The L Word – debat 1.

Gå til den nye tråd: L Word Debat

Men læs gerne de mange indlæg (493) – her er svar på mange spørgsmål omkring The L Word – sæson 1

En af de bedste sider med information om the L Word er så absolut The L Word Online –

hvis du vil læse referater fra de enkelte afsnit, anbefales Scribe Grrrl’s Recaps på Afterellen.com

Mistede du en sætning eller mangler du et citat så læs Episode transcripts

Hvem er hvem?

Episode Guide

L Word Links – en rodet samling

Fakta om TLW

The L Word online FAQ ( frequently asked questions) – Uundværlig !!!

L Word Leksikon

BTW – du kan hente tema musikken til Alice’s Kort her: dub-dub-dub theme højreklik og gem som… – Husk derefter at omdøbe filen fra htm til zip (vi må nemlig ikke hotlinke)

Hvem er din favorit? Stem her

Afsnit information sakset fra tv3

cs_lword recaps referater fra de enkelte afsnit

Oversigt over musik som bruges i hver episode.

Se clips fra Sæson 1 DVD’en på Showtime – bl.a. the puppet-show !!!

NY TRÅD til S2: L Word Sæson 2

303 Replies to “The L Word – debat 1.”

  1. Ligenu lykkelig licensbetaler lukrerer:
    Lesbisk libido lammer landets livlige lebber, ligesom latent lesbiske lurer længselsfuldt, ligenår lækre labre larvers latter, læber, lår & lyster lancerer livsbekræftende lebbedrama.
    “L Word” lever!
    (a)Litterær lovprisning
    Korrektricen

  2. Hov, hov hov….. Nu er jeg tilfældigvis en af de få heldige havenisser, der har fået vækstfremmer. Faktisk måler jeg hele 176 cm (uden hue og træsko), hvilket er ganske sjældent blandt min race :pleased Så faktisk kunne jeg godt forestille mig nogle behagelige billeder :wink3 Hvis der er en Marina-fan-klub vil jeg gerne være medlem.
    Faktisk har jeg tænkt mig at placere mig på foreste række d. 17, når Sappho viser the L-word. Måske vi ses…..

  3. Ok, der var da rigeligt sex. Noget af det var nok inde i mit hoved. Måske fordi jeg tænkte på det sex det lignede Dana (eller hvad hun nu hedder) havde lyst til at dyrke med Marina. MEN der var da lidt mellem de to der vil have barn (sorry, jer er en skovl til at huske navne :smiley )
    Hvorfor er der så lang tid til det er onsdag igen?… Og er det kun mig der synes afsnittene er for kort?
    L-hilsner fra den falske havenisse

  4. Bette + Tina = TiBette, er dem som laver barn.
    Jenny + Marina = TMJ (Too Much Jenny) eller Tim/Marina/Jenny – Jennys historie bygger (åbenbart) på Ilene Chalkens egen springud-historie….
    Dana vil gerne i lag med Lara ‘LaRack’ – the soupchef…- og det kan man jo ikke være uenig i…
    Alice + Gaby (Guin Turner) – “cold in the streets, hot in the sheets”
    Og så kan der i øvrigt aldrg være ‘rigeligt’ sex – kun mere!
    Random som sniffer L.Word næsten hver dag

  5. Hot,hot,hot……Tina og Bettes sex scene!!!! Hver gang de er sammen mmmmmmmmmmm!!!! og hende der Marina…..hun er bare “dirty”!!!!!
    Best series ever…..dejligt at se at de faktisk ligner kvinder……..no overalls in sight!

  6. Aftenens afsnit 1.3 Longing – og snydt blev vi for Lara og Dana’s date… Eileen, det kan du da ikke byde os…
    Og så er vi ellers gået igang med de ‘spændende’ RAOS (Random acts of Sex) – 1986, New York fotosession, hang dog fint sammen med Peggy Peabody’s historie… – i øvrigt hele 4 interessante gæstestjerner: Holland Taylor (Peggy Peabody), Tammy Lynn Michaels (Lacey), Lauren Lee Smith (Lara LaRack), Guinevere Turner (Gabby)
    Shane: I’m gonna get another, you okay?
    Alice: (to the tune of “Hey Mickey” by Toni Basil) Hey Gabby, you’re so fine, you’re so fine you blow my mind…
    Shane: Easy with the 80s pop this early in the morning.
    Alice: (to the tune of “Hey Mickey” by Toni Basil) Hey Gabby, hey Gabby.
    Shane: (staring) (smiles) Tell me you didn’t.
    Alice: Okay. (puts paper away) Think what you will, she’s amazing. She’s amazing-looking, she’s amazingly smart, she’s amazing in bed.
    Shane: She treats you like shit.
    Alice: No, she doesn’t.
    Shane: Yes, she does.
    Alice: No, not this time. Totally changed.
    Shane: I don’t know, Alice, she still seems pretty cold in the streets to me.
    Alice: Cold in the streets, hot in the sheets.
    Dana: (freaking out) Ah, Jesus, you’re disfigured!
    Bette: Yeah. Emotional cripple slash narcissistic personality disorder.
    Tina: You’re gonna say, “Gabby, I really enjoy the time we’ve spent together, but it is obvious to me that we are in different places in our lives and we want different things out of a relationship, and I respect myself too much to let you continue to treat me this way.”
    Bette: “It’s clear to me now that you are an emotional cripple without any kind of capacity to understand true love.”
    Tina: “And I’m no longer willing to waste my valuable time on you.”
    Bette: “So step off, bitch!”
    Shane: Look, Lace, (grabbing Lacey’s jacket lapels) you’re beautiful. And I like you a lot. But… I like a lot of people.
    Shane: (a beat) I don’t do relationships.
    Peggy: I was a lesbian in 1974.
    Bette: Just 1974?
    Peggy: Just 1974. (sits) That was all I needed.
    Bette: Well, you know, that is what we refer to as a… “has-bian.”
    (Stendhal’s syndrome (sten.DAWLZ sin.drum, -drohm) n. Dizziness, panic, paranoia, or madness caused by viewing certain artistic or historical artifacts or by trying to see too many such artifacts in too short a time. Also: Stendhal syndrome.) kilde: Stendhal syndrome
    Carla Marie Freed – er blot en karakter – hun eksisterer ikke i virkeligheden….
    [Slutsang: “Right In Time” Lucinda Williams]

  7. Yes – vi må antage, at stregen går til Nadia Meirtschin…
    fra http://thelwordsite.cellophanesun.com/tx/1x03longing.htm :
    [Alice sits down at her laptop at the desk. She double clicks an icon on the desktop and the now infamous lesbian love connection chart opens. Her name is centered on the screen; to the right is Gabby’s name, and above Gabby is Nadia. Alice rubs her neck. She clicks the mouse and a line shoots off from Gabby’s name, toward the edge of the screen.]

  8. Jo tak, det startede før tiden i går!
    Havnede i en helt vanvittig situation: Hvordan får man forklaret sin farmor, hvorfor røret med hendes gentagende, kaldende “uuuuh-uh…haaaalooo”, gik i tre stykker på gulvet, fordi man fuldstændig febrilsk kastede sig gennem stuen for at støde hoften mod spisebordet og ramme samtlige forkerte knapper på videoen, i et desperat forsøg på at få det hele med?! Argh! Skrålede et “jeg ringer tilbage om fem minutter!”, men var så fed up med ærgrelse, at jeg glemte det totalt..
    By the way, er ikke helt enig i din mavesure bedømmelse af aftenens afsnit. Dana og Lara er for lækre, Tina er bare dejlig, og Tim har endelig mulighed for at komme til fornuft og finde en anden (Læs: Jenny kan bolle med Marina så tosset hun vil..! -men det fik hun jo nok spoleret på the Planet i går…?).
    Glæder mig til onsdag. For der kommer Ude og Hjemme.. (Not!)

  9. Mor er ikke sur, mor er skuffet: det jeg går lidt op i, er hvad de vælger at vise, og hvad de vælger ikke at vise… – Eileen Chalken har udtalt flere gange, at “Less is more” og hun synes åbenbart ikke at f.eks Dana/LaRack’s første date skulle vises – den skal vi tænke os til…
    Men ok – det er kun første sæson, så de skal nok lære det…

  10. Karina Lombard krævede vist for meget af producenterne for at medvirke i S2, og så er der jo risiko for at blive skrevet ud af serien. Det er ganske rigtigt blevet nævnt, at hun havde det svært med sexscenerne (jeg tror nu mere det handlede om afsky for Jennys strømpebukser)
    Jeg tror i øvrigt der er mange som har skiftet deres pc-skrivebordsbillede ud…
    Man kan sørme også importere karaktererne, så man kan spille med dem i Sims – helt nye perspektiver :grin

  11. Den officielle forklaring er, at Karina Lombard var blevet booket til andre opgaver, inden man vidste, hvor godt L Word ville blive modtaget, derfor kunne hun ikke få tid til at medvirke i optagelserne til sæson 2. Der går rygter om, at hun vil vende tilbage i sæson 3, hvis den bliver til noget, på grund af den succes hun har været i sæson 1.

  12. Hejsa – kom lige tilfældigt ind på denne siden efter lang tids søgen efter L Word ting og sager. Det er lykkedes mig at “finde” resten af afsnittene – dog ikke for sæson 2 da den officielt bliver sendt i USA til feb. 2005 – men hvis der er nogen der vil vide hvad der sker så kan I jo bare spørge..
    Men en kanon serie – min favorit er helt bestemt Dana/Erin Daniels. Jeg er ved at lave en lille hjemmesiden om den fantastiske serie, men den er endnu under opbygning osv, men kig forbi en gang.
    Mvh
    Booze

  13. hej Booze og velkommen til – og cool med en dansk L Word side – og hvis du mangler nogle links m.v. så mailer du bare til cafesappho @ wanadoo.dk (fjern mellemrum) – hvor der er megen expertviden, da folk har fulgt med i serien siden den 18.januar 2004 (tak til Tor Rent) :lipsrsealed2
    hej Guest – hmmm, jeg fatter stadig ikke Marina’s popularitet – jeg må mangle et gen :grin

  14. Jeg har bare et svar eller indlæg til den kommentar om Marina’s popularitet – jeg tror folk kan lide hende fordi hun er mystisk, hun går efter lige det hun p.t. vil have, tager konsekvneserne bagefter, hun har et sydlandsk udseende og accent, hun er ufattelig sensuel, hun har en usynlig magt over folks følelser og så er hun utrolig sexet på sin egen måde. Hun er ikke min favorit, men der er noget over hende, som er fakisk er ubeskriveligt, selvom jeg lige har forsøgt at forklare hvad jeg tror, dækker disse ord ikke nok. Men gode kvindfolk, glæd jer til afsnit 10 – en sjov – mega sjov scene med Dana og Jenny. Jeg er ikke stoppet med at grine af det endnu, men det siger selvfølgelig også lidt om min humor. :grin
    Igen vil jeg opfodre folk til at sende kommentarer, indlæg, billeder – et eller andet som relaterer til “The L Word” til mig, så min side kan blive lidt mere værd at se på. Der er endda nogle fra USA som har været inde og kigge på den – dem som har “The L word Online” site.
    Nu skal jeg nok stoppe. Hygge og fortsat god dag.

  15. Hej Booze
    Jeg synes at det er en god ide med en dansk “The L word” side.
    Men ……..
    Jeg mangler nok lige en adresse på den :smile

  16. Tak – det er en god start på hjemmesiden.
    Jamen …. sådan en lille en kommer altså bare på besøg. Jeg er en af dem som de andre ikke må lege med :grin

  17. Shane: (thoughtfully) I don’t know. (a beat) You know, I’ve been thinking about it. What’s more boring, right? (to Alice) You can make endless lists. (to Dana) You can bawl your head off, and puke over the side of the boat. (looks out at water) Or you get to go home. You get to sleep with the same person you’ve been in love with for 7 years.
    Hhhmmm… – Shane is looking for love!

