Skønskeden og fjerten

– Når man nu hader nutidens realityshows – akk, vi savner Robinson 2001! (den bedste ekspedition ever!)

Undertegnede er den lykkelige ejer af Danmarks mest kendte feriebarn, kendt i fjernsynet lesbiske (jeg er ikke lesbisk, jeg er lidt til en side…)

Realityshows bliver mere og mere ekstreme – så’n noget som skønheden og nørden – der må du f.eks ikke have nogen hjerne – hvis du er kvinde – og i Extrem hjemmeservice skal man helst være en familie på 18 – alle uden ben!

Så hvis man bare er en lesbisk med meget kraftig skægvækst, så er det i dag umuligt at komme i betragtning til et show – det er bare ikke godt nok piwer!!!

Note: undertegnede og feriebarnet så begge Danish Music Awards, og mener at Anne Linnet lignede en rottweiler klædt ud som prinsesse (for vi ved jo ikke hvordan hun ser ud til hverdag) – hun er bare så lesbisk – mener vi… – Marquis de Sade – we miss you!

Jeg glemmer f.eks aldrig Deres debutkoncert i Århus i 1983 – kvinderne mødte op i Ridehuset og forventede at høre Shit og Chanel – det var det så ikke…. – Anne, du tog røven på os – det må du da gerne gøre igen, men du er groet sammen på flere planer end jeg har lyst til at vide og jeg forventer intet! (jeg indrømmer det: jeg er holdt op med at købe Anne Linnet’s albums efter at mine forældre syntes de var fede…)

Random og Feriebarnet – pssssssssst – Røvkassen har 2 års jubilæum – weeeeeeeeeee!!!! – og vi har whisky….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.