12 Replies to “Snyd og bedrag!”

  1. Vi er på sagen for bekæmpe regionalismen, der også forhindrer glimrende provinsrestauranter som Havnens Perle i at få fortjente Michelinstjerner!

  2. Vi er på sagen for bekæmpe regionalismen, der også forhindrer glimrende provinsrestauranter som Havnens Perle i at få fortjente Michelinstjerner!

  3. Vi er på sagen for bekæmpe regionalismen, der også forhindrer glimrende provinsrestauranter som Havnens Perle i at få fortjente Michelinstjerner!

  4. Vi er på sagen for bekæmpe regionalismen, der også forhindrer glimrende provinsrestauranter som Havnens Perle i at få fortjente Michelinstjerner!

  5. Vi er på sagen for bekæmpe regionalismen, der også forhindrer glimrende provinsrestauranter som Havnens Perle i at få fortjente Michelinstjerner!

  6. Vi er på sagen for bekæmpe regionalismen, der også forhindrer glimrende provinsrestauranter som Havnens Perle i at få fortjente Michelinstjerner!

  7. Vi er på sagen for bekæmpe regionalismen, der også forhindrer glimrende provinsrestauranter som Havnens Perle i at få fortjente Michelinstjerner!

  8. Vi er på sagen for bekæmpe regionalismen, der også forhindrer glimrende provinsrestauranter som Havnens Perle i at få fortjente Michelinstjerner!

  9. Vi er på sagen for bekæmpe regionalismen, der også forhindrer glimrende provinsrestauranter som Havnens Perle i at få fortjente Michelinstjerner!

  10. Hvad mener du med PÅ Ophrah ?
    Har en eller anden københavnersnude skaffet endnu et medlem ?
    – og indkasseret præmien – 10 pakker gourmetsovs velsagtens..

  11. Hedder det da ‘komme i Oprah’ ?
    – og hvordan kan det egentlig være antallet af kendisser fra potentielle værtsbyer som afgør hvor OL skal afholdes?

  12. ..at ‘komme i Oprah’ eller ‘komme på Oprah’.. konklusionen må være at menneskets evne til nydelse altid funkler i præpositionen.
    Morskab er så udveksling af disse små ‘pet words’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.