Jeg elsker ost. Min mor siger altid, at man ikke kan elske mad, men jeg elsker ost! Når det gælder skæreost skal man have værktøjet i orden, specielt hvis man har hang til lidt ældre oste, som gerne forsøger at flygte hen over bordet. Jeg sværger selv til den klassiske rulle – klingen knækker aldrig…
Politikens tjek af ostehøvle
Random – som snart får besøg af sin oste-veninde – weeeee!
| Kavli Flatbröd (2008) | Gouda med chili (2005) | Tysk mejeri lancerer hamp-ost (2004) | Ost, jeg må ha’ ost III. (2004) | Ost, jeg må ha’ ost II. (2004) | Ost – jeg må ha’ ost (2004) |
Jeg kan til gengæld af princip ikke udstå ost.
95 % af alle ostesorter gi´r mig spasmer og en trang til at hvæse FY FOR HELVEDE
Min onkel ( læge og autoriseret plageånd) mener ikke at hjernen vokser hvis børn ikke spiser ost.
So be it , ostetyper !
Ost er godt !!!!!
Kan anbefale en “spansk mahon” den er til den hårde side, men yderst velsmagende, for slet ikke at tale om en fransk askeost, som jeg nu ikke lige kan huske navnet på (depressionshjernen sætter ind), eller salvie cheddar eller…..eller…uhmmm
FØJ FOR SATAN !
Hvis man spiser ost risikerer man jo at blive livsnyder med temporær depressionhjerne – hvis man IKKE gør TRIVES venstre hjernehalvdel bare enormt – @Mette_ NMS:er farven på en askeost derefter ?
Nå nå…frk IngefærBlær kan vi liiiige finde kammertonen..
En askeost har en smal stribe af aske midt i osten og derfor er det meste af osten helt almindelig i sin farve.
Når det gælder ost syder jeg af ufortyndet had og at tilstræbe kammertonen gør blot det hele meget værre. Men nogle (oste)nydere er dejlige og sensuelle og kan derfor beskrive en stribe aske smukt
(Undskyld, Mette_NMS. Du er et varmt og mildt strålebundt med en meget smuk depressionshjerne – som jeg holder af i ganske væsentlig grad)