Tumult og optøjer…

…skal man helst undgå. Derfor udsendes følgende pamflet elektronisk:

Ja, det er mig i Stiften i dag. Føljetonen om clavicula-frakturen har nået de amtsdækkende medier. En agurketidsramt journalist har talt med mig og en fotograf har fået fat i hende fra Texas. Tænk sig engang.

Dorte k – der er ved at blive vanvittig over svirren fra TV2-helikopter, men ellers er helt den samme og på ingen måde har fået billed-storhedsvanvid. Begriber ikke hvordan de kongelige magter virakken.

10 Replies to “Tumult og optøjer…”

  1. Man må sige at Røvkassebestyrerinden gør sig godt på fotografi. Måske vi skulle sende en rapporter fra Galten Folkeblad.

  2. “På Ortopædisk Hospital Aarhus forventer administrerende direktør Lisbeth Bygsø-Petersen, at der vil komme endnu flere patienter af Dortes slags efter 1. oktober”
    – har man indgået et samarbejde med Århus Sporveje om at foretage flere hårde opbremsninger?

  3. Apropos, så er det mig i JP i dag. Ja, Femø ER en lebbe-lejr. (der meget gerne vil have flere århusianere derned…!)

  4. “Nedsat førlighed” og “hendes bevægelser var hæmmet”… Jeg er så færdig af grin!!!!! Tårerne triller jo helt..

  5. Det var naturligvis dybt hasarderet og uansvarlig kørsel fra chaufførens side. Jeg er ikke sikker på at jeg bryder mig om Mortensens krænkende attitude.

  6. Det kunne næsten være et nyt fuglenavn,den hæmmede drukbolt. Beskrivelse: en rødnæbbet stor fugl med flaskegrønne vinger. Kendes ved en svejende gang og jamrende kald. Ses ofte ved mørkets frembrud.
    Hi hi hi….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.