Mutant edderkopper

Inspireret af Beskidte Puder’s indlæg om monster edderkopper, iler vi med denne sande historie fra det østjyske: En af vores bekendte arbejdede for nogle år tilbage i et lokalt zoo, hvor man bl.a. havde fugleedderkopper. Da der åbenbart ikke var helt styr på sagerne i dette zoo, blev det hurtigt klart, at indtil flere fugleedderkopper var undsluppet og havde slået sig ned i fodertilberedningshuset… – her udlevede de undslupne amorøse stunder med de lokale og over en årrække har man i dette område i Østjylland observeret flere kæmpe-edderkopper som man antager stammer herfra. Man mener nu at kunne konstatere at en helt ny art er opstået og de har bredt sig over et større område – de er på størrelse med stikkontakter….

5 Replies to “Mutant edderkopper”

 1. Skal man virkelig tro på den? Selvfølgelig lyder det jo meget ligetil – men alligevel? Og skulle det være sandt, er det stensikkert, at jeg ikke slår mig ned i det østjydske!! :laugh4

 2. Bemærk derfor også, hvordan vi bevidst undlader at fortælle hvor i Østjylland – vi skal jo nødigt have en sag på nakken… :grin

 3. Katie Melua lesbisk?
  The Closest Thing To Katie er måske en kvinde.
  Rygterne siger, at den kønne 22-årige sanger er kommet rigtigt tæt på sin tre år ældre veninde, den lesbiske paparazzi-fotograf Lara Bloom.
  De to menes at være blevet mere end bare venner, og sangeren skulle også være blevet introduceret for fotografens forældre over en middag. Det skriver den engelske tabloidavis News of the World.
  – Beklager, men det vil jeg ikke kommentere, er Lara Blooms kommentar overfor avisen.
  Til gengæld er der, som altid, en kilde tæt på hovedpersonen, der vil fortælle lidt detaljer.
  – Katie synes rigtigt godt om Lara, og det er tydeligt, at de støtter hinanden. Det er meget sødt, fortæller kilden.
  Dermed er der lidt guf til alle dem, der tidligere har ment, at Katie Melua bare er en kedelig og pæn pige.
  Katie Melua er den pæne pige i klassen. Men måske er der alligevel lidt gemt under overfladen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.