Pita gør det igen!

Mens vi venter på tennis

Pita Nikolas Taufatofua, taekwondo kæmperen fra Tonga har her i weekenden kvalificeret sig til OL i Pyeongchang – og skal løbe langrend … (han ser lidt skarpere ud i fristil end i klassisk).

Vi skal dog ikke regne med at se Grandma Luge i kælkebanen, da hun efter seks OL, har kastet sig over bueskydning … [wiki]

via // via // olym.dk/olprog2018

Oscars 2018 – noms

Livestreames kl.14.20 her:
watch.

De halvfemsindstyvende Academy Awards uddeles søndag den 04.marts, med Jimmy Kimmel som vært. [wiki]

Note: De 38’de Golden Raspberry Awards noms

GBar Quiz S17 – Finaleresultat

Butterchicken @ Aarhus Street Food

Elleve hold var mødt op til den syttende finale (!) på GBar. Taktisk var vi velforberedte: ‘To cocktails klokken atten, så kører vi med klatten’ – og så var der fuld pot i første runde og ikke mindst: 5 korrekte svar på Afrika! Ah zabenya!

Som altid var finalens tena fyrre blandede spørgsmål, dog slap vi denne gang for de frygtede MGP-spørgsmål. Kviismaster havde dog gravet dybt i sin aparte musiksamling. Vi kunne ikke helt holde kadancen i anden runde, hvor en indisk nationalret med mange navne igen udløste Kitty-forbandelsen. En grim rovfisk og Ulige Numre gjorde det onde ved os i tredje runde (Vi var ikke i nærheden af Domagoj Duvnjak) hvorfor vi igen var et pubeshår fra en stor kugle. En lille kugle blev dog kæmpet hjem.

Resultat:
11. Kolonihave blablabla: 18½
10. SgarBones: 24
09. Big Brain: 27
08. CandyCunt: 30½
06. Frk Homriis: 31½
06. VpF: 31½
05. Jaam: 32
03. John K: 12+10+10½ = 32½
03. Røvkassen: 13+11+8½ = 32½
02. To Infinity: 11+10½+11½ = 33
01. 3M: 12+12½+10 = 34½

Der blev derefter knaldet således: Røv ➡️ John, John ➡️ John, CandyC ➡️ 3M, ToI ➡️ SugarB, VpF ➡️ ToI, SugarB ➡️ VpF, Frk ➡️ Frk, 3M ➡️ 3M. Da det åbenbart er blevet kotume at knalde sig selv, vandt Venter på Far det store gavekort. En umanerlig dårlig lodtrækning udløste gavekort til John K, Jaam og Frk Homriis, mens To Infinity rendte med teaterbilletter.

Vi siger tak til Kvismoster,  GBar og GBars bartendere for endnu en dejlig sæson og nu glæder vi os til at kvissen igen vender tilbage til torsdag aften – men først er der jo lige OL i Pyeongchang.

Note: GBars nye tiltag med TemaTorsdag: Cocktail Yoga lyder ganske besnærende …

Grace and Frankie – S04

Watch.

Senior komedien med Frankie (Lily Tomlin), Grace (Jane Fonda), Robert (Martin Sheen) og Sol (Sam Waterston) er tilbage med 13 nye afsnit på Netflix // wiki // IMDB //

Grace and Frankie // Grace and Frankie – S03 // Grace and Frankie – S02 // Grace and Frankie – Official Trailer

Heathers – reboot

En af de bedste High School Movies fra 1988 får i 2018 en nyfortolkning i form af en tvserie. Den originale film var med bl.a. Winona Ryder, Christian Slater og Shannen Doherty // wiki/Heathers // IMDB //

watch

De originale Heathers har fået nye karaktertræk: Heather Chandler, Heather McNamara og Heather Duke er ganske forvandlet:

watch

Det forlyder, at Shannen Doherty og Selma Blair er med i tre afsnit. Serien har premiere den 07.marts på paramountnetwork // wiki/Heathers_(TV_series) // IMDB //

GBar Quiz S17 – finale

GBar Quizfinale

Fredag den 19.januar går det igen løs med Den STORE Quiz Finale + Afterparty på GBar, lige midt i vigtig håndboldkamp og Dollys fødselsdag …

Husk nu at spise hjemmefra, da der er Double Up på cocktails. Dørene åbnes kl. 18:00, og der quizzes fra kl. 18:30. Pris pr. deltager: 20 kr (opkræves ved start).

