SDD349

aftale om genåbning på plads – disse restriktioner bliver lempet …
24feb2021_sdd349

TV2 oplyser at følgende kan åbne mandag den 01.marts 2021

1. Udvalgsvarebutikker i hele landet – f.eks butikker, der sælger tøj, sko, bøger og møbler – kan genåbne, hvis de er er under 5000 m2. Der vil være skærpede kvadratmeterkrav, så der er færre kunder. Genåbningen gælder ikke udvalgsvarebutikker i storcentre.
2. Organiseret udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i hele landet op til 25 personer genåbner. Der vil være krav om negativ coronatest.
3. Udendørs kulturinstitutioner genåbnes med krav om, at besøgende skal fremvise dokumentation for negativ test, der er højst 72 timer gammel
4. I udvalgte kommuner i Vest- og Nordjylland får afgangselever i grundskoler, på ungdomsuddannelser og voksenuddannelser lov at komme tilbage hver anden uge. Test er en forudsætning.
5. I udvalgte kommuner i Vest- og Nordjylland genåbner efterskoler med fuldt fremmøde ud fra en model med særlige smitteforebyggende foranstaltninger.
6. Bornholmerne kan se frem til en større genåbning af hele grundskolen og alle øvrige uddannelser samt liberale serviceerhverv som frisører.
7. Fra den 15. marts og den 06.april, kan de øvrige regioner af Danmark åbne skoler, hvis smittetallene fortsat er lave.

NB. Tiltag og restriktioner, der ikke lempes, forlænges til og med den 05.april 2021.

Så vi bliver bare herhjemme – uklippede … // (SDD349) – (AHD225) – Aarhus i Tal // SDD307 // SDD299 // SDD292 // SDD270 //

Update: næste status: 15.marts 2021 // Indsatsgruppens indstilling

Dagens ord: matematisk infektionsepidemiologi

One Reply to “SDD349”

  1. Pingback: Byens bænke og bolværk | Dortes Smadderkasse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.