Den ondeste Heks

Der er nu intet som en ordentlig heks – bare tænk på Margaret Hamilton som the Wicked Witch of the West i “The Wizard of Oz.”

Så vi har vist noget at glæde os til, når “The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe” får premiere: Filmen som er instrueret af Shrek’s Andrew Adamson, har Tilda Swinton i hovedrollen som den hvide heks Jadis og ifølge flere anmeldelser kan hun matche Voldemort i ondskab…

Tilda Swinton i hovedrollen som den hvide heks Jadis

Tilda Swinton, som vel nærmest definerer udtrykket bleg, huskes specielt for Orlando og for rollen som Gabriel i Constantine (2005)

B’day: 5 November 1960
Height:5′ 11″ (1.80 m)

“Løven, Heksen og Garderobeskabet” – dansk premiere den 25. december

Random

Note: til filmen knytter sig et meget John Williams’esque soundtrack af komponisten Harry Gregson-Williams og så har både Alanis Morisette og Imogen Heap sneget sig ind med to numre. Imogen Heaps ‘Can’t Take It In’ spiller under slutteksterne.

2 Replies to “Den ondeste Heks”

  1. Vi har ellers ikke set så meget til hende. Måske hun går lidt for meget i med væggen?. Udover de nævnte film synes jeg kun at have set hende i dårlig TV film (læs: Low Budget), som jeg for øvrigt så på tysk TV. Her spillede hun en mor, som dækkede over hendes søn, som havde roddet sig ud i et forhold til en anden mand.

  2. Hun var også med i Vanilla Sky (2001) som jeg har set to gange, og jeg har ikke noget klart billede af hende ?!
    Den på tysk: The Deep End (2001) – men var den synkroniseret? – det dræber altså meget…
    Hun får i hvert fald meget gode anmeldelder for rollen som Jadis…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.