  18. Diogenes – hmmmm
    Græsk er for tragisk selv for mig, så skal vi ikke bare lade ham være i hans tønde.
    Det jeg mener er bare, at den person som indtil da har taget livet mest let, pludselig bliver filosofisk.
    Er det tegn på, at der mangler noget i hendes liv?
    Det er alle de små filosofiske hints, der gør at jeg synes at serien er noget specielt.

  19. Endnu en stor fan her!
    Jeg ælsker spændingen mellem Jennny og Marina. Uhhh Marina er en sexy lady. Det er sgu for sindsygt at Marina ikke er med i næste sæson.
    Jenny´s veninde på besøg igår er sjov, hæ hæ.
    Hvem er det nu Fransesca er? Nogen der kender hende?
    Nedtælling til næste onsdag!

  20. Jeg må give Guest ret i at Jenny’s storyline fylder for meget. Det er en fed problemstilling, de behandler, og har ikke noget imod figuren Jenny – om end hun bliver lidt for meget en gang i mellem, indrømmet 😉 – men jeg synes ikke den skal være seriens rygrad, hvilket den har været so far.
    Med hensyn til seertal: kender ikke nøjagtige seertal, men den ligger ikke i top ti over TV3s programmer (nok ikke så overraskende). Men deres flytning af programmet fra det sene slot (23:00) til det nuværende, mere seervenlige sendetidspunkt må siges at være en indikator på at der er en god del seere…

  21. jeg er ny på debatten og synes at det er en fed side… jeg må sige at jeg også er en stor fan af jenny og marina……er der nogle som ved hvad der sker mellem de to? jeg har læst at marina ikke er med i s2 men er i s3? Kender I nogle som sælger hele s1 med dk tekster?

  22. Guest: Den positive omtale af Jenny skyldes nok, at jeg har dårlig samvittighed over, at jeg slog hende ihjel i Sims 2…
    Og velkommen til Dabydulittle, Roadrunner og fussi…
    Fransesca er Marina’s sugarmamma !
    Og mht. Jenny, så er problemet jo, at karakteren bygger på Ilene Chaikens egen historie, så hende slipper vi altså ikke af med…
    fussi: hvis du kigger øverst på siden, så er der et link til spoilers for sæson 2…
    Og jeg er sikker på, at S1 med danske undertekster vil være at få efter den 17.nov – for der vises det sidste afsnit – whhhuuuaaaa….

  23. Havde lige overset linket, men vil straks kaste op over det :-))
    Glæder mig til at serien kan købes…. jeg missede desværre første afsnit af tlw og det går jo ik´’

  24. Random randon kan du forklare noget mere om “at karakteren bygger på Ilene Chaikens egen historie”. Det har jeg intet læst/hørt om.
    Jeg mente nu skuespilleren som spiller Fransesca. Hvor har man set hende før?
    Det er TRÆLS at sidste afsnit er 17. november. Så skal vi garanteret vente 1 år til 2. sæson – og UDEN Marina. Damn hun er hot!! Elisabeth Mitchell må ind i L Word ;o) (øøønsketænkning I know). Øv, ville ha været rart hvis vi havde haft hele vinteren til at hygge os med The girlz!

  25. man har bl.a. set hende som spiller Franseca i en fil med Poul Newman, som hvor hun spille en letlevende kvinde…..jeg kan ikke huske filmens navn

  26. Jeg er jo heldigvis en sivebrønd fyldt med viden:
    Francesca spilles af Lolita Davidovich
    IMDB: http://www.imdb.com/name/nm0000357/
    Filmen med Paul Newman var “Blaze”
    Læs dette interview med Ilene:
    http://www.thelwordonline.com/ilene_talks.shtml
    – “Yes. Jenny’s story really reflects some of my early coming-out experiences. And that Jenny is a writer, and that she approaches the world in that … muttered writerly way, resonates for me.”
    Elisabeth Mitchell – det er hende fra ER – ikk?

  27. Lolita Davidovich (Francesca) har spillet sammen med Paul Newman i Blaze og er også kendt fra boksefilmen Play It to the Bone – sidste år var hun desuden med i Hollywood Homicide (den der ærgerlige komedie med Harrison Ford og Josh Hartnett).
    Hvor er det vildt at sidste afsnit af første sæson ikke er længere væk? Øv! Ja, vi kommer helt sikkert til at sidde på pinebænken længe før vi ser anden sæson. I hvert fald indtil februar 2005, hvor anden sæson starter i USA (så får vi at se hvor hurtigt det går med at få serien over Atlanten)…

  28. i er allesammen nogle dumpapper…. nogle mærkelige mennesker som ikke har andet at fortage sig….. fussibob har du ikke andet at lave, du virker ret optaget af det der lorte l word serien…. er alle lebber herinde,,,,,

  29. Venner – nu må i lige hjælpe mig med begrebet “intelligens”.
    Man går ind på en debat/fa-sider for en serie, der handler om lesbiske, og så bliver man forbavset/vred over, at det overvejende er lesbiske, der er repræsenteret på siden.
    Hvad kalder man det?
    Random, hvordan er det lige, man slår en person ihjel i SIMS 2?

  30. Beats me…For megen fritid kombineret med manglende selvindsigt (hvad laver vedkommende selv på siden, hvis L Word er så lamt til at starte med?!)?

  31. Og jeg kan heldigvis slette indlæg… ! er en dumpap ikke en smuk fugl?
    Sims 2: ja, man kan få sine simmere til at ligne L Word karaktererne – http://www.burbling.net/x.php?downloads – har nogle L Word skins, men de er vist til Sims 1
    Og der er flere kreative metoder til at aflive sine Jenny’er: Fang hende i et rum og fjern døren. Mens hun er i poolen, så fjerner man stigen og så videre….
    og så har I vel læst det: S2 starter den 20. Februar i USA – Jubiii – så skal vi atter have gang i vores torrents mandag morgen….

  32. Nææææææææh, den er sød! Hvorfor ser man ikke noget mere til dem i den danske natur? Nå, men så er det godt at man kan møde dem her i dette forum 😉
    Et trefoldigt leve for dumpappen, der lever i os alle!!!

  33. Hej nyan
    Desværre er der ingen mulighed for at se den her fra Danmark via kabel. Det er en kabelstation i USA. Jeg ved ikke, om man kan se den over internettet.
    Men nogle af os har venner i USA, som optager afsnittene til os og transmittere dem over, så går det jo alligevel 😉
    Man kan også download teaser vedrørende S2, hvis man ikke kan vente helt til februar med at se næste sæson

  34. random: jeg har fået at vide at man faktisk kan se showtime i dk via selector. Ved du om der er flere kanaler eller om jeg er heldig og det er denne kanal, der viser l word til feb i usa

  35. jeg har ringe til selector og de mener at det er sammen kanal, men men…de er ikke helt sikker, så hvordan pokker finder man ud af det?
    så indtil videre må er sofa’en ikke booket ;-))
    Ryan kan jo både være et drenge- og et pigenavn, så hvad tror I? lw fan hmmm….. tja ;-))

  36. Hmmm…den er sgu svær! Det kan jeg ikke gætte! 😉 Men det finder jeg ud af til februar!
    Så er det i aften, sulten stilles igen – weeeeeeeeeee!
    Har hørt der skulle være en vildt sjov scene med Dana og Jenny, så det bliver fedt at se!

  37. :-))
    har også hørt om dana og jenny og glæder mig til at se lw i aften……håber stadig at jenny og marina får hinanden og hvad mod der sker med alice og hendes lesbiske mand (lisa)

  38. ryan: Cool du ringede til Selector – tænk at de ikke ved det! – Så vil jeg da bare kontakte Showtime USA…
    M.h.t. kønnet ryan – ikke nemt og så kunne du jo være en LIM (Lesbian Identified Man) 🙂
    Roadrunner: – jeg slettede lige dine dobbeltposter – det fylder bare, det skidt..
    NB. Fejl har jeg taget af datoerne: Serien slutter først den 24. november…

  39. random: fedt hvis du kunne undersøge det, så vi kunne være helt sikkert.
    jaaa…. det kunne jeg reelt godt være, tjjja….. NOPE!!!!

  40. Roadrunner og ryan: scenen med Dana og Jenny er først i næste afsnit (“Liberally”) – aftenens afsnit hedder “Luck, Next Time” og nu er det ENDELIG tid til at få Shane på banen…..

  41. Det er ikke sådan, når man læser de kommende afsnit og ikke kan huske, at nummerering er ændret, fordi Danmark har delt pilot-afsnittet i to.
    Nu ved jeg, hvad det er, i laver i nattens muld og mørke. Jeg glæder mig mere til at se Marina i dag, og hvad jeg mener om hende efter 😉

  42. Showtime ændrede nummereringen (svært ord) midtvejs i serien: de havde også oprindelig piloten som 2 afsnit og sæson 1 blev således betegnet som værende på 14 afsnit. Lige pludselig (og nok midt om natten) blev piloten til eet afsnit og vi skulle til at revidere alle vores titler – frygteligt besværligt….
    Den korrekte liste er derfor:
    1.0 “Pilot1”
    1.1 “Pilot2”
    1.2 “Lets Do it”
    1.3 “Longing”
    1.4 “Lies, Lies, Lies”
    1.5 “Lawfully”
    1.6 “Losing It”
    1.7 “L’Enniu”
    1.8 “Listen Up”
    1.9 “Luck, Next Time”
    1.10 “Liberally”
    1.11 “Looking Back”
    1.12 “Locked Up”
    1.13 “Limb From Limb”
    Vi er blevet lovet 13 afsnit i S2, men desværre ikke nogen lang pilot….
    og så er det snart tid…
    🙂

  43. G.I. ej Jane: – jeg kan jo ikke være overalt, så andre må tage sig af Jennys historie – og som sagt, så slår jeg altså lidt fra når TMJ-scenerne løber over skærmen…

  44. Lidt om det ekstra matrialle der vil være på DVD’en for S1.
    Some more features we can expect to see on the DVD:
    Wardrobe Closet
    Find Out Where You Can Buy the Clothes of Your Favourite Character
    Fan Mail
    The L Word Defined
    Sneak Peak of Season 2
    Sneak Peak????

  45. Random, du virker jo til at have styr på det hele! Ved du om DVD´en fra Laserdisken er en Region 1…? Nogle vil måske få svært ved at afspille den, hvis den ikke er en Region 2. Desuden mener jeg at have regnet mig frem til at det er billigere at købe sæson 1 på Amazon til ca. 50 dollars (ca. 350 kr.) Laserdisken tager omkring 500-600 kr.

  46. Hej Trold! – DVD’en fra Laserdiskern er region 1 og den koster ganske rigtigt 614 kroner med det hele, så Amazon er da absolut billigere….- men den er jo nok også region 1 medmindre Amazon UK fører den?

  47. Hej
    Det er kun region 1 der udkommer nu.
    Australien region 4 har beslutte også at udgive DVD’en, så mon ikke også den kommer i en region 2 udgave.

  48. – og hvaae så, hvis man nu gerne vil ha’ den me’ danske tekster, er der så no’en, der ve’, hvor og hvornår den kan købes?
    Jaja, jeg er fynbo, kan det ses? 🙂

  49. Jeg synes det er dejligt jeg i ro og mag kan nyde min indre biseksuelle side ( som uuuh bliver mere og mere) hver onsdag aften kl. 22.00. Jeg er vild med Shane og tennisspilleren. Dejligt dejligt. Hvor er det skønt at nyde.

