Fra vores udsendte i Athen

Lørdag den 28. august:
Hvorfor sidde i Århus når man kan være til OL i Athen?
… tænkte vi og samlede flasker i 2 år…. det beløb sig til 1874.50 kr der blev vekslet til euro og softball, beachvolley og Håndboldbilletter ( vi medbragte bagage, der ikke nåede frem, og et slidt visakort som backup)
Jo, vi var der da team USA røg i kvartfinalen i Beachvolley!!!! og de trusser røg altså ofte op i måsen på dem…..en veltrænet en af slagsen….
vi blev spulet med brandslanger af store mænd i timeout-pauserne, for at blive kølet af.. på den ene og anden måde – og når jeg har fundet ud af at sætte billeder ind her så skal I se damer….
softball var unikt… og igen … de billeder – (hjælp, hvordan)… de slår alt hvad man kan forestille sig…. USA var store på mere end en måde.
Og til jer der IKKE har været til OL håndbold.. endsige set os på tv synge Wæsowæææææææ,kan jeg fortælle at de sidste 10 minutter inden kampstart bruger man på at heppe på Frede og Mary, der svarer igen med fanevift, v-tegn, og store brede smil….og man må da knibe en tåre, når Mary render ud efter øl, og vi har hendes mås på storskærm i hallen…. DK ser godt ud bagfra…. så er det sagt! og lad bare Korea se os fra den side!!
OL i Grækenland styrer! Men fuck hvor er den flamme grim!
Ø og co

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.