Røvkassens festskrift

Velkommen til Røvkassens indlæg nr. 300/5 måneders jubilæums-reception.

Indtil videre andrager gæsterne: Random, Dorte k og 2 flasker øl (plus dem i vores maver) Eventuelle stavefejl må på denne specielle aften tilskrives i tastaturet nedfaldne pailletter og boafjer fra vores af Isabell Kristensen venligst udlånte kreationer.

Det hele begyndte jo med ordbogen, som i parentes bemærket pt. er skammeligt forsømt. Ordbogen blev undfanget tilbage i år 2000. I hine tider var der ingen som forstod, hvad vi talte om, så efter utallige opfordringer fødtes ordbogen; men den er et statisk medie og vi følte, at vores tanker og samtaler havde brug for et mere dynamisk forum – deraf Røvkassen. (Dette er er den pæne forklaring – i virkeligheden havde vi drukket en masse øller og blev enige om, at vores viden om alting ikke skulle dølges. Næ – faktisk bør vi gøre menneskeheden en tjeneste og stille vores visdom til skue for alle) Efter en rum tids overvejelse (ca. 10 minutter) stod konceptet klart: En spørgekasse og en smadderkasse – en Descartes´ agtig dualisme: Fælles for dem begge måtte være det huggede motto: Modig, Munter, Mild!!! For der kommer et tidspunkt i enhver lille lebbes liv, hvor hun må konstatere: – jeg har noget jeg gerne vil dele med jer alle – og det er ikke min galde: m’galle, m’galle

(Random griner og Dorte K undres) Valerie Nicolas ROCKS !!!! Mens vi er ved håmbol, var det fantastisk at se majestæten sæl i aften – det indbød til rullekniks!

Dette festskrift er hermed afsluttet. For nu. I al ærbarhed

Random og Dorte K

N.B. Røvkassen – et rart sted…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.