16 Replies to “Uundværligt”

  1. Mortensen, kun fantasien sætter grænser… 😉
    kamelkys lærte jeg i sprogskolen, men det siger vist ikke så meget og derfor her to tyske eksempler:
    PÖMPEL eller Gummi-Saugglocke mit Holzgriff zur Abflussreinigung

  2. Dejligt, som I allesammen er behjælpelige!
    Her er en lettere omskrevet vejledning i, hvordan man ordner en tilstoppet vask – efter Røvkassens anvisninger:
    Fugt en klud, og pres den godt fast i vaskens overløbshul. På den måde øger du Erna-dildoens over- og undertrykseffekt på proppen og på det vand, der står i afløbsrøret. Hvis kluden ikke kan sidde af sig selv, må du holde den fast med den ene hånd og betjene Erna-dildoen med den anden.
    Fyld vasken ca. en tredjedel op med varmt vand. Placer Erna-dildoen over afløbshullet, så den slutter tæt, og arbejd den op og ned. Nu kan du høre vandet i afløbsrøret skvulpe med op og ned. Lad vandet arbejde proppen væk.
    Fjern Erna-dildoen igen og se, om vandet i vasken løber uhindret ud. Er vasken stadig stoppet, gentager du arbejdet, indtil der er fri passage. Skyl derefter grundigt efter, så proppen føres helt ud af systemet.
    Kilde: http://www.ask-alex.dk/956_Hvad_goer_jeg_naar_vasken_er_stoppet.html

  3. – Hér er oversat hvad Mortensen tænker:
    “Fugt dine læber, og pres dem godt fast i hullet. På den måde øger du Erna-dildoens over- og undertrykseffekt på kroppen og på de safter, der står i afløbsrøret. Hvis læberne ikke kan sidde af sig selv, må du holde fast med den ene hånd og betjene Erna-dildoen med den anden.
    Placer Erna-dildoen over hullet, så den slutter tæt, og arbejd den op og ned. Nu kan du høre safterne i afløbsrøret skvulpe med op og ned. Lad safterne arbejde.
    Fjern Erna-dildoen igen og se, om safterne løber uhindret ud. Er der er fri passage gentager du arbejdet. Skyl derefter grundigt efter, så kroppen og systemet er helt renset.”

  4. Har intet liv
    men til gengæld aldrig haft problemer med fantasien –
    Og nej desværre; Tør slet ikke vise mig i baren efter dette udslip.

  5. en svupper er almindelig brugt i ethvert hjem, kamelkys er en tyndere udgave sat på et 32 mm plastrør på ca. 1 m. den passer også til et toilet hvorfor den som håndværker også bliver kaldt for en ” lortestøder ” der findes sikkert flere “franske” udtryk som dækker samme stykke værktøj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.