The X-files – S11


Det er næste onsdag, den 03.januar, at X-Files vender tilbage med sæson 11, på 10 afsnit, på Fox. Newly re-instated Federal Bureau of Investigation (FBI) agents Fox Mulder (David Duchovny) og Dana Scully (Gillian Anderson) søger i sæson 11 efter deres søn William. Vises i DK på viaplay.

X-Files sæson 11

Episode titler:
S11E01 – My Struggle III
S11E02 – This
S11E03 – Plus One
S11E04 – The Lost Art of Forehead Sweat
S11E05 – Ghouli
S11E06 – Kitten
S11E07 – Rm9sbG93ZXJz
S11E08 – Familiar
S11E09 – Nothing Lasts Forever
S11E10 – My Struggle IV

IMDB // wiki // @TheXFiles // @GillianA // #TheXFiles // wiki/The_X-Files // THE X-FILES | Re-Opened //

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.