Erna fylder 17 år

Vi åbner kl. 15 – med gratis fadøl (så længe lager haves) – for venner og veninder… – livemusik og levende bartendere…

Random – som endnu engang skal gøre opmærksom på, at hende som faldt i søvn på toilettet for 4 år siden, så vi var nødt til at banke døren ind og give hende tøj på, stadig skylder for en taxa….

11 Replies to “Erna fylder 17 år”

 1. Her fra kolonierne skal der lyde et hjertelig tillykke! Det er skammeligt sådan at være ukampdygtig på en kampdag, men vi er hos jer i ånden!

 2. Her fra kolonierne skal der lyde et hjertelig tillykke! Det er skammeligt sådan at være ukampdygtig på en kampdag, men vi er hos jer i ånden!

 3. Her fra kolonierne skal der lyde et hjertelig tillykke! Det er skammeligt sådan at være ukampdygtig på en kampdag, men vi er hos jer i ånden!

 4. Her fra kolonierne skal der lyde et hjertelig tillykke! Det er skammeligt sådan at være ukampdygtig på en kampdag, men vi er hos jer i ånden!

 5. Her fra kolonierne skal der lyde et hjertelig tillykke! Det er skammeligt sådan at være ukampdygtig på en kampdag, men vi er hos jer i ånden!

 6. Her fra kolonierne skal der lyde et hjertelig tillykke! Det er skammeligt sådan at være ukampdygtig på en kampdag, men vi er hos jer i ånden!

 7. Her fra kolonierne skal der lyde et hjertelig tillykke! Det er skammeligt sådan at være ukampdygtig på en kampdag, men vi er hos jer i ånden!

 8. Her fra kolonierne skal der lyde et hjertelig tillykke! Det er skammeligt sådan at være ukampdygtig på en kampdag, men vi er hos jer i ånden!

 9. Her fra kolonierne skal der lyde et hjertelig tillykke! Det er skammeligt sådan at være ukampdygtig på en kampdag, men vi er hos jer i ånden!

 10. @de ydre kolonier: Tak, og vi giver gerne en runde gratis kampdagsfadøl i jeres navn 🙂
  @Random: Hvad var det for en adresse I gav taxachaufføren??? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.