Tjen millioner

for sjov
Jeg har nu i ca. et halvt år spillet med i Celebdaq – The celebrity stock exchange hvor man spiller på de kendtes omtale i pressen – og jeg er i dag den lykkelige ejer af ‘a very nice car’ svarende til 5 millioner og så har jeg lidt cool cash, i form af en million
Hver fredag udbetales dividende og når man har tjent millionen, så venter man bare til om mandagen, hvor den kommer til ‘udbetaling’ !
Samtidig med at alle ens aktier bliver solgt får man “a fat wad of cash”-icon ved sit navn og kan så ellers starte forfra – det hedder kneecapping-day – ouch…!
Nu har BBC lanceret Sportdaq – man kan deltage med sit celebdaq-brugernavn – men jeg tror jeg har større chancer her…. – golf er med!!!
Random pseudo-gambler

En ganske almindelig dag

14:46 – sidder og webenabler en lotus notes applikation på en ganske almindelig tirsdag, da det lyder over fra René: Der er fløjet et fly ind i WTC. Hele kontoret kobler sig ind på CNN.
15:03 – endnu et fly, denne gang er det sydtårnet… Vi begynder at lave lister med flynumre – på et tidspunkt mangler 6 fly… – nettet er overbelastet
15:43 – Pentagon rammes – vi tør ikke forlade kontoret …
16:05 – Sydtårnet kollapser… – der tales om op til 25.000 døde…
16:10 – Flystyrt i Pennsylvania…
16:28 – Nordtårnet kollapser… – Vi sidder klistret til skærmene…
17:18 – Vi får endelig konfirmeret flynumrene: AA Flight 11 (ramte Nordtårnet) og AA Flight 77 (ramte Pentagon)
17:26 – Flere flynumre: UA Flight 93 (Pensylvania) og
17:59 – Endnu et flynummer konfirmeres: UA Flight 175 (ramte Sydtårnet)
Klokken 18:30 meddeles det, at man har styr på alle fly – vi går hjem…

Det var lige nu, for tre år siden – et “Kennedy-moment

Update 11.sept 2019: Det stadig en dag jeg aldrig glemmer …

CNN 09/11 2001 Live Unedited video // 9/11: Timeline of Events

Mutant edderkopper

Inspireret af Beskidte Puder’s indlæg om monster edderkopper, iler vi med denne sande historie fra det østjyske: En af vores bekendte arbejdede for nogle år tilbage i et lokalt zoo, hvor man bl.a. havde fugleedderkopper. Da der åbenbart ikke var helt styr på sagerne i dette zoo, blev det hurtigt klart, at indtil flere fugleedderkopper var undsluppet og havde slået sig ned i fodertilberedningshuset… – her udlevede de undslupne amorøse stunder med de lokale og over en årrække har man i dette område i Østjylland observeret flere kæmpe-edderkopper som man antager stammer herfra. Man mener nu at kunne konstatere at en helt ny art er opstået og de har bredt sig over et større område – de er på størrelse med stikkontakter….