  50. Jep,det er IKKE dårligt 😉 Shane og særligt Dana er grrrreat! Alice er nu også cool. Og Bette, aj pjat, de er alle fantastiske! Måske med undtagelse af Jenny – har altså stadig ikke helt affundet mig med hende…Hvordan går det for jer andre? 🙂

  51. Det er Amazon US, der sælger DVD´en og jeg ved godt, at den naturligvis er Region 1, men det var da bare et lille godt råd, hvis der skulle være nogen, som kunne tænke sig at spare lidt penge (eller faktisk, ret mange penge). God fornøjelse til alle i aften!

  52. Til dem, som har det ligesom mig
    Så har The L word online langt spoilers ud for alle afsnittene til sæson 2.
    Så er man meget nysgerrig, er der en mulighed for at få indikation af, hvad der sker.
    Det er på eget ansvar at se de spoilers.
    Vi er vel voksne og kan styre os – ikke?
    Hvem har viljestyrken.

  53. Jeg synes det er mest hensynsfuldt at tage al spoilersnak i den anden tråd, da der er jo en del som foretrækker at blive overrasket…
    så alle spørgsmål om S2 bør også stilles her…
    m.h.t. Jenny, så plejer jeg at spole… – men hun var da også særlig underlig i sidste afsnit ‘Liberally’

  54. Her er et link til en interessant side.
    Det er læserne der skriver deres ønske/drømme scene. Der er mange gode og det er spændende at se hvem der laves flest scener med.
    http://www.l-word.com/ff_system/fanfiction_list.asp
    Måske man skulle lave sin egen og ligge den ind, eller vi kunne starte en tilsvarende dansk side
    (der er godt nok længe til onsdag 😉 )

  55. Jeg har det lidt ambivalent med Hallelujah for tiden. Det er en Leonard Cohen sang, der findes på en CD, der er kommet med danske versioner af hans sange, og jeg synes ikke den yder sangen retfærdighed, men her er teksten:
    Hallelujah
    I’ve heard there was a secret chord
    That David played, and it pleased the Lord
    But you don’t really care for music, do you?
    It goes like this
    The fourth, the fifth
    The minor fall, the major lift
    The baffled king composing Hallelujah
    Hallelujah
    Hallelujah
    Hallelujah
    Hallelujah
    Your faith was strong but you needed proof
    You saw her bathing on the roof
    Her beauty and the moonlight overthrew you
    She tied you to a kitchen chair
    She broke your throne, she cut your hair
    And from your lips she drew the Hallelujah
    Hallelujah
    Hallelujah
    Hallelujah
    Hallelujah
    Maybe I have been here before
    I know this room, I’ve walked this floor
    I used to live alone before I knew you
    I’ve seen your flag on the marble arch
    Love is not a victory march
    It’s a cold and it’s a broken Hallelujah
    Hallelujah
    Hallelujah
    Hallelujah
    Hallelujah
    There was a time you let me know
    What’s real and going on below
    But now you never show it to me, do you?
    And remember when I moved in you
    The holy dark was moving too
    And every breath we drew was Hallelujah
    Hallelujah
    Hallelujah
    Hallelujah
    Hallelujah
    Maybe there’s a God above
    And all I ever learned from love
    Was how to shoot at someone who outdrew you
    And it’s not a cry you can hear at night
    It’s not somebody who’s seen the light
    It’s a cold and it’s a broken Hallelujah
    Hallelujah, Hallelujah
    Hallelujah, Hallelujah
    Hallelujah, Hallelujah
    Hallelujah, Hallelujah

  56. Jeg tror mest jeg er til Cohens version fra Various Positions-albummet eller til Wainwrights udgave. Har desværre ikke hørt hans live-version af den. Teksten til sangen er sindssygt fed, og er én af de tekster, der rammer mig mest, tror jeg. Men synes bare den bliver brugt til alt i øjeblikket…Shrek-soundtracket, the L Word, og så den for nylig også i en anden forbindelse.

  57. Er det på mandag, k.d. lang spiller? Fedt! Det var en koncert, jeg gerne selv ville have været til! Hvor i Kbh. spiller hun? Du må lige give en anmeldelse på tirsdag, Random. Hvordan er Hymns of the 49th Parallel? Ja, mange spørgsmål, men øjnede lige chancen…
    Var selv til en virkelig fed koncert i fredags. Sarah McLachlan holder 100% live!

  58. ‘Hymns’ er en dejly plade – som faktisk forefindes i en live-streaming udgave – well, 7 ud af de 11 numre – kig her:
    http://cafesappho.smartlog.dk/5115_Lyt_til_kd_lang.html
    Har to plader med Sarah McLachlan (Surfacing og Afterglow)- det er nu fantastisk(!) når folk også holder live…
    kd lang spiller i Store Vega (sandsynlig setliste: se ovenstående link) – og der skal nok komme en anmeldelse… – og billeder, hvis vi ellers kan mase os frem til scenekanten…
    P.S. – jeg har lagt et link til den sidste nye S2 L Word teaser under kommentarerne her:
    http://cafesappho.smartlog.dk/6022_L_Word_sason_2.html

  59. Okay, så kommer der her en uddybning af emnet:
    (på eget ansvar)
    Minato / Prosonic /Baier 903 dvd kodefri:
    1.tray open
    2.tast derefter 7 2 8 1 8 0
    3.tray close
    så er du kodefri
    det er noget med IR-koder….
    Samsung 709
    1.remove any discs from your 709 and power the player up
    2.press REPEAT on the Samsung remote control
    3.enter the following numbers: 3 8 7 6 7
    4.a number will now be superimposed over the Samsung logo on your TV screen – this number represents the current region setting of the player (e.g. for region 2 you will see 02)
    5.now press the number of the region you would like your 709 to become:
    1 = region 1
    2 = region 2
    9 = region free setting (probably the best unless you’ve got an RCE region 1 disc)
    6.press the OPEN/CLOSE button on the front of your 709
    7.press the red DVD POWER button on the Samsung remote
    8.power the player back on and insert a disc of your choice
    (kilde: http://www.709online.com/709faq.htm)
    Kodefri vejl. til Euroline DVD6720M
    Gør følgende på fjernbetjeningen:
    1. Tryk POWER ON, vent indtil “NO-DISC” vises I display.
    2. Tryk SETUP
    3. Tast “13698888”
    4. Tryk ▼to “VERSION”
    5. Tryk PLAY
    6. Tryk ►
    7. Tryk ▼ eller ▲ for at ændre indstillingen. (0 = kodefri).
    8. Tryk SETUP
    Mere Kodefri vejl. til Euroline DVD6720M
    Efter punkt 3 trykker du pil ned til version. Press play. Press pil mod højre. Press op eller ned for valg af code 0. Press SETUP.
    Medion MD9053
    Open tray and press Clear button
    Press 1, 3, 6, 9, and 0 for code free
    Close tray and turn Off
    (kilde: http://debat.pcworld.dk/thread.asp?Mode=View&threadID=6437&Page=1)
    Denver DVD-438 Firmware: http://www.djohnse.dk/dvd/firmware.htm
    Og så kan man købe en keymaster: Med KeyMaster installeret i din dvd afspiller bliver du i stand til frit at vælge imellem flere regioner link: http://www.dvdfix.dk/shop/mere/keymaster.htm og http://www.dvdfix.dk/

  60. Jeg tænkte nok, der var nogle tricks, man skulle kunne. Det er ikke alle DVD-afspillere, der kan gøres kodefri.

  61. Så, så, G.I. ej Jane – jeg har været forud hele tiden, da jeg har haft udsendelserne hver mandag siden den 18. januar… – men ellers må jeg desværre udtrykke min skuffelse over ekstra-materialet, så du skal ikke købe DVD-sættet for det….

  62. Jeg havde nok forventet flere behind the scenes-scner, scener som ikke kom med og bloobers – men det har jeg ikke fundet endnu….

  63. Øv, virkelig? Det havde jeg også! Hmmm…det får mig til at genoverveje om jeg vil bruge penge for den så. For om end jeg gerne vil se de extra features, der er (og som sikkert også er fede) og slippe for TV3’s møgirriterende reklame-sætninger (“Om lidt: Las Vegas” – shit, HADER I ikke bare de skide tekster?!?!) så er det mange penge at betale, når man allerede har afsnittene på VHS.

  64. Efterhånde som man har læst de forskellige indlæg om DVD seson 1, lyder som om man bliver snydt med hensyn til ekstra matriallet.
    Man kan jo kun håbe på, at showtime bliver klogere og ligger de ting som mangler i forhold til deres reklamer ud på nettet, så alle kan se det.

  65. Det slog mig pludseligt, hvorfor skal vi i hvert afsnit se en pige “go down” på en anden? Der er jo ligesom andet sex end at “go down” på en. Hvorfor ikke vise andet lækkert.
    Det var bare lige en tanke!
    Ps. Og så er jeg ked af at Marina højst sandsynligt ikke kommer med i anden sæson. Der kommer sikkert en anden lækker sag, men Marina er da hot hvar ;o)

  66. Kan se at kropstemperaturen for folk her på denne side er ved at stige betydeligt – det kan da vist kun betyde at næste afsnit af the L Word kun er få timer væk 😉
    Jeg gik glip af TiBette-scenen i piloten, ærgerligt kan jeg fornemme?
    Random, forresten: Var det en fed koncert med k.d. lang? Jeg overvejede til næsten sidste øjeblik at tage afsted, meeeeen det er som om det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så jeg må nøjes med andenhåndsberetninger. Så kom bare, fortæl mig hvor meget jeg gik glip af!

  67. Bette er da bare for hot…… men jeg synes at hun skulle holde sig til Tina. De er bare for hotte sammen.
    Er der nogle, som vil sælge en kopi af første afsnit til mig? har desvæære ikke set det

  68. Excuuuuse me, men undertegnede synes at det var en VANVITTIG sexet scene med Bette og Candy i cellen!!!! Det var faktisk perfekt at der IKKE skete noget… Mine trusser hænger stadig til tørre!:-)

  69. ha ha det var dog også en helt vild sexet scene og jeg var også helt vild i bukserne men….. hun passer bedre sammen med tina

  70. Kan da godt være at hende cellekammeraten mere er én man kan have en lille affære med… Og at Tina er én man har et forhold til – men for dælen da, hvor var der dog bare kemi mellem de to igår!!! Ja, undskyld at jeg dvæler sådan ved det, men er stadig ikke kommet mig helt over igårs fængsels-scene!;-)

  71. det var også et af de bedste afsnit i land tid….våd i bukserne og hvor f….. hvor er al også sjov i bussen på vej til fængsel…jeg sidder på arbejdet for mig selv og griner helt vild indei.
    Du har nok ret med tina og candy…
    Er Bette og tina gift i serien eller er de bare sammen? OG JEG SYNES AT DET ER NOGET MED AT BETTE OG ALICE HAR VÆRET KÆRESTER FØR?

