Jens Breth Hansen

– hvornår bliver der sat en stopper for den klamhugger som kalder sig for dyrlæge?

"Kæledyr nær døde efter dyrlægebesøg

Den meget omtalte dyrlæge Jens Breth Hansen er igen i søgelyset. To kæledyr var mandag ved at miste livet efter hans behandling. Kun indgriben fra en dyrlægekollega reddede kattenes liv."

(kilde: Århus Stiftstidende)

Vælg din dyrlæge med umhu

STOP Dyrlæge Breth Hansen

42 Replies to “Jens Breth Hansen”

  1. Da det er kendt at Århus Stiftstidene og den journalist som har skrevet mest om dyrlæge Breth Hansen, ikke kan lide hinanden, skal man nok tage historien med forsigtighed!! Jeg har selv hunde, og mine hunde er altid blevet behandlet og opereret hos Breth Hansen, med stor succes og i henhold til alle regler, og han har udvist stor forståelse om sensibilitet i forbindelse med aflivning da det var nødvendigt. En oplevelse jeg ikke har prøvet ved de øvrige dyrlæger jeg har været ved i Århus. De steder jeg har været, bl.a. da der var afdeling af dyrlægen på Grenåvej – der hvor der nu er bedemand – har man fejlbehandlet mine dyr, ved at påstå at slidemærker var farlig eksem m.m. – så hvem snakker om dårlig dyrlæge?? Breth Hansen er for mig en ligeud og ærlig mand,!! Jeg skifter ikke dyrlæge!!!

  2. Nu bygger jeg selvfølgelig mit indlæg på personlige erfaringer og refererer derfor gerne til Århus Stiftstidendes artikel…
    Jeg har helt tilbage i 1997 (!) været tæt på at miste min kat efter en helt igennem forfærdelig behandling hos JBH – så jeg holder fast i, at han er en KLAMHUGGER som bør miste sin ret til at behandle dyr….

  3. det kan godt være at du har oplevet noget godt med jbh, men hvorfor er der så meget omtale om ham og dårlige erfaringer med ham??????

  4. jeg mener ikke det her er hysteri. men alle mennesker har jo forskellige meninger. sådan som jeg forstår dig er det jo som du tager et dyr ligesom et stykke legetøj? dyr er liv ligesom os og jeg mener at alt hvad der er liv bør behandles med hjerte og varme og følelser… men efter min mening er du nok en ud af rigtig mange mennesker der har været heldig.og jeg kan ikke se grund til hvorfor folk skulle lyve om deres oplevelser???

  5. jeg synes du skal stå frem med dit navn hvis du kommer med beskyldninger af denne art. Men det tør Du nok ikke? Hvad er Du bange for??
    Niveauløse mennesker er der nok af, og siden Du ikke tør stå frem hører Du jo nok til dem!!

  6. Ikke mere end andre også!! Jeg siger bare min mening om det jeg har oplevet!
    Bortset fra det kender jeg kun manden som dyrlæge og ikke som privat menneske, og på mig gør han et ok indtryk!
    Men jeg synes stadig at det virker uærligt, ikke at sige hvem man er!! Det er ligesom om Du har noget at skjule, “Muddi”!?

  7. Vi, dvs undertegnede og andre kollegaer, vil her i kbh området gå igang med at boykotte denne omtalte dyrlæge. Han skal under alle omstændigheder stoppes øjeblikkeligt.
    Med 4 hjemmesider og et samlet besøgstal på over 350 pr dag vil det nok kunne lykkedes.
    For noget sådant svineri er fuldstændig uacceptabelt år 2005.
    /km

  8. hejsa kim og tak for din mail jeg ville blive meget glad hvis du kunne sende mig en mail med din e-mail adresse så jeg kan skrive til dig privat i stedet for her inde venlig hilsen muddi..

  9. ja hej
    Der er ikke noget hemmeligt omkring dette.
    min hp hedder http://www.dk-byg.dk (frederiksværk)
    Der er kontakt formular på siden. (med spam filter) Siden har imellem 80 og 100 besøgende pr dag. Udfra statistik kan jeg da se at der er en del klik på “boykot dyrlæge”.
    Jeg har yderligere kollegaer i området, der handler ligesom jeg. Jeg kender iøvrigt også lokale proff. hundfolk samt folk indenfor Dyreværnet der vil kigge på denne sag.
    Hvis historierne holder stik, skal omtalte dyrlæge lukkes. Uanset midlerne.

