3 Replies to “Tik-tak, tik-tak”

  1. Nej!!! kønt er det sgu ikke…
    Men skal man endelig kaste noget efter en venstreborgmester… så er et grimt … meget grimt… afskyeligt grimt… ur vel egentlig et meget godt bud…
    Gad vide hvor i verden politikerne kaster “den lille havfrue i bronze siddende på sten” efter hinanden.. eller en miniatureudgave af Himmelbjerget…?!?!?! Nogen bud????

  2. Jeg har faktisk en “lille havfrue i bronze siddende på sten” – den kan jeg jo tage med næste gang jeg skal til møde i fritids- og kulturafdelingen – så jeg har noget at forsvare mig med – Det er jo Torben Brandi som er Rådmand for vores område….
    “Historiske øjeblikke hvor politikere har kastet med nationale skatte” – Hmmm, ikke nemt – jeg har kun et billede af Krushtov, som banker en sko i talerstolen i FN – men det har vist sig at være en billedmanipulation – tror jeg nok….

  3. “Kast med gaver fra venskabsbyer” – egentlig en meget passende ny sportsgren for lokalpolitikere – for de fleste af de gaver er jo ganske rædselsfulde (specielt de tyske) – eller også skal man måske kigge efter nogle mere attraktive venskabsbyer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.