  72. Bette og Alice er tidligere kærester, ja… Om Bette og Tina er gift er jeg heller ikke blevet helt klar over endnu – men jeg tror det… De har jo været sammen i evigheder, så mon ikke?
    Det værste ved gårsdagens afsnit var, at det var det andensidste – så er der kun 1 afsnit tilbage…ÆV! Og L Word må jo ellers siges at have været alletiders start på lillekoneaftenen i de seneste par måneder!;-)

  73. Jeg tror også at de er gift.
    ja det må man sige….. jeg har spurgte tv3 om hvornår de sende s2, men det er der desvæære ikke taget stilling, men der går sikkert et års tid…..det bliver noget af et savn…. snøft!!! ;-))

  74. Jeg synes Bette/Candy er et hot par, men nu har TiBette’s historie jo også kedet mig i lang tid.
    Og Bette/Alice var kærester for 8 år siden…

  75. Ang. at have favoritter i serien, synes jeg noget af det fede ved L Word er at der hele tiden kommer mere kød på figurerner, at de udvikler sig og viser nye sider som man ikke først kendte til. Ihvertfald i forhold til så mange andre serier man bliver belemret mere eller mindre frivilligt med i fjerneren…
    Pt er min favorit Bette, fordi jeg synes hun er den der sker mest med – og så fordi hun er lidt læks!:-)
    Men hvis de lavede Candy-figuren om til én af de faste, ja, så ville jeg da fluks ændre min stemmme til hende!!! Tror jeg… 🙂

  76. Bette er klar min favorit og det har hun endelig være fra starten, men jeg synes også at de andre vinder mere og mere…især tina, som jeg synes at begyndt at ændre sig lidt efter den golftur. Til gengæld, så er synes at Jenney er for langt ude… og ufattelig kedeligt og Marina er også blevet meget kedeligt. Shane, Alice og Dana er bare utrolige sjove og det er totalt grineren når de er på skræmen.

  77. Ja, Dana er også en af mine favoritter… Hun er faktisk ret sjov… Og meget underholdende at følge hendes springen-ud… Men hun sku da ha holdt fast i kokken!!!
    Og så ku det da også være sjovt snart at se Alice med en kvinde! Men det når vi jo nok ikke – der er jo kun eet afsnit tilbage…..

  78. hvem ved…det kan være at alice overrasker i sidste afsnit ;-))
    ja dana og lara var også gode sammen…håber at de finder sammen igen og ud med hende ton ton eller hvad hun nu hedder….hun er da bare for rædsesfuld

  79. Er der nogen der kan fortælle hvad historien er mellem Marina og kæresten? Hvordan har hun krammet på Marina?
    Er Marina lun på Jenny – eller er hun bare interesseret i jagten igen, nu da Jenny dater en anden?
    Anybody!!!!

  80. Thanks G.I.ejJane. Mente det var noget i den stil med hendes kæreste, men var lidt usikker.
    Hvis der kun er et ansnit tilbage (fandens osse) og Marina ikke kommer med i anden sæson, så får vi vel aldrig at vide om Marina er lun eller ej. Får garanteret en skod-afslutning.
    Min liste (udseendet) er Marina, Shane og ik flere ;o)
    Min liste (humor/spil) er Dana, Alice, Shane, Bette, Kit, Jenny
    Den scene på hotellet hvor Alice skubber Jenny tilbage i sengen, fordi Dana kommer tilbage var sjov – jeg har set den scene flere gange nu. Hæ hæ!

  81. jeg tror at Marina er lun på Jenny…..håber lidt at de finder hinanden igen for hvad er det for nogle underlige typer, Jenny har gang i nu….men hun er selvfølgelig også selv lidt underlig…….
    min liste (udseendet) er klart Bette(Jennifer Beals er bare for smuk og sexet) og 40 år…wow
    min liste(spi)Bette, Alice, Dana og tina

  82. Ja ik, det tror jeg også. Marina bider sig tit i læben, når der snakkes om Jenny ;o)
    Tina synes jeg ikker er blomstreret i sin rolle – endnu. Men tyder på det kommer.
    Bette er også god. Så Jennifer var i Frasier den anden dag. Sært at se hende i samme tøjstil som i Lword. Troede lige hun spillede Bette, men det gjorde hun ikke. Ku ellers ha været fedt.

  83. Jeg så Mia Kirschner i en film for et stykke tid siden – der var hun sgu’ også underlig… – måske hun bare godt kan li’ nogle weird roller! – men iøvrigt er det jo en god måde at holde sig i ‘L Word’-form (mens vi venter på S2) – altså at se nogle af de utallige film de forskellige skuespillere har medvirket i…
    Jeg har f.eks TV-serien Young Americans fra 2000 hvor Kate Moennig spiller ‘Jake’ – Fantastisk!
    Laurel Holloman har spillet en lille diesel-dyke i den super-søde ‘The Incredibly True Adventure of Two Girls in Love ‘ – den er desværre ret svær at få fat på, jeg tror kun vi har en kopi i Århus… – så der er masser at gå i gang med efter på onsdag….

  84. Erin Daniels virker svær at få noget info på, det er rigtigt. Men hun har været med i One Hour Photo, som kan findes i enhver Blockbuster. Og House of 1000 Corpses. Det er nok de mest kendte film, hun har lavet.
    Jeg har desuden læst et sted at Erin Daniels har fødselsdag d. 9. oktober og er 30 år gammel.

  85. The Incredible…. er en dejlig lille film! Kan huske at jeg var inde og se den under Pride ugen i 1996 (tror jeg det var) i Palladium (tror jeg oGSÅ nok at det var). En kæmpe biografsal fyldt med lebber, dét var sgu ikke noget man havde oplevet særlig mange gang før dengang!!! 🙂
    Glædede mig derfor meget til at se Randy som Tina – men hold da op for en forskel!!!
    Kan også huske Shane i Young Americans – den sødeste lille amerikanske serie som jeg jo UDELUKKENDE så på grund af Katherine Moening! 🙂 Hun påstår så vidt jeg ved at hun ikke er lesbisk, men hendes valg af roller ku nu godt få en til at tro noget ganske andet!
    og et lille spørgssmål: Er jeg den eneste der synes at Candy (Bettes lille affære) er lækker??

  86. Nej Bettes affære med Cabdy er utroligt lækkert beskrevet i fængselscenen. Mennn bør hun ikke være tro 😉
    Dabydulittle, du var interesseret i, hvordan det kommer til at gå mellem Marina og Jenny. Med et afsnit tilbage og viden om, at Marina ikke bliver en figur i sæson 2, bliver den ikke i L-word du får det.
    Derfor kan du gå ind på l-word.com fan fiktion og læse historien “Life could never be perfect”. Den består af 5 kapitler fordel over forskellige sider, så man skal lede lidt. God fornøjelse

  87. G.I.ejJane: Pas nu på med alt det fanfiction – man kan blive helt afhængig og når folk så begynder at skrive cross-over-fanfics mellem forskellige serier, ja så bliver man totalt forvirret….
    M.h.t. til Marina, så forlyder det, at hun er med i de første to afsnit, men derefter er Carmen den nye faste karakter…

  88. Random – tak fordi du tænker på min sindstilstand, men jeg tvivler på, at man kan blive mere forvirret, end jeg er i forvejen;-)
    Jeg har ikke læst nogle af de historier, hvor andre serier er bragt ind, så jeg har måske bare været heldig.
    Jeg tror, at vi skal tage Carmen snakken i den anden tråd. (we do not wish to spoilt it for others)

  89. Coool at Marina er med lidt mere. Var helt bedrøvet over, at det er sidste afsnit med hende i på onsdag. Gud ved hvordan enden bliver med Marina. Hm, men så må jeg jo finde en ny favoritfigur. Må blive Shane.
    Hvem har de flotteste øjne synes I? Jeg synes Marina – ku svømme i hendes brune øjne …..
    Elwøød: Var det ikke fedt at være i Palladium, men alle de tøser ;o) Wish det var mig!

  90. Ja, Bette’s øjne ville være rare at få med også! Men efterhånden burde vi vist have alle tøsernes øjne her på siden, stillet op ved siden af hinanden, så vi kan få det afgjort, hvem der vinder 😉

  91. I er godt nok krævende!
    Men så får I også lidt ekstra….

    og hvem har vi så her:

    Jeg forventer selvfølgelig at I kan svare….!

  92. Jamen velkommen ‘DF’ – 3 ud af 5 – ikke dåårligt – du får et B – for Meget tilfredsstillende – for det gode sikre standpunkt…
    Ja jeg har gået på privatskole, så jeg er vant til A-skalaen…

  93. Øjnene:
    1.Shane
    2.Tina
    3.Marina
    4.Jenny
    5.Kit
    6.Bette
    7.Dana
    8.Alice
    ——————————————
    the (o)(o)
    1.Tess (Audra Ricketts)- – It’s the girl on the yacht, who ends up in the hot tub
    2.Dana
    3.Tina
    4.Jenny
    5.Tina og Dana’s spinning-instruktør – the woman from the gym (Mhhuuaahhh…)
    Og så er det slut – og man må jo hellere være der med fingeren på knappen klokken ca. 21.55

  94. random: nu nåd du har alt den viden om at gøre dvd afspiller kodefri, kan du så hjælpe mig med at gøre en sony dvp-ns 590 kodefri…

  95. Random, tak for billederne – det var pænt gjort af dig 😉 Flotte øjne har de jo allesammen, men udover mine faste favoritter synes jeg også at især Tinas øjne ser rigtig flotte ud.
    Mht. Sharon og Ellen i If These Walls… så ved jeg ikke lige hvad det var der gjorde parret utroværdigt for mig. Men det må have haft noget med skuespilpræstationen at gøre – så måske spillede Sharon bare ikke rollen overbevisende nok? Ved det ikke, det er som sagt lang tid siden jeg så den.
    Ellers ville jeg bare ønske alle her god fornøjelse i aften! Det bliver en bittersød oplevelse: masser af drama, men det sidste afsnit i laaang tid…snøft! Men glem nu ikke at nyde det, mens det varer 🙂

  96. okay, men må jeg nok køde en af de billige, men tak for hjælpen….
    ps. mangler der ikke et billedet af bette’s bryster 😉

  97. Wow Jennifer har klausul på – øv! Hun har garanteret flotte (o)(o). Men så er det da godt at de andre ikke har klausul på deres. Hov Marina har hun måske – vi har jo ikke set meget til hendes. Nu er der jo heller ikke så meget at se, men pyt så kigger jeg hende bare dybt i øjnene i stedet for ;o)

  98. Jeg har lige fundet ud af, at det måske ikke er så let at følge historierne på L-word.com. Dem jeg begyndte på er i løbet af en uge vokset fra 5 kapitler til 13 og fra 3 til 6, så måske kan jeg huske L-word frem til sæson 2 starter 😉

  99. NOGEN MÅ HJÆLPE MIG med sidste afsnit. Please?! Kan nogen hjælpe med en kopi eller kan jeg låne et bånd som jeg returnerer igen øjeblikketligt. Jeg betaler whatever. I kan 100% stole på mig (sådan er jeg nemlig). Men jeg er grædefærdig over at jeg ikke får set de sidste 3 scener, som jeg lige har læst mig til.

  100. Jeg synes ikke vi har talt om Bette´s udstilling. Er det kun mig der også synes hun er gået over gevind med det kunst. Jeg er ikke religiøs eller sippet, men ka da godt forstå at nogen kan føle sig meget generet af “nøgen kvinde med jesus der tager hende bagfra”.
    Kunst er en sær ting.

  101. Dabydulittle: – jeg har både VHS med danske tekster og DVD’en, så jeg skal gerne lave en kopi til dig – du kan fange mig må email: cafesappho(at)wanadoo.dk – så kan vi aftale nærmere….
    M.h.t. Bette’s kunstinteresse, så har den vist altid været lidt extrem: I afsnittet “Looking Back” hvor Tina fortæller sin spring-ud-historie, ser vi faktisk Catherine Opie’s Selvportræt (kvinde skåret i ryggen) som hænger på væggen ved den middag hvor Tina ‘taber’ sin ørering… og det er jo så 7 år siden….
    Selvportrættet er med på ‘Provocations’ i den scene hvor Jenny og Gene ankommer…

  102. Dvs kunstmæssigt gentager hun sig selv – med gammel kunst hun har vist før …. eller hvad?! ;o)
    Når jeg ser demonstrationen og folk der beklager sig over Bette, så kan jeg sgu godt følge dem. Men den slags kunst har jeg altid kun hovedrysten tilovers for (husker i døde hundehvalpe-udstillingen og grise-udstillingen mv).
    Undrer mig over at ingen af hendes venner har nævnt hvad de synes. De dukker bare trofast op.

