Quiz S04E05 – Resultat

Hvem fa’n er Kamma Rahbeck? – Røvkassen anbefaler Lokalhistorisk samling omline – (Flere kvinder på vejskiltene)

Aftenens tena: Kvinder

Aftenens resultat:
Røvkassen: 4+5+5 = 14
New Kids = 7+5+5½ = 17½

Samlet Resultat:
05. Røvkassen – 14
04. Ejner X – 15½
03. Fusion – 16
02. Kip – 17
01. New Kids – 17½

Alle hold duftede efter aftenens runder dejligt af Chanel, Patchuli og Red Door

Røvkassen bestod af Sfinksen, Pulverslukkeren, IngefærBlær, Den Lille Tysker og Iiina. New Kids udgjordes af Dorte, Stereo, Aniii, Mandsperson og Max.

Som Kviiismoster er det svært at bedømme aftenens indsats, men I havde alle bred viden om Mel C’s bryster og kronhjorte; I kan jeres håmbol og bibelcitater; serier og film er I stærke i, og Ab Fab selvfølgelig!

Næste gang udfordres vi ifølge planen af Stereo og Skjattelagen – IngefærBlær – må det gå os vel!

Random

9 Replies to “Quiz S04E05 – Resultat”

  1. Græmmes stadig over sidstepladsen. Kan dog se at feltet var så tæt så Angelina Jolie og Red Door havde givet os en placering midt i feltet.
    Og hvad er det i øvrigt med Angelina Jolie, som absolut skal spille mor til en eller anden som er lige så gammel som hende selv??!! Det må være noget ødipalt…

  2. Jeg synes at der var for lidt ros til de på alle måder så vellykkede quizværter. Dejligt emne, dejlige spørgsmål, og dejlig rundhåndet pointgivning. Især på vej-måden.

  3. Særligt nød jeg – for øvrigt – afspilningen af en af mine yndlingsyndlingsyndlings-sange. Kiss Me med Sixpence None The Richer. Fabelagtig sang, og jeg vil skide på at jeg ikke ved hvad forsangeren hedder. Jeg tog det som en gave.

  4. Efter jeg fik ødelagt Røvkassens Coco-Channel-point gemmer jeg mig for en sikkerhedsskyld flere dage i Tyskland indført i min labkanin-kostume… indtil den næste quiz – forhåbentlig med emne kranetræk…
    Nogen der ved om Cimber Air bruger Dash-8??? Og hvad skal man altså også forvente af en fly som hedder DASH til fornavn… “Boing” lyder da lidt mere optimistisk…

  5. Nej ingen Dash ved Cimber Air 🙂
    Og imponerende at Stewardessen kan klare deres flygymnastik (læs: sikkerhedsforedrag), at servere sandwiches og drikkevarer og at samle ens affald ind før man lander i Berlin…

  6. Jeg ser allerede frem til onsdag, hvor jeg må insistere på at komme hjem til Røvkassen. Sammen med Random og to nye, rare mennesker. Og så er der plads til én til. Det er der i øvrigt altid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.