Ramshackle?

Hvem er det nu lige de er? Ramshackle består af Mette Legaard: sang og mundorgel // Bente Holt Knudsen: guitar, rytmeboks og vittige vitser.

Mette Legaard sang og mundorgel  Bente Holt Knudsen guitar, rytmeboks og vittige vitser. 

Bandet har eksisteret i 17 år – mindst!!! – og har indspillet både demobånd og demo-cd. Det er en pigeduo med sin hele egen stil. Det bærende er vel nok Mettes mørke kontraalt, en særpræget stemme, der først rigtig kommer til sin ret, når den suppleres med Bentes noget lysere stemme og gode guitarspil. Bente laver musikken og Mette skriver teksterne – og de er, som hun selv er: lysesorte. Bandet kan bedst beskrives som en countryduo, inspireret af bl.a. Leonard Cohen.

Mette Legaard sang og mundorgel  Bente Holt Knudsen guitar, rytmeboks og vittige vitser. 

Ramshackle er ikke til de store scener, deres repertoire og intim-stil er lavet til det mindre publikum, der gider LYTTE. Duoen fremfører alene deres egne ting, ting der nok er værd at lytte til – hør dem, og nyd dem!

Ramshackle deltog i 1995 konkurrencen “I har talentet”, og vandt 1.præmien, æren og 10.000,-kr. Pengene var øremærkede til en studieindspilning – heehee! – Tak for øl, piger….. Ramshackle har i tidens løb afholdt utallige afskedskoncerter, men de er ikke til at slippe af med – vi forudser, at de fortsætter mange år endnu…!

Hør dem til Erna festen lørdag den 03. september kl. 20.30 i Stakladen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.