  103. Meget smart sat op mod hinanden: Start-scenen hvor Robin og Jenny elsker blidt og lækkert, og senere Gene med Jenny hårdt, hurtigt boom boom op ad glasvæggen … hvor Jenny ender med at græde. Var hun i tvivl før, bør hun sgu da være sikker nu, ik.

  104. Det er da rigtigt, at Procations kan virke stødende.
    Men er det ikke et af kunstens formål, at rykke grænser og skabe debat.
    Og da vi mennesker åbenbart reagerer mindre og mindre overfor ting, bliver kunstnerne nød til at komme helt ud til grænsen, og måske går de en gang imellem over.
    Hvor mange reagerer på de humanitærekatastroffer vi ser i fjernsynet?

  105. Random obsevant: er det muligt at du også kunne lave en kopi til mig af den aller første pilot afsnit? jeg vil selvfølgelig betale for din ulejlighed hvis det kunne lade sig gøre?????

  106. Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed afslutning!!
    can´t wait til næste sæson..
    Tak for pokertip’et, Random, men må erkende at min økonomi ikke har bæreevne for denne slags hobby et helt år..

  107. ryan – selvfølgelig – nu er der jo alligevel gang i hjemmebrænderiet – du kan fange mig på email: cafesappho(at)wanadoo.dk – så kan vi aftale nærmere….

  108. Er enig: STAKKELS SÆLER!!!!!
    Var der iøvrigt andre end mig der bed mærke i den til tider temmelig mangelfulde tekstning?? Fx “glemte” de at oversætte den temmelig vigtige sætning (synes jeg!) som Candace kommer med under hendes og Bettes sex-scene: you can´t always be in control!
    Og hvad med da Gene (tilsyneladende) fortæller Jenny at han engang var en pige!!!???!!! Jeg troede lige 2 sekunder på det, for er han ikke lidt fimste??, men fattede dog hurtigt det engelske sprog, da han siger, at han engang var sammen med en pige…
    Nå, men måske er det bare mig der er en sprog-spasser!!!!:-)
    Da Alice kyssede Dana synes jeg nærmest at kunne høre tusindevis af lebber der råbte ENDELIG!!!!! Var dog selv en af dem, så kan godt være at det bare var væggene der gav genlyd….
    HÅBER tv3 køber næste sæson!!!!!!

  109. Elwøød: jeg skoggerlo, da Gene blev oversat forkert! – og der har igennem hele sæsonen været nogle ret underlige oversættelser (kusseprut)- jeg har nævnt en del af dem…
    TWAT – the night – deal with it – så rammende oversat til: Kusse: Aftenen: Æd den
    Liquor in the front, poker in the rear. Oversat til: sprut foran, poker bagi – Hhmmm!
    og der har manglet sætninger, som er vigtige for historien…
    Til Lisa the LIM: Shane: Welcome. Welcome to the heavenly gates. – blev slet ikke tekstet !
    Bette til Tina (før Palm Beach): ‘Have a slippery nipple for me’ – manglede også..
    Ja, jeg kan blive ved, men vi skal jo også have noget at snakke om, mens vi overvintrer!

  110. Ak ja, vi skal jo overvintre UDEN L Word… Bliver svært…
    Overvejer køb af dvd´en, den danske oversættelse er jo alligevel af h… til, men ved ikke rigtig om det er pengene værd når nu man aligevel har optaget dem på vhs…
    RANDOM: du har vist også nævnt at der ikke er det ekstramateriale der bliver lovet… er det korrekt???

  111. SNYDT er vi blevet for ekstramateriale…
    Disc 5: This disc includes the following bonus features: “Fashion Extra,” “Puppet Movie,” “The L Word Defined,” “Wardrode Closet,” “Season 2 Sneak Peak,” “Power Up Panel,” fanmail, biographies, a photo gallery and more…
    og det er bare for TYNDT – (rase,rase) – INGEN af de lovede ting: fængselsscener, blooper-reel, outtakes – SNYDT !!!
    men jeg måtte nu have den alligevel 🙂

  112. Man burde, som medlem af ‘det forkerte hold’, vel have en eller anden form for større tolerance. Derfor forstår jeg ikke at en skribent på denne side kan lade sig provokere over Bettes kunstudstilling. Og hvis man blot beskæftiger sig en smule med politik, vil man straks forstå, at det højreorienterede USA er langt ude af proportioner. Håber at skribenten her på siden vil lade kunst være kunst – og ikke andet. Et lille surt opstød…

  113. Hø-Hø 🙂 – godt spørgsmål egentlig: er vi mere tolerente (?) – jeg tror det sgu’ ikke…
    og kunst er sgu’ en svær en: Der var osse den med guldfiskene i blenderne – hvor øvelsen vel gik på, OM der var nogle som ville tænde for dem – og det var der vist een som gjorde…
    Tror lige jeg vil tænker over, hvad som forarger mig, mens jeg smutter et kilo mandler…
    Hhhhhmmmm…

  114. Scenen med Bette og Tina var eddermame barsk iøvrigt… Voldtægt mellem lesbiske er ellers ikke noget jeg har overvejet som eksisterende!

  115. The Scene: Ja, den har jo vagt megen debat, da den er så voldsom. Jeg vil nu ikke betegne den som voldtægt, men nærmere et extremt udtryk for den desperation og manglende kommunikation der præger forholdet mellem de to – Tina bider Bette to gange, efter at Bette har revet den (iøvrigt rædselsfulde) blå velourkjole af Tina og jeg mener absolut Tina tager magten i scenen og dermed også forrykker status i deres samliv. Da Tina dukker op hos Alice har hun i øvrigt taget ringen af…

  116. Er såmænd enig med dig, MEN er voldtægt ikke ofte et ekstremt udtryk for desperation og manglende kommunikation, for at bruge dine egne ord?? Det er vel kun fordi at der ikke er én af de to der er udpræget stærkere end den anden at det ikke bliver en voldtægt i traditionel forstand???!!!?
    Men er fuldstændig enig i, at Tina får overtaget både fysisk og i overført betydning… Der kom godt nok MEGET mere kød på hendes figur i dette afsnit – bare ærgeligt at det så var det sidste….
    Bette dalede lidt i min agtelse i aftes – hun var sgu da for dum!! èn ting er at man har dummet sig, men SÅ stopper man sgu også!!! (undskyld alle ederne…)

  117. Til Trold: Det må være mig det sure opstød er til. Og jeg forstår ikke helt hvad du mener. Fordi man er lesbisk eller bøsse eller bi, så skal vi være mere åben og tolerant, når vi snakker kunst. Den holder ikke Trold. Den, i mine øjne, sære form for kunst fatter JEG ikke, og det har vel intet med min livstil at gøre men en holdning som så meget andet.
    Bare fordi man lever lidt anderledes må man vel godt have en fast holdning om noget!!
    Forklar noget mere Trold. Jeg er meget interesseret i hvad du mener ;o)

  118. Jeg synes det er fedt at Alice går efter Dana nu. Nu må Dana sgu da blive mere forvirret …. en rolle hun spiller godt. Glæder mig til at se det – om 30 millioner dage – snøft!!

  119. Er der nogen der har tv3s mailadresse?
    Jo flere der presser på des bedre.
    Man kunne for at tiden går lidt hurtigere, f.eks tage flyveren til Vancouver, og helt tilfældig få lyst til et spil tennis i Danas klub..
    Og mokkaen skal vel osse nydes i The Planet, eller ihvertfald noget der ligner.
    Findes The Planet egentlig?
    Fornemmer lidt negativitet omkring Jennys person herinde..
    Er personlig glad for at hun blev så populær i ‘TheGrandeFinale’
    Var selv lidt af en Jenny for en 3-4 år siden, dog med undtagelse af strømpebuksen!

  120. tv3@viasat.dk og jeg har skrevet til dem flere gange, men de svarer sgu’ aldrig….
    ‘The Planet’ eksisterer desværre ikke andre steder end i dit fjernsyn… (Marina owns the Planet – Hø…)
    Mia Kirschner gør et godt stykke arbejde med sin Jenny-karakter, for den rolle kan bestemt ikke være nem at spille…
    Så meget af skylden skal lægges på forfatterne som putter ord som disse i Jenny’s mund:
    “Tim. For you, my heart… Ripped from my chest. Eviscerated, I am. And if I could, I would plunge my fingers…through my chest and rip out my heart and give it to you. A pulpy mass… of morbid diathesis…..In addition to my heart, there are some small organs that want to give you: glands… sweetbreads… variety meats.”
    Jenny: (voice over): “I’m sitting in the chair, writhing in agony. A demon, a minor demon, is pinning me there, fucking with my head. Abraxas, he says, I’m Abraxas. The demon of lies and deceit.”
    Derfor!

  121. Ha ja, Mia spiller Jenny godt. Jeg synes den lille Jenny til tider er meget nuttet – og de falder jo også for hende allesammen på stribe. Jeg ville selv personligt falde for Marina. Ups sorry Marina, jeg er et klods og hun svarer: czhan I hchzelp you? OH YEAH!!!
    Kan li når Jenny har forvaskede cowboybukser på og langt løst hår, og så opfører hun sig som regel også mere normalt – øh bortset fra da hun åbnede bildøren og cyklisten slog en kolbøtte.

  122. Mon det var fordi Marina er udskrevet i serien?
    CANCELLED!!!!
    MEET KARINA!
    Karina will be on tour with CURVE magazine and will be personally autographing the latest issue of CURVE (which she is on the cover of). Check out the cities and dates below:
    San Francisco – September 3
    New York – September 4
    Los Angeles – September 6
    Hvordan mon de gør det – sker der noget med hende? Synes jeg hørte et sted “You heard what happend to Marina?” snøft!

  123. Dabydulittle, jeg påstår ikke, at vi som en minoritet skal være mere tolerante. Det, jeg mener – og som åbenbart ikke var tydeligt nok – er, at minoriteter ofte oplever en del modstand og intolerance – derfor ser jeg det som en selvfølge, at vi på mange punkter må være en lille smule mere tolerante end andre… Måske er jeg for naiv, men den modstand, jeg har oplevet mod min seksualitet, har gjort mig til et mere tolerant menneske. Det er jo en ganske interessant diskussion! Jeg kender, som engelsk stud., en del til USA og det højreorienterede samfund, jeg nævnte i den første skrivelse – og jeg mener bestemt, at vi skal være taknemmelige for at bo i Danmark. Ang. det med kunsten: Selvfølgelig behøver du ikke dele min opfattelse mht Provocations, men jeg er af den opfattelse, at, som navnet siger, udstillingen er til for at provokere. Og jeg synes, det er en udfordring, at skulle tage stilling til et kunstværk udover at blive enig med sig selv om, om det er flot eller ej. Det giver stof til eftertanke – og netop derfor synes jeg, det er fantastisk. Dabydulittle, håber det var svar nok. Ellers må du rykke mig for noget mere dybdegående!

  124. WOW! Sikken afslutning, det var fantastisk! The Scene tog fuldstændig pusten fra mig – det var fandme intenst! Meget rigtigt dét som én af jer sagde, der kom SÅ meget mere kød på Hollomans Tina – meget fortjent, jeg tror det bliver spændende at følge hende i næste sæson!
    Mht. manglende debat i danske debatfora: Jo, jeg synes også det er overraskende at debatten kører så sløvt her i DK. Var inde og checke Jubiis L-Word chatrum og det var godt i gang med at samle støv! Godt at vi har denne side 🙂
    Provocations-udstillingen skal som Bette siger udfordre vores syn på verden og få os til at tænke…og det synes jeg egentlig den lykkedes godt med. Men kan også godt se hvorfor folk ville reagere så kraftigt imod den. Men når det er højre-orienterede, religiøse fanatikere, der går amok over Provocations, vil jeg næsten støtte udstillingen alene for at være på den anden side end dem.

