Dorte k anmelder…

Skallerup Klit Feriecenter:

Når man nu er tvangsindlagt til at henslæbe en hel weekend i familiens skød (jeg kan komme i tanke om en del andre skød, jeg hellere ville være i, men Sidse Babett ringede aldrig tilbage), er det jo dejligt at være på et sted, hvis lokale tv-kanal hedder Klit-kanalen.

Hvilket viste sig at være falsk varebetegnelse. Selv efter midnat lørdag viste Klit-kanalen kun kedsommelig information om blandt andet bolchekogning, eget supermarked, otte bowlingbaner med tilhørende super-autentisk irsk pub og glimrende udsigt fra bistroen til badelandet Atlantis.

Denne sidstnævnte fristelse kan man ikke sidde overhørig, og udsigten var faktisk god. For eksempel kunne man observere familien Danmark sidde lettere undselige i en kæmpe spa. Røvkassens udsendte fik associationer til missionærer i kannibalgryder, men sådan er der jo så meget.

Interessant var det også, at det nybyggede wellness center Romulus – det hedder det fandme – udefra havde en kedelig lighed med et krematorium.

Alt i alt må Skallerup Klit belønnes med 4 ens fritidssæt. Det er ikke nemt at skabe en centerbygning, der gør, at man slipper for at døje med lyden og synet af det skide Vesterhav. Hertil skal lægges bistroens fremragende evner til at tilpasse mærkelig, udenlandsk mad til danske ganer. Tak for den storartede ret Frikadeller og Chips.

Dorte k

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.