GBar Quiz 0808 – Resultat

skiskydning

Hvor er det da skønt, når mange års interesse for skiskydning endelig kan bruges i kvissen!

Aftenens tena: Kvinder og Biler – faldt umiddelbart i de af Røvkassen fremmødtes smag og således var følgende hold klar til aftenens udfordring: Kloge_Dorthe, Den Lille Tysker, Mortensen, Nye_Annette og Random

Aftenens resultat:
07. Tre mand og en Enke: 5½+5½+10 = 21
06. Jomfruerne: 6+7+10 = 23
05. Blomsterhuggerne: 9+8½+8 = 25½
04. Betty & Friends: 9+9½+10 = 28½

03. Venter på Far: 9+10+10 = 29

01. Røvkassen: 9+9+12 = 30
01. Frk Homriis: 9+8½+12½ = 30

1.runde blev præget af, at der lige skulle deles Pinsehistorier med Betty, og derfor var vi lidt ukoncentrerede og missede svaret på Lorraine Bracco – havde Kviismaster nævnt den fyldt med lesbisk subtekst-serie Rizzoli & Isles, havde vi selvfølgelig haft svaret med det samme (not!). Mortensen og DLT kan deres Vettel – Annette brillierede med promiller!

2.runde: Hvem i helvede render rundt med viden om hvad Statsministerens 2 døtre hedder????? – det står sgu’ da ikke på wiki…  – Dorthe kan sin Alberte! – EM i Sverige? Læs din Røvkasse!

3.runde: (Når jeg søger på google dukker Otto Duborg op) før Otto Brandenburg – Alle sømand er glade for piger = Susanne, Birgitte og Hanne, Tove og Anne og Lizzy og Kiz, Agnete, Elisa og Grethe, Anne-Merethe, og Molly og Liz – Et af Kvismasters absolut ondeste spørgsmål gennem tiden! men Mortensen ku’ dem alle! Og så ham der Vladimir som åbenbart er gift med Lyudmila Putina.

Der var god stemning og der blev klemt eminente redninger ud bordet rundt, hvorfor vi med samlet 30 point røg i skillerunde om sejren med Frk Homriis (udstyret med lebbe)

Her kom vi dog til kort: trods utallige besøg på Østbanetorvet lykkedes det os kun at klemme Bell frem, ikke DinnerBell. Og vores viden om EU landes BNP er på et nulpunkt, så Frk Homriis rendte med den Store Kugle og vi hentede sæsonens 2 lille kugle. Betty ramte igen den kedelige 4.plads.

Aftenens musik: Panamah – Dianna Krall – og selvfølgelig: Carola!

Røvkassen går til finalen den 21.juni med to små kugler, men med vores nye hemmelige kuglepenne dyppet i gin med lidt fizz, tror vi stadig på sejren!

Nåja: samlet – så vandt vi da!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.