Så battles der igen

på kød og brød. Efter shawarma og håndholdte, er det nu klassiske pitaer som popper op overalt.

Mødet med en pita med fyld kan dog være en frustrerende affære, specielt når pitaen fyldes og pakkes forkert.Topvendt fyldning med salat, dressing, kød, mere salat og mere dressing, medfører ofte, at pitaen når at blive våd og snasket og bunden falder ud. Sidevendt fyldning er absolut at foretrække, specielt hvis pitaen først fores med et lag hummus og kødet derefter lægges vandret på og først derefter salat mv.  Og så skal der selvfølgelig være rigeligt kød!

Jacobs Pita lukkede som bekendt den 23.dec 2016 og jeg nåede lige den sidste:
Den sidste pita fra Jacobs Pita den 23.dec 2016Jacob’s BarBQ lukkede 23.dec 2016 efter 43 år i Vestergade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.