  125. I øvrigt: Er ked af at Tina og Bettes forhold er gået i stykker, men Candace-Bette sex-scenen: HOT HOT HOT!!! Godt at se at Bette stadig er varmblodig 😉

  126. RANDOM: Var det meningen at Bette skulle have haft en affære med Mrs. Peabody??? Hmm, dét ville godt nok have været et noget andet valg end dét jun tog med Candace!!!

  127. Elwøød – nej det var Lisa Gay Hamilton som skulle have spillet Bette’s affære – men den blev klippet ud – man ser kun Lisa Gay Hamilton i et glimt i episoden “Loosing It”, hvor hun møder Bette til ‘Provocations’-udstillingen i New York –
    det må sgu’ være surt at ende på klippegulvet…
    Men Mrs. Peapody’s datter melder sig på banen i S2 – I say no more…..
    Dabydulittle – hvis du stiller spørgsmålet om Marina i den anden tråd, så skal jeg gerne svare…
    http://cafesappho.smartlog.dk/6022_L_Word_sason_2.html

  128. staver som en sjuft i dag…. – Candy/Bette: Ja, det var en af de bedre! Godt klaret af Jennifer Beals, som var meget imod at Bette skulle have en affære – jeg tror jeg har set de første 10 minutter af sidste afsnit lidt mange gange…!

  129. Hej Trold, jeg kan godt mærke at du bliver provokeret af, når jeg mener, at man godt må være kritisk overfor kunst. Men er det ikke det der egentlig er meningen med kunst? JEG kan ikke gå rundt og smile, stikke tommelfingerne i vejret og “bare lade kunst være kunst” (som du tidligere skrev). Når kunst går ind og sårer og gør ondt på andre, så står jeg af. Jeg ælzker fx dyr og mener derfor at de såkaldt kunstnere der udstilte hundehvalpe, grise og brugte fisk i blendere er meget forkerte på den og bruger begrebet kunst på en forkert måde. Når Bette´s udstilling går ind og sårer de kristne som den gør, er det ligeså forkert (skal lige siges at jeg absolut overhovedet ikke er kristen). På mange måder er kunst smukt, indviklet, anderledes, udfordrende osv., men når den gør ondt på mennesker, så har jeg kun hovedrysten tilbage for kunsteren og udstilleren.
    Ellers vil jeg sige, at jeg er yderst tolerant og der skal meget til at hylde mig ud af den ;o)
    Sådan! ;o)

  130. TAK Random for sidste afsnit. Nu fik jeg endelig set de sidste 5 minutter, som min dumme videomaskine ikke havde fået med (hm må indrømme det vidst var min egen fejl). Puh ha, en afslutning. Alice var bare så cute!! Og godt Tina fik landet en ordentlig en på Bette´s kind. Bette havde fortjent det. Blir spændende at følge. Lagt op til en gyser i sæson 2.

  131. HA HA HA jeg er Dana i begge to. Det sjove ved det er at jeg sammenlignede mig med Dana inden testen.
    Random, hvem var du inden testen?

  132. Jeg tror ikke rigtig på de test. I den ene er jeg Dana, og i den anden er jeg Marina.
    Hvis jeg selv skulle komme med en vurdering, ligner jeg mest Alice.
    Hvor er det lige, det går galt?

  133. Dabydulittle, jeg bliver bestemt ikke provokeret af at du mener at man gerne må være kritisk overfor kunst – det er jeg også selv! Det forekommer mig tydeligt, at du ikke kender til det højreorienterede USA – derfor kan denne diskussion faktisk ikke tages for mere end den umiddelbart er. Jeg synes desuden heller ikke, at man kan tale om sårende kunst… Det er at omgå, hvad det egentlig handler om. Og igen må jeg sige, at jeg hellere end gerne omfavner den form for kunst, der udfordrer mig; der gør mig vred; gør mig ked af det, eller som provokerer mig ud over alle grænser… Tydeligt, at du ikke deler denne tanke. Du taler om den brede vurdering af Provocations – jeg taler om den individuelle! Men vi mennesker er jo forskellige – og du har lige så meget ret til din mening, som jeg har til min! L word soundtrack kan vistnok købes via http://www.cdwow.com, hvor man ikke bliver afkrævet told, som det hænder, man gør via amazon.

  134. Hej igen Trold, jeg føler efterhånden, at vi forstår hinandens meninger, som åbenbart bare er forskellige.
    Du kan ta mere af al slags kunst, fordi du tænker der skal være plads til alle og alt, ik. Jeg mener der findes grænser for “vanvid”, såsom de udstillinger jeg tidligere har beskrevet.
    Og joooh, jeg kender godt lidt til de højreorienterede mennesker i USA (har boet i USA og faktisk lige været på ferie *sss*). Har nok bare ikke stødt på de “slemme” ;o) Men det er jo alle slags mennesker der kan føle sig provokeret.
    Spændende diskution by the way ;o)

  135. Tog begge tests og var Dana i begge to! Hmm..bare fordi man er lidt sporty! Men der var et par af spørgsmålene, der var underligt formuleret i en af quizzerne og alt efter hvordan jeg tolkede dem, blev jeg enten Dana eller Alice! Men der er nok noget om snakken. Ligner nok mest Dana, men med en god portion Alice!
    Gad vide om det ikke er Alice og Dana, som de fleste ligner mest? Eller render der også en del Shane, Bette og Tina’er rundt?
    Og er desuden 100% B-menneske 😉 KAN bare ikke med tidlige morgener!

  136. Dog kan vi konstatere, at der ikke er en eneste repræsentant her som har ramt Jenny! – men Jenny er nok også for ‘litterær’ til at være på nettet… Apropos, så ved vi jo at nogle af de andre er rimelig skrappe med en bærbar.. – specielt Alice!

  137. Føler mig på ingen måder i nærheden af at være en Jenny-type!!!
    Det der med strømpebukser i sengen har aldrig rigtig tiltalt mig…
    Har aldrig læst Eros The Bittersweet…
    Har ingen intentioner om at skrive en bog om søkøer der snakker med damer…
    Bliver ikke patetisk boende i min ex´s skur…
    Er ikke 1.15 m høj og 10 cm over hofterne…
    – og jeg ku blive ved!

  138. Men HVORFOR er det så at der er sådan en kø ved pigebarnets forrevne strømpebuksekant? – Hvis det virkelig skal være Eileen Chaikens egen coming-of-age-historie, så tror jeg altså hun er kommet til at skønmale sin egen lækkerhedsfaktor…

  139. Hæ hæ, kom til at tænke på hvis man byttede rundt på skuespillerne og rollerne. Kan I se fx Marina i Jennys rolle – Marina i strømpebukser og tale om søkoer?! *g*

  140. ØV er der nogen der vil arve en kat …. 2 gange har min kat glemt at løfte fødderne, når han går over ledningen til internetforbindelsen …. grrrr …… 3 meter ledninger flyver ud af væggen ….. neeeeeej vil ikke af med ham. Ælzker ham! Der er ret meget Dana over mig mht til min katzen ;o)

  141. om hun har strømpebukser på eller ej er såmænd lige fedt… Lækker er hun ikke! En anelse for scary på den ufede måde til at hun er tiltrækkende… Men det er selvfølgelig bare mig! Se nu Bette, som jeg synes er lidt lækker, hun var sgu da også en smule scary i det sidste afsnit! Meeen, det havde måske sin forklaring i øjeblikket… Hvad Jennys undskyldnig er, har jeg endnu ikke fundet ud af!

  142. En hver god L Word debat bør indeholde en diskussion af hår, tøj og accessories ! – faktisk havde Bette jeans på i den scene Roadrunner beskriver – meget ude af karakter – ellers har vi kun set hende dressed to kill og så selvfølgelig i den hvide tank-top som klæder hende så godt….

  143. Bette’s hvide sæt som hun har på til galleriforedraget, før scenen med threesome-sex i piloten, vækkede også det uprøvede i mig!

  144. Skal vist lige have opfrisket pilot-afsnittet, for det der suit lyder godt nok interessant!!!
    I sidste afsnit fandt vi jo så også ud af at Bette SOVER med skjorte på om natten!! Dét kan man da kalde gennemført!!!

  145. Hold da op, jeres onsdage er gået med at se TLW, og mine er nærmest gået med at læse hvad i har skrevet, har tit undret mig over hvor man skulle skrive og trykke på send,men nu har jeg altså snydt mig helt herned, for at skrive lidt om hvordan jeg har haft det i alt den tid folk med tv3, har set tlw, og jeg ikke har. Rædselsfuldt fordi at jeg ikke kan lade være med at læse om hvad der sker.
    Men jeg må sige at jeg glæder mig til at jeg enten A: får en kodefri-dvd og dernæst anskaffer mig sæson 1. eller B: venter til at der kommer en region2, (Ahhh kommer lige i tanke om at jeg slet ikke har en dvd-afspiller, ud over min computer,og den skærm er altså lidt for lille til at lure de gode kvinde på. Sådan går det når man flytter fra kæresten)
    Jeg har set de afsnit jeg har kunet downloade, hvilke numre det er ved jeg ikke, men har nydt hvert øjeblik, godt nok mest dengang hvor jeg vidste alt om The L word og ingen danskere havde hørt nada. Nu mangler jeg at se en masse. Jeg glæder mig!
    -Lesbehaving

  146. er Lword helt droppet af TV3? hvor kan vi så se den… det eneste jeg ser frem til hver uge er Lword om onsdagen, at se Shane… nam nam 😉

  147. Wow, L Word-debattørerne vælter frem fra deres skjul nu hvor det ugentlige fix er slut for et godt stykke tid 😉 Det er godt vi kan lave en lille støttegruppe her.
    TV3 har ikke nødvendigvis droppet TLW, men første sæson er ovre og anden sæson starter først i USA i slutningen af februar. Så vi må vente og se om TV3 beslutter sig for at købe næste sæson. En lille mail-hetz til TV3 skader i øvrigt ikke 😉
    Men selv om TV3 køber serien igen kommer der til at gå lang tid før L Word ruller over skærmen igen. Desværre…
    Så tålmodighed, krydsede fingre og et par mails til TV3 er nok bedste vej frem…

  148. Man ku vel også forestille sig at sæson 2 blev udgivet på dvd overthere og at man så ku købe sig til at se de kommende afsnit…!?
    Prøv iøvrigt at forestille jer hvad alle landets frustrerede lebber nu skal gøre i aften hvor de ikke kan se L Word? Undertegnede er stadig en anelse i tvivl!:-)

  149. Jep, der må være klar frustration at spore i øjnene på landets lebber, bi’er og andet godtfolk, der har nydt serien.
    Personligt har jeg fundet på noget at give mig til: jeg skal ud og drukne mine sorger i juleøl! Tror varmt det kan anbefales. I hvert fald hvis man er studerende og ikke har undervisning i morgen! Ah, glæden ved at gå på universitetet…;-)

  150. Skriv til TV3 på tv3@viasat.dk – Man er nu færdige med at optage sæson 2, så vi kan forvente en hel del previews (online) inden sæsonen starter i USA den 20. februar…
    Sæsonstart for serier i Danmark ligger normalt på det samme tidspunkt hvert år, så hvis tv3 indkøber S2, så skal vi vente til september 2005 – men man kan jo være heldig at kunne hente serien på nettet (!) – jeg regner i hvert fald med en at tage en fridag den 21. februar….. 🙂

  151. OVERSKRIFT:
    Danske Lesbiske drukner tabet af deres elskede serie i juleøl – Regeringen planlægger et indgreb…
    Huh!?!
    😉

  152. Tak for velkomsten.
    ang. hvad de frustrerende kunne give sig til har jeg en god idé. De kunne leve livet som deres yndlings L-word-Kvinde ville gøre det.
    Hmm kunne man ikke holde en L Word fest hvor man kunne klæde sig ud som den man gerne ville være. Det kunne være ret man at være til fest med en masse l-word look a likes.
    Præmien for dem der lignede mest kunne så være: et møde med den rigtige.
    Jeg fornemmer allerede spændingen stige iblandt jer.
    Nå ikke? Men det kunne da være sjovt.
    Dyke for a day, lyder altså også meget bedre end prinsesse for en dag.