  10. Hej
    Jeg vil bare høre om der er nogen der har erfaringer med dyrelægen på læssøegade i Odense, idet jeg har hørt så meget dårligt om ham.
    Hilsen l Lotte

  11. Hej
    Jeg vil bare høre om der er nogen der har erfaringer med dyrelægen på læssøegade i Odense, idet jeg har hørt så meget dårligt om ham.
    Hilsen l Lotte

  12. Hej
    Jeg vil bare høre om der er nogen der har erfaringer med dyrelægen på læssøegade i Odense, idet jeg har hørt så meget dårligt om ham.
    Hilsen l Lotte

  13. Hej
    Jeg vil bare høre om der er nogen der har erfaringer med dyrelægen på læssøegade i Odense, idet jeg har hørt så meget dårligt om ham.
    Hilsen l Lotte

  14. Hej
    Jeg vil bare høre om der er nogen der har erfaringer med dyrelægen på læssøegade i Odense, idet jeg har hørt så meget dårligt om ham.
    Hilsen l Lotte

  15. Hej
    Jeg vil bare høre om der er nogen der har erfaringer med dyrelægen på læssøegade i Odense, idet jeg har hørt så meget dårligt om ham.
    Hilsen l Lotte

  16. Hej
    Jeg vil bare høre om der er nogen der har erfaringer med dyrelægen på læssøegade i Odense, idet jeg har hørt så meget dårligt om ham.
    Hilsen l Lotte

  17. Fejltagelser sker for selv den bedste. Men fejltagelser er undtagelser. I Breth Hansens tilfælde virker det til at det er de vellykkede operationer der er undtagelsen. Jeg har været i kontakt med http://www.stop-dyrlaege-breth-hansen.dk og vil gøre mit bedste for at støtte dem i deres arbejde. Manden virker umiddelbart til at have ind til flere psykopatiske træk, så som dyssocial adfærd, mangel på empati og manglende evne til at indrømme fejl.
    Han skal stoppes så snart det er muligt.

  18. Jeg har haft JBH som dyrlæge i ligeså lang tid, på nær den ovennævnte undtagelse, hvor han holdt ferie! Også mine er personlige erfaringer!
    Og jeg har aldrig haft dårlige erfaringer med ham, tværtimod, når mine hunde har været hos ham, har de altid haft rigelig med væske og mad og der har altid været ok forhold.
    Selvfølgelig er det lavpris,og så er det klart, at der altid vil være nogen der er misundelig, men hvad gør det, når man selv og også dyret får en ok behandling?
    Eks: Min hund blev overfaldet af en anden hund sent om aftenen og skulle nødopereres – han var der, selv om det var midnat, og gjorde et formidabelt stykke arbejde i den knap 1 time lange operation, og hunden var redet, og som ny og havde det godt efter den behandling, og jeg selv fik en fin service, hvor han virkede meget beroligende og indfølende, når man er bange for at ens hund skal dø!
    Jeg kan ikke klage!!

  19. til m. wachowiak >>>
    Jeg ville være meget skeptisk hvis jeg var dig. Det er muligt du ikke har været uheldig med DINE dyr hos Jens Breth Hansen, men hvis du tager et kig på f.eks. denne hjemmeside, vil du (hvis du vel og mærke har nok fostand i hovedet!) finde at Jens Breth Hansen faktisk har handlet forkert i mange, mange sager igennem årenes løb.
    Og lige en anden ting:
    “du tilkendegiver dig med et synonym som “muddi” – jeg bruger mit navn og står frem!!!!” – citat slut! Så være venlig at skrive dit forpulede fornavn også, for ellers er du satme ikke meget anderledes en den omtalte person du rakker ned på!

  20. nu skal jeg fortælle dig en ting hvis du aldrig har hørt om en der kan hedde muddi er du fandme godt nok bagud! vi kan da ses en dag så skal jeg vise dig du tager fejl mht mit navn og min baggrund! jeg er stadig ikke fra danmark… men “kim andersen” som du kalder dig tør du vise dig frem hvem du virkelig er ???

  21. PYYY nu er det over et år siden, at voksne mennesker herinde har siddet og svinet hinanden til over en så simpel ting som en idiot som Jens Breth Hansen, (En mand som burde udsættes for de samme ting som han udsætter de stakkels dyr for)
    Han er ikke værd at spilde en krone på.
    Jeg kan bare ikke forstå, hvorfor en mand som ham stadig kan praktisere her i landet, det er jo ganske forfærdeligt.
    Jeg er ikke på noget tidspunkt i tvivl om, at der er nogen derude der dækker over ham, og må få et voldsomt kick ud af at se ham torturere deres kæledyr og ellers må han sgu have haft den store pengepung oppe af lommen (den med alle pengene han sparer på at købe ordentligt udstyr til ordentlige behandlinger) for at bestikke dem.
    Jeg håber dybt i mit hjerte at vi en dag får stoppet ham, så alle kan gå til dyrlægen med deres kæledyr uden at skulle have dårlig samvittighed over den behandling dyrene måtte udsættes for..

  22. Muddi >> Citatet er taget fra “M.wachowiak” og omtaler dig . Til din orientering er det ikke dig der bliver rakket ned på fra min side af, men “m.wachowiak”.
    Og jo, jeg har hørt om folk der hedder muddi – Jeg mindes heller ikke at jeg har påstået andet.
    Og ja, jeg tør godt stå frem, det er derfor jeg har skrevet mit navn og e-mail (modsat dig selv).

  23. så søg efter domæne navnet hvem der ejer den side 😉 hvem skulle ellers bikse sådan en gang vås sammen ?

