Gastroweek foregår på udvalgte datoer i uge 41 og 42 og her koster en treretters menu 250 – 300 kr (+gebyr) på disse Århus restauranter:
Grappa al Porto – Skærising // Kylling // Chokoladetærte
Restaurant Ferdinand – Ceviche af vesterhavsfisk & jordskokker // Terrine af gris og svampe // Variation af solbær
Restaurant Malt – 9 retter serveret af 3 omgange
Restaurant Mellemrum – Mosaik af havørred // Helstegt kalv // Skovbærfromage
Restaurant Ombord – Carpaccio // Flat Iron Steak // Creme Brulée
RAA Nordic Brasserie & Bar – Rimmet torsk // Braisseret oksebryst // Crème Brûlée
samt
Malling Kro – Lyssej & Tun // Andebryst & lår // Citron cheesecake
Der er ligeledes åbnet for bordbestilling til Dinnerdays I uge 42 kan du spise tre retter mad for 210 kr (+gebyr) på disse udvalgte restauranter:
Anker – Røget hvidfisk // Oksehøjreb // Gulerodskage
Atrium – Oksetatar // Gnocchi // Glaseret svinenakke
Café Faust – Lavbagt torsk // Lammeskank // Bailey pannacotta
Frederiksgade 42 – Svampetatar // Fladbrød // Perlebyg-risotto // Grillet kål // Svinemørbrad
Früd – Rimmet laksesalat // Kalveculotte // Mini beignet
Globen Flakket – Lange // Kalvefilet // Kæmpe eskimo
Gäst – Bruchetta // Okse // Grillede ferskner
Hantwerk/Bistro Goulu – Ceviche // Svinekæber // Pære Belle Helene
Kolo – Pimientós de padron // Brandad // Kolobab
KP5 – Varmrøget laks // Farseret unghane // Æble
Madklubben Aarhus – Efterårssalat // Oksecuvette // Sundae ala Pære Belle Helene
Marselisborg Havnekro – Røget lakseroulade // Grydesteg // Pandekager
Restaurant ET – Laks // Spoleben // Kæmpe Eskimo
Restaurant Martino – Rimmet laks // Okseryg // Stegt pære
Retour Aarhus – Grillet laks // US okse m. pommes og bearnaise // Profiteroles
Skovmøllen – Bouillabaise // Okse // Tærte
Spiselauget – Torsk // Rosa kalv // Porcheret pære
Unico – Rimmet kammusling // Confiteret andelår // Gris // Æblekompot
samt:
MASH Aarhus – 400 kr. – Ceviche af laks// Ribeye // Æbletrifli
Pingback: Oktober Highlights 2019 | Dortes Smadderkasse