Dolly til Viborg

– som bekendt kommer Dolly Parton til Viborg 15.juni 2008 og billetsalget starter på mandag den 26.november – men er der nogen som ved hvor?

Random 

10 Replies to “Dolly til Viborg”

  1. Nej. Som lokalperson har jeg researchet, og: Tinghallen i Viborg, der kalder sig arrangør af showet, har som adspurgt følgende herlige svar her i ugen: “Vi ved ikke, hvor billetterne sælges fra. Vi ved ikke, om der bliver gadesalg. Vi ved ikke, hvem der ved det. Ingen her har fået noget at vide”. Det svar har billetkontoret. Jesus. Lokalpressen fastholder, salget starter 26.11., men hvordan stille sig i kø, når man ikke ved, hvor den starter:-)8 (ja, det er den officielle Dolly-smiley)

  2. hmmm, nu har hun da vist tourneret nok rundt derovre i jylland , hende Paton.
    Kunne hun ikke til at komme lidt til kbh???.-)

  3. Jeg kan godt lide den Dolly-smiley.
    Jeg kan også godt lide Tinghallens svar: “Vi ved ikke, hvem der ved det”…
    Det er sejt.

  4. Jeg har indsat en mail korespendance mellem undertegnede og Tom fra Ekstra Bladet manden der skrev og satte rygtet igang om Dolly Parton til Viborg til Juni 2008.Jeg kunne da godt bruge et par billetter til koncerten så vi må holde nøje øje med denne blok, hvis der skulle komme noget information ud om billetsalg vi kan bruge til noget så skriv venligst her. God kamp om billetterne herfra venligst Henrik
    “”””””hej Henrik det skulle blive offentliggjort næste uge held og lykke mvhth—–Oprindelig meddelelse—–Fra: hp bonderup [mailto:b——-.dk]Sendt: 16. november 2007 15:25Til: Thomas TreoEmne: billetter   Hej Tom  Du skriver at Dolly kommer til Viborg d. 15 juni 2008 og at billetterne bliver sat til salg d. 26 november 2007 men hvor er det på billetnet eller i Viborg, jeg har ikke kunne finde noget på nettet. Og jeg vil så gerne have billetter denne gang jeg fik ikke til Horsens i år. Venligst  Henrik B——-“”””””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.