyroux: Bare Bones (2009)

Bare Bones Trackliste:
01. Instead
02. Bare Bones
03. Damn the Circumstances
04. River of Tears
05. You Can’t Do Me
06. Love and Treachery
07. Our Lady of Pigalle
08. Homeless Happiness
09. To Love You All Over Again
10. I Must Be Saved
11. Somethin’ Grand

| | myspace/officialmadeleinepeyroux  | | wiki/Madeleine_Peyroux | youtube | hypemachine | |

2009: Bare Bones – udkommer 10 Marts
2006: Half the Perfect World
2004: Careless Love
2004: Got You on My Mind, with William Galison
1996: Dreamland

Tidligere indlæg: 12.sept 2006 | 06.nov 2006 |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.