18 Replies to “Lørdag på caféen”

  1. “BIMS ® is a calliper gauge which is used to determine the length of the child’s foot and the length of the inside of the shoe.” citat fra: http://www.bims.ch/index_e.htm
    Men jeg skifter lige emnet fordi jeg er nødt til at klage over DR1 TV avisens 16:9 format!!!! Er der nogle, der har tænkt på dem, der kun har 4:3 fjernsyn??? Jeg kan ikke læse vejrudsigtens temperaturtal og alle sportsnyheder kommer med en mindst 10 cm bred ramme. Tak for det, som om mit fjernsyn ikke er for lille i forvejen…
    Nå, nu har jeg det bedre – bloody PMS manday

  2. Nu vi er i gang med at brokke os.. Jeg har til min store skræk opdaget grå hår helt oppe i toppen. Måtte kontakte forældre og spørge til, hvornår de fik det. Det er vel arveligt. Eller hvad?
    Det viser sig, at jeg er den store undtagelse i familien. Heldigvis er jeg så høj, at det er de færreste, der vil opdage dem. Det er hermed afgjort. Jeg vil frem over kun omgås små mennesker.

  3. Måske vil du ikke bruge en bims til at fjerne dine uønskede hår FORDI:
    Bims hedder jo pimp (bims-stein = pimp-sten). Og det betyder at bims og pimp er det samme, ergo: en bims er en pimp (
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pimp ) og dermed en alfons og dermed NEJ ingen bims fjerner mine hår!!!!
    Anyway, samtalen fra lørdag skal ses i et andet lys nu!!!
    PS: Og hvordan i alleverden kan Gyldendal udgive børnebøger som ‘Mere fest med alfons’ eller ‘Kaptejn bimses jul’… jeg er rystet!!!

  4. I får det til at lyde som om, jeg er vildt behåret!
    De ENKELTE grå hår findes KUN i det højere luftlag. Og der er alligevel ingen, der kan kigge derop.

  5. DE enkelte grå hår – det lyder ikke godt Mortensen…
    Nu, 2 år efter jeg opdagede mit første gråt hår, har jeg allerede øjekontakt med 5 mere (eller er det allerede flere???). Det giver altså 5 grå hår per 2 år og dermed vil jeg have præcist 22,5 grå hår inden jeg fylder 40!!! Og ALLE kan kigge derop… (hedder det overhovedet derop, når man er på havenissestørrelse???)

  6. Angående de grå hår:
    Ja, det er en grim oplevelse, når man siger til privatfrisøren efter at have set de første grå hår: “Du kan lige plukke de grå hår ud, hvis du finder nogen.” Hun svarer så, efter at have set lidt skeptisk ud: “Det må du hellere selv gøre…”. Ahhhhrrgghhh! Det må altså betyde at der er flere grå hår, end man kan plukke ud!
    Og det er flere år siden… Til trøst kan dog siges, at for de fleste bliver det nemmere at gøre sit arbejde, jo flere grå hår man har. Folk tolker dem som erfaring! (Kan man farve sit hår gråt…?)
    Ang. TV-Avisens format:
    Jamen kære lille tysker, vi kan jo ikke standse fremskridtet! DR insiterer på at sende moderne og dynamiske nyheder. Det tror de så fejlagtigt kan gøres med et nyt billedformat og det faktum at værterne står op. Det skulle forhindre os andre i at slappe for meget af. Og med hensyn til formatet – vi kan altså heller ikke se vejrudsigtens gradtal på vores widescreen-TV. Måske de findes i extra-widescreen?

  7. Jeg farver det altså ikke endnu! Og nej, lille østtysker, man kigger ikke op på dit hår, men ned..
    Jeg har hørt, at hvis man fjerner ét, så kommer der fem nye!
    Måske jeg bare skulle lade det helt være og så håbe på, at jeg ser så erfaren ud, at jobtilbuddene vælter ind. Håret skal jo også passe til den rynke, der er kommet mellem mine øjne.
    Har sgu for god tid…

  8. Jamen, 16:9 hjælper dog ikke, når man ikke kan se disse ‘dynamiske’ nyheder…
    Et rigtigt fremskridt ville være, hvis de ville sende en 3D projektion midt i min stue. Sådan at man kan se det hele fra alle sider og kan gå igennem billedet osv. … DET ville være dynamisk!!! Jeg siger kun håndbold-EM midt i stuen eller rumskibe der flyer igennem… magic 🙂
    Og Mortensen, jeg har en idé: du kunne jo vedlægge et sort-hvidt foto til dine ansøgninger – der er vist alle hår grå 🙂
    Men apropos hår. Jeg tror de eneste, der kan faktisk lide mit hår, er fugle. De prøver tit at bygge en rede derop æhm derned – jeg nævne det bare før vi kommer til frisurdiskussionen 😉

  9. Har faktisk lige fået taget sort-hvid billeder i anledning af mit nye pas. Men vil jo gerne vise et stort glad smil, og det må man jo ikke mere bare fordi man gerne vil ud af landet!

  10. Ærlig talt… jeg synes de mest dynamiske nyheder… det er dem man får HER!!!!!!!!!!!! Ingen kan hamle op med røvkassen… og jeg mener INGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. HURRA! Har faktisk slet ingen grå hår. Har lige stået i spejlet og sammenlignet med Fru Mortensens hårpragt, og mine er jo bare lyse. Du aner ikke, hvor lettet jeg er, Hans Christian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.