Worls aids day 2006

Århus – musical
Musicalen Minder om Engle, Punks og Vilde Queens opføres nu for første gang i Danmark. Det sker iaften i Turbinehallens Teatersal, Østergade 12, i Århus (Bankohallen). Forestillingen hylder de mange liv, der er gået tabt i kampen mod hiv og aids, og bag opførelsen af musicalen står STOP AIDS’ afdeling i Århus og lokale kræfter fra det århusianske teatermiljø. Forestillingen er udsolgt.

Århus – lys på Lille Torv
AktHIVisterne fra Hiv-Danmark Vest tænder lys på Lille Torv i Århus fredag den 1. december. Et stort antal levende lys bliver tændt og kommer til at udgøre en lysende aids-sløjfe til minde om mennesker, der er døde af aids, og samtidig symboliserer sløjfen solidaritet med hiv-smittede og pårørende. Arrangementet finder sted fra kl. 16. Der vil være musikalske indslag fra Mellerup Efterskole fra kl. 16. Borgmester i Århus, Nikolaj Wammen, holder WAD-talen på Lille Torv kl. 17.00.

Århus – åbent hus i Café Lone
Fredag den 1. december fra kl. 16 er der åbent hus med gløgg og æbleskiver i Hiv-Danmarks værested, Café Lone, Kannikegade 18. Alle er velkomne.

Gudstjeneste i Århus
Fredag den 1. december kl. 20.30 markerer KFUM og KFUK den internationale AIDS-dag med en Break the Silence-gudstjeneste i Vor Frue Kirke i Århus. Gudstjenesten laves i et samarbejde mellem KFUM og KFUK og Gadepræst Iben Munkgaard Davids. Musikken leveres af Rune Eyermann, Anne Odgård Eyermann m.fl. Efter gudstjenesten er der café i Århus KFUM og KFUKs lokaler på Nørre Allé 29.

world aids day 2006

2 Replies to “Worls aids day 2006”

  1. GIV MIG EN SLØJFE JEG SKAL LAVE PROJKT, OG JEG KAN IKKE FINDE NOGEN STEDER MAN KAN KØBE EN TIL AT FREMVISE.. SIG LIGE TIL HVIS I FINDER ET STED HVOR JEG KAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.