  153. Hhhhmmmm…. – du skal jo også tillægge dig en hviskende stemme og primært beskæftige dig med udrivning af indre organer, hvilket jo nok ikke er passende konversationsemner ved en julefrokost hvor der vel er sylte, blodpølse, steg, medister osv. på bordet…
    hold du dig hellere til det sikre: fornuftigt tøj som kan bære en brændert…

  154. Aaargh, Elwøød på vej hen mod de forrevne strømpebukser!! FJUSK to the rescue! Jeg og mit nye (første) medlem Random iler til undsætning!
    Gør det ikke Elwøød, livet er stadig værd at leve efter første sæson! Du må ikke ødelægge dig selv på denne grufulde måde!
    Velkommen til de to nye debattører på denne side og velkommen til Random i det ekslusive FJUSK-selskab! Godt at have fordoblet medlemstallet…

  155. I øvrigt kan juleølstaktikken varmt anbefales. Gårsdagens lille afledningsmanøvre blev en ganske våd en af slagsen og kan ærligt sige at jeg ikke skænkede TLW mange tanker, da jeg udførte min egen udgave af dansen til Can’t Fight the Moonlight oppe på baren 😉
    Men kunne til gengæld godt bruge et afsnit i aften, hvor jeg kører i et liiidt andet gear…Puha, livet uden TLW er sgu hårdt.

  156. ‘Coyote Ugly’ er en af mine favorit-film! – den er så dejlig ‘dyb’ – men jeg kunne nu bedre li’ Piper Perabo i ‘Lost and delirious’

  157. Puuuuh hvor skal der kigges dybt i juleøllerne de næste mange onsdage hvar … eddermanme kedeligt igår – ingen Marina, Shane, Bette eller Dana …… manglede ligesom noget i de små hjem, ik!!!
    Jeg har abstinenser, og kan ikke finde noget for det …. uaaaahhh vræl …..

  158. Hvilken scene i de mange afsnit, er jeres favorit?
    Min er da Jenny og Dana har 30 sekunders kikset make out i Jenny´s skur. Mega komisk og sjov! Griner nu ;o) Har læst et sted det også er Dana´s favoritscene.

  159. Wow, det var noget af et spørgsmål – er ikke sikker på mit lettere belastede hovede kan klare den slags svære overvejelser dagen derpå!
    Mit umiddelbare bud er The Scene. Jeg synes den går rent ind…Men der er jo mange! Er også glad for scenen, du nævner, Dabydulittle. Og eeeeelsker “4 o-clock in the morning”-kysset mellem Dana og Alice. Men også The Intervention, hvor Alice, Dana og Shane fortæller Tina og Bette at de er blevet rigtig kærestekedelige.
    Jamen, jeg kunne blive ved! Der er sikkert en eller anden åbenlys scene, jeg har glemt…

  160. Har iøvrigt valgt IKKE at punktere de stakkels strømpebukser alligevel… I et svagt øjeblik var jeg jo ellers lige ved! Men tak for hjælpen, kan nu godt se at jeg var ved at være ganske alt for meget på afveje…

  161. Favoritscener:
    1. “The mission” i “Lets Do it”
    Bette: (smiling) We are going to deploy a mission to ascertain the disposition and intent of one Miss Lara Perkins.
    2. TiBette sex i piloten (efter Threesome) – HOT!
    3. Shane med briller!
    4. Dub-dub-dub tema musik som spiller hver gang vi ser Alice’s kort
    5. Dana da hun danser på båden
    der er jo nok et par stykker til….

  162. Åh, ja Dana, der danser på båden – sindssygt sjovt!
    Og endnu en gang kan jeg ærgre mig over at jeg ikke har set piloten…den der scene mellem Bette og Tina er jeg gået godt og grundigt glip af!
    Kan i øvrigt også rigtig godt lide scenerne med Lara – hende og Dana var søde sammen!

  163. Roadrunner: – nu har jeg jo gang i hjemmebrænderiet, så jeg skal da gerne lave en kopi til dig – send en mail til cafesappho(at)wanadoo.dk – så kan vi aftale nærmere….

  164. Random: Wow! Det vil jo være ligesom at få et helt nyt afsnit her i tørkeperioden! Det lyder ikke dårligt! Finder lige ud af at få sendt dig en mail…

  165. Har alle glemt scenen, hvor Dana og Alice skal fortælle Danas forældre, at hun er lesbisk.
    “Bananjonglering”

  166. Jeg har været inde og læse nogle “få” af historierne på fanfiction.
    90% af dem handler om Bette og Tine, Dana og Laura, Dana og Alice og Marina og Jenny.
    Stort set alle historierne ender lykkeligt.
    Er det, det der ønskes af L-word fremover, at det skal være en romantisk serie?

  167. Ah, the BananaDrama – jeg vidste at der var en scene jeg havde glemt…
    I bund og grund vil man jo gerne have at alle historier ender lykkeligt, vi er jo også opdraget med amerikanske film, som jo sjældent udfordrer med en kontroversiel slutning… – jeg har da hørt om filmskabere som har forsøgt at lave film med slutninger, hvor hovedpersonen dør eller lignede og prøvepublikummet har simpelthen ikke villet acceptere det, så man har så lavet en slutning som folk kunne sluge…
    Nu tror jeg Eileen Chaiken er ret ligeglad med hvad folk synes, så serien udvikler sig jo nok som hun vil…
    søndags-pludren…

  168. Ha ja, husker godt den kyssescene mellem Gellar og Blair …. fik en del omtale, og en mange lavede sjov med det til MTV. Var det ikke der hvor Jim Carey ville tungekysse med Will Smith? *g*
    Så du mener at scenen er værd at se?

  169. [Quote]Så du mener at scenen er værd at se?[/Quote] – nok ikke lige efter man har spist – men sjov er den og filmen er jo sjov hvis man har set alle de her teenage-flicks – og det har jeg jo…
    Afstemning?

  170. Det lyder underligt med de der grupper. Har du været til en af de gruppemøder, Random? Hvad laver man til de møder? Snakker man bare om serien, for det virker som et lidt tyndt fundament for at holde en samtale i gang en hel aften…?
    Og, ja, hurra for den skriftlige formuleringsevne!

  171. Jeg mener ikke, der er det ekstra matrialle, som der står beskrevet i reklamen for DVD’en.
    Og det er snyd.
    Jeg håber, at de bliver presset til at ligge matriallet ud på nettet.

  172. G.I.ejJane og Random: Hvad snakker I om – hvor har I dvd fra – er det de nye afsnit? Jamen de er da ik begyndt endnu hvar? Eller har jeg fuldstændig misforstået …. ja det ku sgu ligne mig HA! *g*
    Hvaffor threesome? ØV hvor er jeg nysgerrig!!!!
    Piv!

  173. Fedt med en dansk debatside omkring L Word, bare for sent jeg ser den, men nu er jeg endelig kommet igennem alle trådene, der er godt nok mange, men meget intressant læsning:)
    Som så mange andre bliver min onsdag også kedelig nu hvor L Word er stoppet, men har lige fået anskaffet mig dvd’erne, er der nogen der ved hvad det er for en sang der spilles lige inden man trykker på play? Den er med i et af afsnittenen hvor Shane kommer gående, men har ikke kunne finde ud af hvad den hedder – kan nogle hjælpe??

  174. Sangen som spiller når man sætter DVD’en i er sangen til Alices kort “The L Word Theme” og er af Dan Gagnon…
    og velkommen til AliceDana – det er aldrig for sent – nu ser vi jo frem til S2 !

  175. Random Tak for velkomsten! Havde vist ikke fået forklaret mig ordentligt, den sang jeg gerne vil finde er den der er inde i menuen. Så lige afsnit 9 igen igår og der bliver den spillet inde på The Planet, hvor Alice sidder sammen med Lisa og hun får den der proteindrik der skal gøre hende bedre i sengen – og den spiller faktisk helt hen til at Dana har fortalt Andrew at hun er lesbisk. Kunne det være den med Kia Kidarin – True Soul? Var lige inde på musikoversigten…

  176. Random
    Jamen det er jo heller ikke det værste der kunne ske, at skulle se et afsnit!!! c”,)
    Har surfet lidt rundt på nogle af de amerikanske forumer, og der er mange der leder lige netop efter den sang, men der er ikke rigtig nogle, der kan finde den – der er blevet givet et bud på “Good Times” med et band der hedder Joystick, men efter hvad jeg kan finde ud af om dem, så er det et rockband, og sangen er jo ganske stille…
    Men det hjælper ikke mit musikhjerte, at jeg ikke kan finde ud af det…

  177. endnu en ting som mangler på DVD’en: udførlige oplysninger om musikken…
    AliceDana – du skal lige huske at lukke din kode:
    < b >fed tekst< /b > (Uden mellemrum)

  178. Ok, kunne ikke lige finde ud af det
    Ja, det er helt vild irriterende at der ikke er flere oplysninger om musikken…. Så du afsnittet?

  179. Ja, tog lige afsnit 10! – Vræææl…
    Musikken er faktisk en ret vigtig ingrediens i det her show… – specielt startsangene og slutsangene….

  180. Det kan jeg kun give dig ret i!! Kunne du kenkende sangen? Synes den er helt fantastisk…
    Har fundet nogle sider der sikkert ligger afsnittene fra sæson 2 ud som bit torrent, så når vi kommer så langt, vil jeg gerne poste dem her, så vi alle igen kan følge med i denne fantastike serie!!

  181. Ja, sværger selv ved ABC, skal nok lige ligge siderne op vi kommer så langt!!!
    Selvom det er et glædeligt gensyn at se afsnittene på dvd, så er det jo næsten tortur nu hvor der er så lang tid til februar!!

  182. Den er fin, den giver et godt overblik!
    Jamen det ser ud til at jeg ikke har så meget at komme med, du er jo en erfaren kvinde ud i nettet kringlekroge!! c”,)
    Men mon ikke TV3 kunne finde på at sende serien, hvis nu vi bliver ved med at sende dem en mail-storm af rang? De har jo taget chancen med sæson 1, og synes de er en af de kanaler, der tør “gå mod strømmen” og vise nogle af de serie der har lidt at byde på – dog skal man jo selvfølgelig keep in mind, at de har genudsende “The Nanny” et utal af gang efterhånden….

  183. Jeg har lige kigge på http://victoria.artorg.co.uk/Balderdash.wmv
    er der nogle som skal svare på hvorfor Jennifer Beals ikke udtaler sig?
    Jeg har fået dette svar fra tv 3 vedr s2:
    Vi har foreløbig købt sæson 2. Sæson 3 har vi endnu ikke taget stilling til. Sæson 2 får først premiere i USA d 27 februar, så vi har stadig ingen dato på hvornår vi viser den på TV3.
    Du kan evt kontakte os igen til febr. så kan vi ses om der er noget nyt i sagen, men jeg tror ikke at du skal regne med at den kommer på skærmen før til sommer / måske endda først til efteråret
    Mvh
    Nita Johannesen / TV3

  184. Lad os da håbe at Jennifer Beals var syg den dag eller et eller andet, for hvis hun ikke er med i sæson 2 så er det BUHUUUU herfra!!!
    Lagde iøvrigt mærke til, at hende den forfærdelige Dana sku forloves med stod lige ved siden af hende – hmm, lover ikke godt!