  24. Hej alle jer der elsker jeres dyr…’
    hvordan kan man lade sådan en mand behandle dyr sådan….. jeg er enig med en af jer om at han skal udsættes for samme behandling som de stakkels dyr….. jeg er ok kun 20 år gamel men jeg er bestemt ikke bange for at stå frem med min mening. alle der støtter den psygopat er lige så syge i hovedet som han selv er.. jeg har selv tre katte og jeg har læst om breth hansen og ville aldrig overlade mine elskede katter-missere til ham!!!!! “FY FOR HELVEDE!!!!!!” siger jeg bare! i skulle kraftedeme skamme jer, alle i som støtter sådan en mand. hvis man da kan kalde ham en rigtig mand

  25. jeg vil lige tilføje noget til min sidste besked…
    når breth hansen har været i aviserne så mange gange som han har, undre det så ikke de fleste hvorfor nogle dyreejere vil lade ham behandle deres dyr? hvorfor skulle han ellers få så mange klager??? fordi han er god?!?!? et er jeres kæledyr det går ud over….kan i leve med det hvis jeres dyr dør hos ham. det er ikke BARE dyr….det er familiemedlemmer. og hvis folk ikke synes det skal de bare ikke ha kæledyr.

  26. Nu jeg sidder og tænker over det, og ser flere der skriver de er godt tilfredse med ham eller i hvert fald en.. tja måske ham selv der sidder og skriver, men måske ikke. Derfor mener jeg dog at uanset om man er blevet behandlet godt hos ham, så skal man ikke komme der, INGEN burde støtte sådan en dyremishandler. Er der først mere end nogle stykker der klager og der ligefrem er sådan en side der går i mod ham, så burde det være nok til at ALLE stopper der. Elsker man dyr har det ingen betydning om det er ens egen eller en i den anden ende af landets dyr det går ud over. Så støtter man det og stopper hos ham for at vise man ikke kan støtte hvad han gør ved andre menneskers dyr.

  27. jeg er helt enig med dig jean! det er fuldstændig ligegyldigt om det er ens eget eller dyr andres i den anden ende af ladet. det er lige forfærdeligt lige meget hvad!!!! han skal bare stoppes NU!!!!!

  28. Synd at man ikke må, yde vold på denne jens breth hansen.
    Han skulle føle den samme, smerte som han udsætter dyrene for.
    Håber han bliver stoppet inden længe.

  29. Åh Gud, har aldrig nogensinde hadet en mand så meget som Jens Breth Hansen – jeg har aldrig mødt ham, men har nu læst en hel del om ham, og googlet ham – FY FOR SATAN !! – aldrig nogensinde har jeg hørt om et mere modbydeligt menneske! Min kæreste sidder også og bliver helt vred over at høre om de dyr han har “myrdet” – eller, han har jo faktisk myrdet dem. Man skulle næsten tro at han gjorde det for skæg og ballade (!!!).
    Føj da – han skulle fandme aflives på samme måde, som han gør med dyrene – have sprøjtet noget ukendt stof ind i kroppen, sprættes op og bare efterlades på et koldt beton-gulv, men lidt anerledes – der ville ikke komme nogen til at hente ham.
    Og får godt nok en dårlig smag i munden, når jeg ser han har lavet en hjemmeside, til ÆRE for sig selv, men under en andens navn. Hvor er han ynkelig!

  30. Bare for at støtte Muddi i det han siger. Man kan sagtens hedde Muddi, min kæreste hedder altså Muddi, det er et navn i f.eks. Palæstina. Bare fordi han ikke er af dansk baggrund skal der da ikke hakkes ned på ham!! Og det ser ud til at i gør det, ved at blive ved med at beskylde ham for at gemme sig bag i et fake navn, det er sådan nogen som jer der gør at indvandrer ikke kan få lov til at integrere sig!!
    MAN KAN SAGTENS HEDDE MUDDI!!!

  31. Hold da kæft hvor kan folk ikke li’ Jens Breth Hansen herinde, og hvor kan folk ikke stave herinde, eller for den sags skyld bruge almindelig grammatik.
    Nu er det ikke fordi jeg selv har meget til overs for manden, men mine forbehold kommer fra hvad jeg har læst på nettet, og ikke private erfaringer.
    Og dig der kalder dig selv Søren; Tal dog pænt, eller hold dig væk. Det er da bare for kedeligt at høre på det der!
    Simon

  32. Manden er jo syg. Han burde ikke behandle dyr, men det er så der man skal spørge sig selv hvordan det kan være han bliver ved med at have med dyr at gøre? Er det samfundet? Regeringen? Fordi der er nogen der vender kinden til problemet og lader ham fortsætte og sådan noget kan jeg ikke fordrage, men det sker tit i samfundet når noget er ubehageligt – så kigger vi den anden vej. Bare kig på brøndslevfamilien. Sjovt at kommunen der kom forbi for at tjekke til adoptivbørnene ikke mistænkte noget – eller naboerne aldrig rigtig hørte alarmklokkerne selvom de burde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.