Hvad med at starte et helt nyt koncept?
Hvorfor et det altid kun lam der skal glædes med portvin eller oksekød der skal bade i rødvin…???
Hvad med:
Ged i Lambrusco
Svin i øl
And i Bailey
Kylling i Lemoncello
Gås i gin
Ko i vodka
Sild i Nordsøolie
(hov…lyder som “noget” man kunne rende ind i på Ernas…)
Faktisk har Chas E. en gin på tilbud i denne uge – med agurk, rosenblade, koriander og citronskal!
Hendricks Gin – http://www.hendricksgin.com/
Men generelt synes jeg: kød for sig og sprut for sig, det forstår jeg nu bedst…
Åh nej! firserne…nævn dem ikke. Nu må jeg gå og sige: “Skal du have soya i rullen?” resten af dagen.
I firserne var jeg vist mest kendt som Struds i Rom
I halvfemserne: Løve i Al For Meget Rødvin
…nu er jeg vist mest kendt som Mammut i Urtethe
AK!
Jeg troede, at der stod “drikke dig lam i portvin”…
jamen det passer skam også meget godt! – jeg plejer jo at kigge dybt i marinaden…
Hvad med at starte et helt nyt koncept?
Hvorfor et det altid kun lam der skal glædes med portvin eller oksekød der skal bade i rødvin…???
Hvad med:
Ged i Lambrusco
Svin i øl
And i Bailey
Kylling i Lemoncello
Gås i gin
Ko i vodka
Sild i Nordsøolie
(hov…lyder som “noget” man kunne rende ind i på Ernas…)
Faktisk har Chas E. en gin på tilbud i denne uge – med agurk, rosenblade, koriander og citronskal!
Hendricks Gin – http://www.hendricksgin.com/
Men generelt synes jeg: kød for sig og sprut for sig, det forstår jeg nu bedst…
Synes at Vitas liste var meget meget skæg.
Venlig hilsen Svin i øl. I firserne kendt som Padde i Pisang.
Åh nej! firserne…nævn dem ikke. Nu må jeg gå og sige: “Skal du have soya i rullen?” resten af dagen.
I firserne var jeg vist mest kendt som Struds i Rom
I halvfemserne: Løve i Al For Meget Rødvin
…nu er jeg vist mest kendt som Mammut i Urtethe
AK!