  185. Balderdash: der er heldigvis flere versioner af denne promo (med flere L words som skal defineres) og der er Jennifer Beals med – jeg tror Showtime driller os – det hedder jo også en ‘teaser’
    Toxic Tonia er med i S2 – vi ved bare ikke hvor længe….

  186. Nå ja, Dana er jo et ordentligt menneske – og voldsomt konfliktsky! – så selvfølgelig trækker det jo nok ud med at få smidt Tonia på porten og få Alice ind ad porten! 🙂
    Man kan jo da ihvertfald ha lov til at håbe…
    OY: Glædeligt iøvrigt at se at der er nogen der har fået et så positivt svar fra Tv3!!! Så må vi bare væbne os med tålmodighed………

  187. Jennifer Beals er en af de store hovedpersoner, som de ikke “tør” skrive ud af serien, tror jeg. Mon ikke det er meget smart at lade de andre komme lidt til og klare interviews´ne uden hende. Så vidt jeg har læst mig til, så har hun været en af frontfigurene når der skulle tales om serien. Eller er det mig der har misforstået?!
    Anyway, fedt at 2 sæson kommer – men det bliver jo nok til efteråret. Sådan gør de også med Skadestuen, Heksene fra Warren Manor und so weiter. Man skal vente så laaaang tid, så man har problemer med at huske hvad den sluttede med sidst.

  188. Oy
    har lige været inde på L word online, og der siger de, at den ikke er til at få fat i , da den jo ikke er på soundtracket, men det kan jo være der ligger en sample ude på nettet et sted?
    Ellers kan vi jo håbe på, at den kunne være at finde på et nyt soundtrack….

  189. Er der nogen der har set Last man standing med Bruce Wills? Har lige læst at Karina/Marina er med i den film. Siger det jer noget? FORTÆL!!!

  190. Ja, det er en rigtig fed film, hvis man er så’n lidt til en action-western. Karina spiller Felina, the objekt of Bruce’s affection…
    Hun spiller jo også Isabel to i Legende of the fall, hvor hun spiller overfor Brad Pitt og der har man faktisk også muligheden for at se lidt af hendes nøgne hud…

  191. Track-liste Enhanced soundtrack:
    1. Dan Gagnon – The L Word Theme (0:11)
    2. Kinnie Starr – Alright (4:11)
    3. Sweatshop Union – Better Days (3:15)
    4. Wild Strawberries – Blunt (4:06)
    5. Broken Social Scene – Looks Just Like The Sun (3:37)
    6. Luz Casal – Un Ano De Amor (3:18)
    7. Flunk – See Thru You (5:17)
    8. Lucinda Williams – Right In Time (4:34)
    9. Copyright – Rock Machine (4:00)
    10. Portishead – Roads (5:02)
    11. Ella Fitzgerald – Lets Do It (Lets Fall In Love) (3:32)
    12. Fundamental – Serve It (5:02)
    13. Jason Collett – Blue Sky (3:25)
    14. Joseph Arthur – In The Sun (5:35)
    15. Snow – Legal (3:24)
    16. The Murmurs – Genius (3:37)
    17. Damien Rice – Cannonball (5:10)
    18. Bonobo – Flutter (4:42)
    19. The Be Good Tanyas – In Spite Of All The Damage (3:55)
    20. Marianne Faithfull – The Pleasure Song (4:13)
    21. Joan Armatrading – The Weakness In Me (3:30)
    22. Fantcha – Sol Ja Camba (5:05)
    23. Leonard Cohen – In My Secret Life (4:53)
    24. Connie Francis – Everybodys Somebodys Fool (2:37)
    25. Kinnie Starr – Sun Again (2:33)
    26. Philosopher Kings – I Am The Man (4:20)
    27. Nick Cave – People Aint No Good (5:38)
    28. Liz Phair – Flower (2:01)
    29. Damien Rice – The Blowers Daughter (4:45)
    30. Mr. Airplane Man – Up In The Room (3:57)
    31. Pavlo – Adieo (4:15)
    32. Rufus Wainwright – Hallelujah (4:09)
    33. Ralph Myerz & The Jack Herren Band – Nikita (4:41)
    34. Dan Gagnon vs KMN – The L Word Theme (KM-N-Trance-Remix) (3:48)
    GUF!

  192. Jamen så må jeg sgu ha lånt Last Man Standing med Marina-Karina.
    Random hvorfor har du set den flere gange – hvis det ikke var for Marina-Karina? ;o) Er det ham Bruce der lokker?

  193. Det er jo et amerikansk remake af Kurosawa’s “Yojimbo” og Leone’s “en nævefuld dollars” – og jeg holder meget af flotte action-film! 🙂

  194. Og se, lige pludselig var der en film med Bette i tv igår! Eller, det var jo ikke Bette, men Jennifer Beals… Og i dét jeg så af filmem lavede hun stort set ikke andet end at blive tæsket og brændemærket og jeg ved ikke hvad… Næh, det var en slem skuffelse – må hellere gense nogen af afsnittene med L Word, dét ved man sgu hvad er!!!

  195. I stedet for at slå jer på gamle “halv dårlige” film, kan jeg kun anbefale jer at bruge lidt tid på fanfiction. Der er altså mange gode historier, og de handler i det mindste om personerne fra L word.
    Og der er mange, som rør følelser i en 😉
    Men i er måske ikke læseheste *G*
    Get a life.

  196. Dabydulittle Den handler om en familie der bor ude i ødemarken i Alaska. Det er en fantastiks film om hvilke trængsler en familie går igennem, en brors død, en mor der rejser væk, faderen får et slagtilfælde, en kvinder tager dem alle med storm og en bror(Brad Pitt) der skal ud og prøve alt hvad livet har at byde på, for at vende tilbage med en ro over at have fundet ud af hvad han vil med sit liv..
    Har du ikke set den, er den i den grad anbefalingsværdig!! (Som du nok har gættet, så er jeg helt vild med filmen….c”,)…)

  197. Holy moly, den film har jeg jo set. Husker ikke Karina i den. Hvilken rolle har hun lige? Husker kun Smilla/Julia Ormond.

  198. Dabydulittle – Karina spiller Isabel To, som bliver gift med Tristan, spillet af Brad Pitt.
    Har gjort en fantastisk opdagelse! Er hos min forældre og deres antennelaug har i øjeblikket Showtime på prøve indtil april/maj, så er ved at finde ud af om jeg kan få nogle til at optage L Word til mig når det kommer til februar!! Lykkedes det, er jeg gerne den glade giver af S2!!

  199. AliceDana – Ooohhh! – sidste afsnit af S2 sendes 15. maj 2005 – har du checket tv-programmet, om det er den rigtige Showtime-kanal – der er jo flere…
    Og kan man evt. blive adopteret af det antennelaug?

  200. Random – jeg har faktisk selv været i tvivl om det er den “rigtige” Showtime, har i øjeblikket én på sagen! Men jeg melder tilbage når jeg ved noget!!
    Bare man kunne – altså blive adopteret!!

  201. Okay, er endelig blevet færdig med at grine. Jeg tog den første test, og jeg var…tartar…: Jenny! (why not? Tro sgu jeg tager til Australien, kan ikke holde mig selv ud længere *G*)
    Argh…! Random (flot jeg husker det…!) det ER sandt, at L-word kun tager 10,5 timer hvis man spoler over alt med Jenny 😉 (ærgeligt, at der smutter lidt ekstra i farten)
    Og jeg vil endnu engang lovprise. Fantastisk scene med TiBette. Det er 3 gang jeg græder over dén.
    (og Robin Robin RObin, hvornår kommer den daaaag?)

  202. korrektricen – godt at høre, at der er blevet gennemført endnue en L-Word marathon! – men det forekommer mig, at det er første gang (!) der er en som har ramt Jenny i quizzen – eller måske den første som tør indrømme det…
    var du Jenny i begge to?
    quiz 1:
    http://quizilla.com/users/oThatBitch/quizzes/Which%20Character%20from%20The%20L%20Word%20are%20You%3F%3F%3F/
    Quiz 2:
    http://www.greatestjournal.com/quiz.bml?Q=4130
    Vi må vist hellere få sendt dig til Mardi Gras

  203. Ha, nej Random!
    I test 2 (som jeg lige har taget) var jeg Tina. Er stadig ikke helt tilfreds, da jeg faktisk helst ville være Bette, eftersom det (i hvert fald i de første 10 episoder) ville give god mulighed for nærkontakt med Tina. Me like. Uhh. Hvorfor er det, jeg synes, hun er lækker…?
    Jeps, mig til Mardi Gras. Nu.

  204. Ja, jeg kan ikke få tilladelse til at se den side du henviser, øv.
    Måske De skulle få røvkassebestyrerinden til at give nogle gode råd angående din “vorte-fobi” 🙂
    (J)enny-fobisk Den Falske Havenisse

  205. Jennifer Beals og Laurel Holloman er begge gift, mens Leisha Hailey er kæreste med hende designeren,som har designet de der due t-shirts, som nogle af skuespillerne bærer i serien. Erin Daniels har vist også en kæreste, men jeg kender ikke rigtig noget til de andre.
    Ellers er Random, vores bundløse kilde til information, sikkert klar med ekstra oplysninger 😉
    I øvrigt meget afslørende med de der tidsangivelser på kommentarerne…Så kan alle jo se hvor lidt vi får lavet, når vi sidder foran computeren 😉 Så må vist hellere tilbage til den artikel…

  206. Leisha Hailey er kæreste med Nina Garduno (tøjdesigner – hende med duerne…)
    Laurel Holloman er kæreste med Paul Macherey (prod.designer)- 1 barn
    Jennifer Beals er gift med Alexandre Rockwell (instruktør) – 2 stedbørn
    Erin Daniels – kæreste med ?
    Karina Lombard – kæreste med ?
    Pam Grier – ugift
    Mia Kirshner – single
    Katherine Moennig – single

  207. Roadrunner – ja, jeg synes lige jeg ville vide, hvornår folk kigger forbi med en kommentar! – mange af mine indlæg kommer på mystisk vis i arbejdstiden (?) og så er der en del efter 22:00, så vi sidder her vist rigeligt…
    Erin Daniels skulle have en kæreste, men hun er så hemmelighedsfuld omkring sit liv – det tog os jo evigheder at få fat i hendes fødselsdag (09. okt 1973)
    Kate Moennig er jo i særdeleshed hemmelighedsfuld omkring sit privatliv – men hun har da fødselsdag i morgen…(29 December 1976)
    Mia Kirschner har i flere interviews hinted til sin bisexualitet, men heller ingen faktuelle oplysninger her…

  208. hvis jeg ikke tager meget fejl, så er jb ikke længe gift med ar?
    er der nogle af dem, som har børn udover hende, der spille tina?

  209. Det tror jeg du har ret i, oy. Jeg mener at have læst, at de to blev skilt i 1996 og at hun nu er i et nyt ægteskab.

  210. Hehe, det er helt i orden, oy! Tænkte nok du ville være enig…
    Rigtig godt nytår til alle! Glæder mig til mere L Word snak (og selvfølgelig L Word afsnit!) i 2005.

  211. Random Øv øv og atter øv!! Har lige fundet ud af, at den Showtime der er på prøve hos mine forældres antennelaug, ikke er The One – pokkers!!!
    Men men, så må vi jo bare finde afsnittene fra S2 på nettet c”,)…
    Håber alle har haft en god jul – og et ønske herfra om et godt nytår – bare det dog snart var februar!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.