Mistænkt 7

Som tidligere nævnt, er der produceret et sidste afsnit af den engelske serie Mistænkt med Helen Mirren i hovedrollen – Prime Suspect 7 : The Final Chapter (vist i the UK 15 Oktober 2006.) [wiki] – [itv.com]

DR1 har besluttet at glæde os med 1.del i aften klokken 22.00 – andet afsnit sendes tirsdag den 07. november. kl. 22.00

Random – via Ina

11 Replies to “Mistænkt 7”

  1. *BIIIIIIIIIIIIP* *FU..BIIIIIIIIIIP*
    Hvorfor gør den *BIIIIIIIP* tvkanal ikke reklame for hvad den sender? Nu fik jeg ikke set det. Suk. Hun er så suverræn den dame!

  2. Tænker på om det mon ville være sært, hvis en kvinde i min alder havde et meget stort billede af en kvinde i hendes alder hængende i mit soveværelse..

  3. GUUD – og hvad nu hvis Dolly Parton og Helen Mirren inviterede til hver sit intime middagsselskab – på samme dag…

  4. Til Niwa og andre der ikk fik set mistænkt
    Dette sidste dobbelet afsnit var VIRKELIG deprimerende, med meget få lyspunkter. Historien er utrolig god, og det er rigtig godt spillet især Helen( elskede hende i Calendar http://www.calendargirls.tv/home.html). Så der ingen fejl der.
    Det er bare en utolig deprimerende histiorie i dette afsnit. Jeg tror en person der overvejede selvmord, men så dette afsnit for at finde en sidste rest af meningen med livet, ville vælge at dø bagefter. Jane Tennison(Helen Mirren) har meget i mod sig. Hun kæmper med store alkohol probemler, der påvirker arbejdet, er meget ensom, hendes far ligger for døden, har en mordsag om en 14 årig gavid kvinde, for blot at nævne nogle af de deprimerende aspekter. For at sumere op, et godt velspillet dobblet afsnit, der er meget deprimerende og har få lyspunkter. Anbefales ikke til dem som er deprimerede iforvejen.

  5. “GUUD – og hvad nu hvis Dolly Parton og Helen Mirren inviterede til hver sit intime middagsselskab – på samme dag…”
    Kære Dorte K jeg tror der er vigtiger ting i livet, som f. eks gobal opvarmning, der truer med at slå mang milioner menneske ihjel(især i den 3, verden). Og den forfærdelige udnyttelse af børn og dyr, der foregår hver da året rundt rundt omkring i verden.
    Kujo-hai( stadig tungsindig efter at have set Mistænkt :()
    Ps: Et helt urelatedet emne. Er tungsindig ikke et af de ord I skulle overveje at bevare i jeres sprog bevarelses forening?

  6. Dorte k:
    “GUUD – og hvad nu hvis Dolly Parton og Helen Mirren inviterede til hver sit intime middagsselskab – på samme dag…”
    Jeg kan godt se dilemmaet, Dorte. Jeg kan kun trøste med, at det næppe bliver relevant…

  7. Ualmindelig deprimerende fjernsyn. Man skal dog have et usædvanlig forhærdet sind for at kunne holde til at se blot ét afsnit af denne tv-serie til ende. Nul håb. Nul humor. Nul lyspunkter. Bare døde teenagere, limsniffende børn og ensomme narkovrag over hele linjen. Jeg ved godt, at livet ikke er lyserødt som i “Far til Fire”-filmene, men det er sq heller ikke gråt i gråt, som i denne serie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.