Tilbage på matriklen…

…sidder jeg og undres. Jeg er p.t udsendt til København på en større landsdækkende gratisavis’ netredaktion, og jeg har lidt problemer med at forstå blandt andet følgende:

– Har alle butiksekspedienter i KBH gået i Suhr’s skole? Selv ikke med mit allermest vindende røvkassebestyrerinde-smil er det lykkedes mig at vride så meget som en høflig grimasse ud af nogen ansat i en butik (undtagen ham etnikeren, men han var sikkert stiv af khat).

– Hvor helvede kommer alle de mennesker fra? Det er KBH – ikke Tokyo.

– Hvorfor har Århus ikke lært af KBH og anlagt byen et cykel-venligt sted? Der er jo ikke en eneste bakke. Undtagen Valby ditto, men der kommer jeg ikke).

– Hvor meget vil det mon koste at flytte den skønne lejlighed, som jeg har lånt, til Århus? Medsamt tagterassen med udsigt til Barsebäck?

Dorte k – nu med Sjælland

11 Replies to “Tilbage på matriklen…”

  1. du har helt ret-ved heller ikke hvad der er sket med ekspedienter i kbh!!!selv flytte herind for et års tid siden og hold da op-ikke til at ” drive ” mange smil” af de fleste herinde–Men gør som dig stadigvæk et ihærdigt forsøg:-)

  2. jep, ved godt at mange københavnere er tidligere jyder-men så ” har de rigtige” københavnere haft en dårlig indflydelse på dem:-)

  3. “Jeg er p.t udsendt til København på en større landsdækkende gratisavis’ netredaktion” Gratisaviser(de omdelte) er forbandede kloak rotter. Kan kun håbe at med arb på diverse omdelte lorte aviser ænder arbejdeløse på gaden med dårligt hår og dårlige tænder. 🙁

  4. Og hvis du har bevæget dig ind i en tøjbutik finder du at gennemsnitsalderen og gennemsnitskompetancerne styrkdykker i det københavnske…

  5. Efter flere og lange ophold i hovedstaden kan jeg konstatere at stort set alle der servicerer mig er svenske, især i Fields og terminal 3 ( hvor Starbucks er åbnet) svenske…. hvorfor?
    Til gengæld smiler de til mig og sys mine nye brune træsko er fede og har totalt “clear sound” som flere har sagt… ( jeg har brækket min storetå, og sk dor gå i træsko!)
    I Århus kikker folk bare og sys jeg er mærkelig…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.