GBar Sæson 13 Finaleresultat

Kampen om det store lesbiske shotsglas var afgjort på forhånd og gik til Far. Mere kontroversielt var det, at hverken veteranerne fra Frk Homriis eller EjnerX havde kugler med til aftenens finale, men som vi sikkert ved: En kugle er jo nok, så den kunne man jo ‘bare’ vinde til finalen …

Røvkassens klare taktik, aftalt på forhånd: Vi starter med cocktails!

10 hold stillede op til finalen og Røv og Klit kunne stille med to fulde hold: Røv androg Mortensen, Lizanne, Brit_37,5%, Kloge_Dorthe samt Random, mens Klit bestod af Bill_Nutmeg, AM-Messi_Hands, Aldrig_Mere_Hobro, Mette_NMS og Inge_Den_Jydske_Suppleant.

Aftenens tena: 40 blandede spørgsmål med mange billeder (jubii!)

Aftenens Resultat:
10. Det Bare Hold: 2+2½+5 = 9½
09. The Big Brain: 9+9½+8½ = 27
08. Den Gule Gummisko: 11+9½+7 = 27½ (kredit for den 3 liter store rom og cola!)
07. Frk Homriis: 7+8½+12½ = 28
06. Klitrækken: 10+9+9½ = 28½
05. Jaam: 10+10+9½ = 29½
04. EjnerX: 10+9½+10½ = 30
03. Venter på Far: 10+9+12½ = 31½
02. Røvkassen: 10½+10+13½ = 34
01. 3 Mænd og ..: 12+12+13 = 37

Røvkassens klare taktik, aftalt på forhånd: Vi starter med cocktails! viste sig næsten at holde: Hvad ved vi måske om basispriser på Rejsekortet? Vi kører aldrig med bus, med mindre det er 11’eren. Og arme pensionister: 32,95 er optrækkeri! Og her er den korrekte rute fra Skive til Give – den såkaldte tartelet-rute:
Tarteletruten fra Skive til Give = 146 km

Billeder fra film‘-kategorinaerne er klart en af vores spidskompetencer, mens Tom ‘le petit plongeur‘s efternavn drillede. Havde han da blot heddet Bailey, var vi nok kommet på det. Kviismaster havde igen dykket dybt i sin aparte pladesamling og vi blev udsat for Big Mountain, Depeche Mode, Linkin Park, Magtens Korridorer, Noget?, Eurythmics, Garbage,  Hoobastank, TopGun, Thøger Dixgaard (Bravo Lizanne!), Nordstrøm, Oh No Ono og selvfølgelig: Birthe Kjær!

Røv og Klits ene kugle, her repræsenteret af en enkelt lilla ballon i et hav af Far-balloner

Efter den sidste store kugle således var uddelt, var det tid til det store kødnåls-knalderi: Far knaldede Too Infinity, Jaam knaldede 3 Mænd, Frk Homriis knaldede Far, 3 Mænd knaldede 3 Mænd, Det Bare Hold knaldede Far, Klitrækken knaldede Far, Røvkassen knaldede Far, Gummiskoene knaldede Far og EjnerX sluttede af med at knalde: Far!

.. Gavekåååårtet er vort - med kun EN ballon ...

Mod alle odds og statistiske sandsynligheder landede Det Store Gavekort endnu en gang i Røv og Klits varme skød, hvor det befinder sig bedst! (Trøstepræmierne gik vist til Far og 3 Mænd).

Vi siger tak til Kviismoster for endnu en dejlig Quizsæson!

One Reply to “GBar Sæson 13 Finaleresultat”

  1. Pingback: GBar Quiz S14E01 | Dortes Smadderkasse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.