De Danske Lædermænd

Fredag den 5. april kl. 19-22. I lædermændenes klub, SLM Aarhus,

Der er bogreception på fredag den 05.april hos SLM i anledning af udgivelsen af De Danske Lædermænd af: Jannie Holm Andersen:

Bogen ’De Danske Lædermænd’ – fra 1978 til i dag – går tæt på det danske læderbøssemiljø og giver et grundigt indblik i historien om lædermandsklubben Scandinavian Leather Men, SLM Aarhus. [Forlagsbeskrivelse]

Det er kl. 19.00 – 22.00 – Der er ingen dresscode, men sort er godt! – Bogen kan købes i klubben på receptionsaftenen. Den kommer også i handelen på almindelig vis. Pris: 369 kr. 25 pct. af et evt. overskud i forbindelse med salget går ubeskåret til SLM Aarhus.

Update: Fredag den 23.aug 2019 er der oplæg om det aarhusianske homo-lædermiljø! 🏳️‍🌈🤠😘 på Ernas. Jannie står bag bogen “De Danske Lædermænd”, der handler om Scandinavian Leather Men Aarhus’ historie. Vi glæder os til, at hun kommer forbi og fortæller om homo-lædermiljøet i Aarhus, herunder miljøets historie og udvikling, og også vil komme ind på, hvorfor ‘læderlebberne’ ikke er organiseret noget sted i Danmark, som ‘læderbøsserne’ er det i SLM.

One Reply to “De Danske Lædermænd”

  1. Pingback: April Highlights 2019 | Dortes Smadderkasse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.