Røv og Klit har været lidt udfordret denne sæson: Efter en femteplads i sæsonfinale 16, hvor det ikke engang blev til klipklapper, har vi hentet følgende placeringer i sæsonen. 1701: 4 // 1702: 4 // 1703: 7 // 1704: 5 // 1705: 5 // 1706: 8 + 3 // 1707: 4 // 1708: 5 // Vi går således til finalen med en lille kugle. Men der er stadig en stor kugle på spil!

Årets ord blev i øvrigt: Kvindelandsholdet

Tracey Thorn

Everything But the Girls Tracey Thorn udsender sit første soloalbum i seks syv år den 02.marts og førstesinglen Queen er udkommet:

watch

Trackliste:
01. Queen
02 Air (Feat. Shura)
03 Guitar
04 Smoke
05 Sister (Feat. Corinne Bailey Rae)
06 Go
07 Babies
08 Face
09 Dancefloor

TT får hjælp på albummet fra Corinne Bailey Rae, Shura og Warpaints Jenny Lee Lindberg (bass) og Stella Mozgawa (trommer)

traceythorn.com // FB/traceythorn4ever // @tracey_thorn // TraceyThornVEVO // @traceythorn // spotify //

Note: EBTG hittede stort i 1994 med Missing

watchlyrics

Note: John Grant feat Tracey Thorn: Disappointing – 2015

Europæisk Frivillighovedstad 2018

FrivilligH2018

På søndag den 21.jan er der Åbningsfest for Aarhus – Europæisk Frivillighovedstad 2018 i Ridehuset kl. 14.00-17.00. Der serveres fællesskabs-suppe.

Fra stiften: […] Klokken 17 på åbningsdagen er der på Aarhus Rådhus en lukket reception, hvor Kronprinsesse Mary officielt starter frivillighovedstadsåret.[…] – Der er vi så ikke inviteret .. – men betyder det, at H.K.H Kronprinsesse Mary, som er protektor for Frivillighovedstaden, ikke møder op blandt folket i Ridehuset? Jeg er forvirret

Frivillighovedstadsprojektet har et sekretariatet på fem personer og et budget på otte millioner kroner.

2018 – i frivillighedens tegn // Det er ikke en spareøvelse // FB/frivillig2018 // genlydaarhus.dk //

#i2018skaljegliggepåsofaen

Med vodka og hotdogs

BW-vodkaBetty-White-Hot-Dog

Betty White’s secret to a long life?: ‘Vodka and hotdogs’ // Den sidste Golden Girl fylder 96 i dag …

wiki //  The Golden Girls (1985–92) // Hot iin Cleveland (2010-15)

Golden Girls – 30 år // Golden Girls – 2010 // Golden Girls – suk! – 2009 // Golden Girls – Suk .. – 2008

Danish Rainbow Awards Axgil 2018

– er den meget lange titel på på LGBTQ-miljøets store prisfest som foregår i Cirkusbygningen onsdag den 25.april.

axgilawards

Frem til den 31.januar kan du nominere i hele 16 kategorier: Aktivistprisen, Bar- og Clubprisen, Detailprisen, Erhvervsprisen, Festprisen, Kulturprisen, Medieprisen, Publikumsprisen, Sportsprisen, Årets DJ, Årets Drag Queen, Årets Hetero / Straight Ally, Årets LGBT-person, Årets Sang og Årets TV-serie

Du kan nominere her (De udvalgte nominerede offentliggøres torsdag den 22.feb hvor selve afstemningen starter).

Aarhus og Axgil

Den sidste bastion (VII.)

Og det skete denne dag, die sexta decima Ianuarii MMXVIII, at der ankom en pakke – Mobil nr 8 siden 2007. Windows mobilen er nu en saga blot, da Mobilepay ikke længere understøttes og som en ægte android jomfru må jeg anmode om en teknologisk omsorgsdag ..

Den sidste bastion (VI.) – 2016 // Så røg den sidste bastion (V.) // Så røg den sidste bastion (IV.) // Så røg den sidste bastion (III.) – Så røg den sidste bastion (IIIa) – Så røg den sidste bastion (II.) – Så røg den sidste bastion (I.)

