Kvindefesten den 21. nov. 2008

I en kommentar i et tidligere indlæg, forefindes et udsagn om, at kvindefesten den 21. nov. på MF Broen er aflyst, pga. for lidt solgte billetter. For en god ordensskyld, vil jeg blot oplyse om, at det ikke er korrekt 🙂 Festen forløber som planlagt, og der er fortsat få billetter til salg. Jeg skal desuden oplyse om, at der er forfest på Zürich fra kl. 20.00. 🙂 Vel mødt – eller noget 🙂

5 Replies to “Kvindefesten den 21. nov. 2008”

  1. Ja lad os endelig få stoppet for det rygte – det er jo helt hen i skoven.
    Der er sat alle sejl ind for en ultimativ fed fest og landgangen går som planlagt kl. 22.00 fra diskotek MF Broen den 21. nov.
    Det er super fedt at der er så mange som bakker op om de her fester. Vi får virkelig vist fanen for homomiljøet i Århus på den bedst tænkelige måde.
    Så til alle jer som endnu kan nå at købe billet – der er stadig nogle tilbage i forsalg eller en del i dørsalg – så kan vi oplyse om at der kun er lagt op til at fyre den endnu mere af og give jer endnu mere for pengene.
    Gå ikke glip af festen. Få fat på en billet . hop forbi http://www.kvindefest.dk hvorfra du kan købe billetter……
    og så ses vi til et brag af en fest.

  2. synes det er træls med rygter. har osse været på siden fordi min veninde osse havde hørt det var aflyst. hvor mange billetter er tilsalg der står der er solgt 116 billetter hvor mange i forsalg.

  3. man kan holde øje med siden – der skriver de en gang om ugen hvor mange billetter der er solgt i forsalg… Lige nu er der solgt 182 så det er muligt at nå billetkøb i forsalg lidt endnu – men salget går stærkt.

  4. altså…
    …inde på http://www.kvindefest.dk kan man se følgende
    der er 300 BILLETTER i FORSALG.
    EN GANG OM UGEN opdateres hvor mange de har solgt.
    Der bliver KUN solgt billetter ved indgangen hvis ikke alle billetter er solgt i forsalg.
    Så det er da bare om at få købt en billet.
    🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.