The Marvelous Mrs. Maisel

Amazon tv-serien på 8 episoder har indtil videre raget 2 Golden Globes og 2 Critics Choice Television Awards til sig. Serien foregår i 1958 i New York og følger en 26-årig jødisk 2-børns husmor, Miriam “Midge” Maisel (Rachel Brosnahan), der erfarer at hun har evner for stand-up (specielt når hun er påvirket). Med hjælp fra Comedy-klubben Gaslights booker Susie Myerson (Alex Borstein), får hun gang i et nyt liv. En anden sæson er på trapperne.

watch

IMDB: 8,9 // RT: 96% // MC: 80 //

wiki/The_Marvelous_Mrs._Maisel // Real gem: Gaslight booker Susie Myerson // USA Today anmeldelse // washingtonpost omtale //

Alex Borstein som Susie Meyerson er seriens interessante sidekick:
Alex Borstein as Susie Meyerson

Aj, ikke Dolores … // wiki //

Australian Open 2018

Australian Open

Skal det mon være i år?

1.runde: Mihaela Buzarnescu (Rum) – Caroline Wozniacki [2]  2 – 6, 3 – 6

Første runde blev endestation for bl.a. Samantha Stosur, Ekaterina Makarova, Sloane Stephens, Francesca Schiavone, CoCo Vandeweghe og Venus Williams

2.runde: Jana Fett (Kro) – Caroline Wozniacki [2]  6 – 3, 2 – 6, 5 – 7 pyhhhh!

3.runde: Kiki Bertens (Hol) [30] – Caroline Wozniacki [2]  4 – 6,  3 – 6

4.runde: Magdalena Rybarikova (Slo) [19] – Caroline Wozniacki [2]   3 – 6, 0 – 6

Kvartfinaler:
Elise Mertens (Bel) [37] – E.Svitolina (Ukr) [4] 6 – 4, 6 – 0
Carla Suarez-Navarro (Sp) [39] – Caroline Wozniacki [2]  0 – 6,  7 – 6 (7-3) ,  2 – 6
Simona Halep (Rum)[1] – Karolina Pliskova (Tjek) [6]
Angelique Kerber (Ty) [21] – Madison Keys (USA) [17]

Semifinaler:
Elise Mertens (Bel) [37]  – Caroline Wozniacki [2]

Battle of the Sexes (II.)

Andrea Riseborough som Marilyn Barnett og Emma Stone som Billie Jean King
Sportskomedien med Emma Stone og Steve Carell er nomineret ved flere af de store prisuddelinger og har pt. indtjent over12 mill $….. Nu forlyder det på kino.dk at filmen ‘ikke er planlagt til dansk biografpremiere‘.

Og det er ærgerligt, for det er ikke bare en film om en tenniskamp, men også en skildring af BJKs forhold til frisøren Marilyn Barnett, et forhold som endte med det afslørende pressemøde og den famøse retsag i 1981.

IMDB: 6,8 // RT: 85% // MC: 73 // ebert // feature: Making of //

Note: Billie Jean King vandt sin eneste Australien Open for 50 år siden 6–1, 6–2 over Margaret Court. De to kan tydeligvis ikke udstå hinanden … // Billie Jean King wants Margaret Court Arena renamed // Qantas har filmen på programmet i januar.

Note: Robert noms // Bodil noms //

Bush Tetras

watch

Bush Tetras – Too Many Creeps 1980

Og de spiller stadig!

wiki/Bush_Tetras // FB/bushtetras // oir-usa.com/bushtetras // discogs //

Hvor er min bager?

Jeg troede egt. bare de holdt lang juleferie, men Bageren i Park Allé 1 er nu lukket.
park alleens bageri 2009Vi ønsker alle vore kunder en glædelig jul og takker af i Bagerhuset Park Alle. 🎄 Butikken er solgt og sidste åbningsdag bliver fredag den 22. december. 🎄🎁🎅🏻  Vi vil gerne sige tak til alle vores kunder for de sidste 4 år, hvor Bagerhuset har været i Park Alle.  Vi har besluttet at sælge butikken og det samme gælder for Bagerhuset Risskov, som har sidste åbningsdag den 30/12.
Her har været bageri siden starten af tresserne og i 2013 overtog bagerhuset.dk. På deres hjemmeside meddeles det tørt: Park Alle – Butikken lukker, hvilket gør den 22/12-17 til den sidste åbningsdag. På deres FB står der blot:

Foodfein er efter 5 år i Sønder Allé 6 ligeledes lukket